![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Novi član
Član od: 17.6.2010.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Član
|
![]()
Kad hocu da udjem u nfs izbaci da ukucam e-mail i sifru ja ukucam,ali izbaci neki problem i ne moze da radi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Starosedelac
Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 597
Zahvaljeno 301 puta na 178 poruka
|
![]()
Ljudi da li je izasla finalna verzija i da li je ovo besplatno?Na sajtu pise da jeste a samo se naplacuje starter pack.
Igra je besplatna i danas je zvanicno pustena u rad. Svaka cast EA!!! BTW ako igra ima grafiku kao NFS most Wanted koji je radio na Ge Force 2 i nekom jadnom celeronu zsdyo ova igra trazi C2D i 512MB graficku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Deo inventara foruma
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 513
Zahvaljeno 679 puta na 573 poruka
|
![]()
Kad pravim EA account meni ne da da izaberem Srbiju. Kaze nesto invalid country. Mislim znam ja da je invalid, al ipak ga preterase.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Veteran
Član od: 18.10.2009.
Zahvalnice: 238
Zahvaljeno 254 puta na 157 poruka
|
![]() Citat:
![]() P.S. Već sam navikao da naše zemlje često nema kod izbora zemalja na raznim sajtovima, igrama itd, ali ovo je još gore - možeš da izabereš Srbiju, ali te onda sačeka to "invalid country" obaveštenje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Banned
Član od: 23.1.2010.
Lokacija: Jay-Z and Alicia Keys - Empire State of Mind In New York
Zahvalnice: 413
Zahvaljeno 203 puta na 162 poruka
|
![]()
molim za pomoc....naime skinuo sam svwe lepo ubacio skinuo onih 700 i kusur mb i jos dodatnih 135mb i pokrenem igru,medjutim izbacime jel mi nestao net i sad kad je dosao ponovo se ulogujem ali pise ponovo update.da li je tako i kod vas bilo pa treba jos nesto da se skine ili ja nisam zapamtio prosli put?
EDIT:Resio sam problem... Poslednja ispravka: Mafija2 (31.7.2010 u 23:21) |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Banned
|
![]()
Kako da menjam automobile?
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Mafija2 na korisnoj poruci: | ||
djole (7.8.2010) |
![]() |
#228 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 87
Zahvaljeno 199 puta na 141 poruka
|
![]()
sve mi se čini da mi je aa upaljen bezveze i da mi obara performanse igre. jel ima neko ideju kako da se ugasi aa u ovom čudu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Deo inventara foruma
|
![]()
evo poceo sam da igram,pa nije lose,uzeo sam toyotu corollu i lvl 4 sam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 87
Zahvaljeno 199 puta na 141 poruka
|
![]()
I meni se igra svidela na prvi pogled... Ali ispostavilo se da za vožnju nije potreban nikakav skill, vec da ishod trke odlučuju oni power upovi, koje koliko sam shvatio možeš da kupiš za pravi novac. I tako ako se u trci nađeš sa nekim likom koji dobro kešira proizvođaču nema šanse da ga pobediš, ma koliko bolje vozio od njega. Još jedna mana je lag, mada mi se čini da ga je dosta teško eliminisati u ovakvoj igri.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ed_hunter na korisnoj poruci: | ||
star-duster (8.8.2010) |
![]() |
#231 |
Veteran
Član od: 18.10.2009.
Zahvalnice: 238
Zahvaljeno 254 puta na 157 poruka
|
![]()
Као прво, безобразно је што ову игру представљају као "free-to-play", јер она то није. Бесплатно нам је доступан само део игре који функционише као демо, тј. довољан је само да мало осетимо атмосферу.
Још већи безобразлук је што се за прави новац купују и разна побољшања, па и нитро (ако се не варам) који чине значајну премоћ у тркама. А ти "power-ups" су невиђено глупи, посебно онај што привлачи саобраћај на противнике. Тако сам, док је трајала бета, једном водио трку, био пред циљем, тј. пред победом и одједном је лик активирао то на мени, па је један камион у делићу секунде прелетео целу улицу и закуцао се у мене! Завршио сам као пети-шести. Не морам да вам објашњавам колико је то било фрустрирајуће. У овој теми сам био активан одавно, очекивао сам нестрпљиво ову игру, надао јој се, пријављивао се за бету, нервирао се што нисам изабран у првом кругу бете итд. И сад на крају, нешто немам жеље да је играм. Да се разумемо, осећај у вожњи ми је ОК (фина аркада), такође и графика и технички детаљи. Али су га скроз упропастили глупим идејама и бесрамним фаворизовањем играча који плаћају. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku star-duster na korisnoj poruci: | ||
RUSuper (10.8.2010) |
![]() |
#232 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa sta da ocekujes od EA.
![]() Slicna prica kao sa BF Heroes. Doduse tamo je malo blaza situacija. Ja sam prestao da igram kod level 4 ili 5. Smorilo me vise da me ostavljaju likovi sa imbecilnim poweup-ovima. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku uros@3D na korisnoj poruci: | ||
nexexcalibur (9.8.2010) |
![]() |
#233 |
Starosedelac
Član od: 16.2.2010.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 354 puta na 278 poruka
|
![]()
nisu powerupovi krivi krivi su imbecili koji ih koriste
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.792 puta na 1.851 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E smarate sa tim hateovanjem EA-a.Svi imaju tu politiku da napune sto vise kesa na kakav god nacin,nego vi svi navikli na pirate pa vam te kompanije (kojima vi ne dajete pare koje su oni zasluzili,odnosno pare za original) budu dobre,a ove sto naprave bar neki deo za dz,a ostatak zele da platite(jer opet te iste pare su zasluzili) su vam krs jer ne mozete da igrate piratsku istu igru.
Poslednja ispravka: RUSuper (10.8.2010 u 11:38) Razlog: ispravka u zagradi |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku RUSuper na korisnoj poruci: | ||
Mafija2 (10.8.2010) |
![]() |
#236 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne kapiras, nije stvar u tome. Ako mi se svidja neka igra i siguran sam da cu se dobro zabaviti uz nju, ja cu je i kupiti. Nego ovako dobijes open Beta verziju koja je navodno free a onda dodje neki mamin i tatin sin i kupi neke dodatke s kojima je super-ultra-giga-mega vozac i grune ti neke idiotske power-up-ove koji nekako podsecaju na nooberske perkove iz MW2. I sta ja imam tu da igram kad nema sanse da pobedim...
Bolje nek su rekli "E ne mozes da igras dok ne das koji $" i kraj... ovako "nit smrdi nit mirise". Isto me nervira sto sad naplacuju expanziju za BC2 kao i onaj idiotski Specact kit sto su ubacili. Naravno da je para nikad dosta ali negde se mora povuci granica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo ja cu biti iskren i recu za sebe(A mislim da velika vecina isto tako radi). Meni se licno svidelo mnogooooo igraca,ali samo sam 2 kupio original(WoW i C&C 3). Ako si ti izuzetak(odnosno kupujes svaku igru koja ti se svidi) onda oni i nemaju neku zaradu od samo tebe(+ jos 10% gamer populacije u Srbiji).Znas kako to samo mi kukamo Srbi,jer uglavnom samo pirate koristimo,sumnjam da ljudi u svetu toliko hate-uju EA zbog ovog poteza,svi to rade nisu oni jedini(Cist primer allods online,igra sa ogromnim potencijalom usr@na zbog iste stvari kao i ovaj NFS,samo sto su tamo likovi zaista preterali a ovaj NFS jos ima sansi).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Deo inventara foruma
|
![]()
http://www.needforspeed.com/post/sta...ienware-laptop sansa da osvojite laptop igrajuci nfs world online....
(btw,dobra reklama za igru) |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Banned
Član od: 19.11.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ok to al kako da igram nfs world do 9 lvl nmgu da udjem u ifricu uopste..... moze neko objasni...??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
need for speed, nfs, world |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
world of dungeons online rpg game | dkdnt | MMORPG igre | 9 | 20.5.2009 16:43 |
Svet kompjutera 12/2008 | oluja | Sadržaj novog broja SK | 147 | 23.12.2008 14:33 |
Pokemon World Online | Thunderman | Mrežne igre | 1 | 25.11.2008 13:08 |
Ten golden rules of online gaming... | fingerprint | Brbljaonica | 2 | 25.3.2008 15:38 |
SWOS - Sensible World of Soccer Online! | Swos | Mrežne igre | 13 | 19.12.2007 23:19 |