![]() |
![]() |
![]() |
#1601 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1602 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1603 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako na mojoj kanti radi Flat Out 2 ne znam zašto ne bi na tvojoj mašini radio običan CS
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1604 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1605 |
Član
|
![]()
Ma radi i na mojoj virtual tenis 2009 i pes 10...ali cs laguje mnooogo fps uzasan...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1606 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kada se ocekuje SP1 za win7?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1607 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jesen 2010 godine
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1608 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pfff, nece skoro
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1609 |
Član
Član od: 27.8.2008.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
Kada upalim windows 7 monitor se zatamni i samo vidim kursor misa. Na kompu imam instaliran jos i xp sp2 koji radi bez problema. Zna li neko kako da sredim ovo sa windows 7 s obzirom da ne mogu nista da radim u njemu? Ubacivao sam dvd sedmice i radio popravku, ali opet nista.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1610 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
![]()
zvuci kao da ga nisi aktivirao,ako ti je porsao rok za aktivaciju,onda ces morati da ga reinstaliras.Jer ce nakon izvsnog vremena da se restartuje masina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1611 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Znam da doduse retko na nekim kompjuterima restore point mora da se zavrsi safe mode i nikako drugacije inace se pojavi to sto ti kazes Pokusaj da odes u safe mode mozda ti nesto blokira od drajvera ili programa . Pod uslovom da je uredno aktiviran . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1612 |
Član
|
![]()
Danas sam kupio laptop i na njemu mi je instalirana sedmica.Poceo sam malo da ulazim u fazon (sa zakasnjenjem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1613 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Možda je uključio hibernaciju.
Jel si mogao da koristiš miš posle? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1614 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1615 |
Starosedelac
|
![]()
Novi beta Windows Live Essentials, Microsoft's free photo gallery, movie making and instant messaging software.
dostupan za testiranje na windowsu 7 http://www.windowslivepreview.com/essentials/ |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DAKINS na korisnoj poruci: | ||
mp3lopov (26.6.2010) |
![]() |
#1616 |
Član
Član od: 28.3.2009.
Zahvalnice: 83
Zahvaljeno 32 puta na 29 poruka
|
![]()
^Isprobao ga. Nije loš novi msn, pogotovo ova nova funkcija tab chatting. Moviemaker manje više isti kao prethodni, foto galerija je doduše lepo napakovana novim funkcijama.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1617 |
Starosedelac
Član od: 29.6.2009.
Zahvalnice: 429
Zahvaljeno 378 puta na 288 poruka
|
![]()
Ova BETA nije kompatibilna sa MessengerPlus! Live
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1618 |
Starosedelac
|
![]()
Ukratko prvi utisci mns je vise pipremljen da bude povezan i integrisan sa drustvenim socijalnim mrezama tipa facebook .
Sad ima veci izgled ali lako se jednim klikom vraca u staru velicinu i obrnuto . Moze se biti offline za samo jednu osobu . Windows live mail podseca na windows mail na visti ali je po meni ovde to bolje uradjeno . Outlook connector pack .Photo galerija je unapredjena . Movi marker manji vise isti sa manjim unapredjenjima Windows live writer je isto nesto unapredjen . |
![]() |
![]() |
![]() |
#1619 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1620 |
Član
|
![]()
Može li neko da mi objasni kako da izvršim upgrade na najnoviju stabilnu verziju? Kad pokušam da instaliram dođe samo da završi i iskoči prepoznatljivi error, da pokušam ponovo. Da li se to još nekom dešava, naravno svi ostali programi su isključeni ne znam šta pravi problem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
777, windows, x86 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Windows SP3 problem i BSOD | Lich_king2 | Operativni sistemi | 40 | 21.4.2010 22:10 |
Windows 7 BETA | Mr.Eco | Operativni sistemi | 2277 | 20.2.2010 8:58 |
Windows 8 | saleSK | Operativni sistemi | 37 | 19.8.2009 11:40 |
Windows XP problemi | Kristijan | Operativni sistemi | 6 | 12.1.2009 23:46 |
Windows i njegova instalacija se zamrzavaju | deXtar | Kvarovi | 10 | 4.12.2007 22:43 |