![]() |
![]() |
![]() |
#4561 |
Novi član
Član od: 21.9.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
da li neko zna link od CS-a 1.6 sa botovima i novim patchom,ako zna bil mi mogo reci ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4562 | |
Veteran
|
![]() Citat:
cs16 v42 p48 http://www.nol-online.com/index.php?...inks&Itemid=56 rspakujes botove u folder cstrike i to si mu je to ![]() mada posto si na forumu zakljucio sam da imas net, bolje igraj onlajn. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4563 | |
Novi član
Član od: 21.9.2010.
Zahvalnice: 0
|
![]() Citat:
pa dobro i planiro sam igrat online,al botove onako radi reda da imam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4564 |
Veteran
Član od: 8.5.2009.
Zahvalnice: 392
Zahvaljeno 528 puta na 225 poruka
|
![]()
Jel zna neko gde ima da se kupi CS Anthology u BG-u, posto se vise ne uvozi(prodaju samo kljuceve)? Ako neko zna nek mi sibne PM, hvala unapred!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4565 |
Novi član
Član od: 12.2.2010.
Zahvalnice: 7
|
![]()
Imali neko neki dobar predlog za ime klana ???? hvala unapred ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4566 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma zar je ima klana bitno? Ako dobro igrate, ime će se lako pamtiti među ostalim igračima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4567 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4568 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja nemam klan, igram za sebe, klan mi ne znaci nista
![]() Mnogi klinci se loze na klanove, misleci da im to nesto znaci, satro daje im neku jacinu...medjutim i dalje nista. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4569 |
Član
Član od: 7.1.2010.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 37 puta na 21 poruka
|
![]()
Zelimda pitam da li je normalno da mi na confi PentiumIV 3.0 1gb ram i 9500gt 1gb fps u CS-u u nekim trenutcima kad na ekranu ima 2-3 igraca pada na 50-ak fps a kad je veca guzva i na 25-30?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4570 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4571 |
Guest
|
![]()
U selu na puno slabijem racunaru ( AMD Athlon 1.9 Ghz, 768 MB Ram, Nvidia 6200 256 MB ) je konstantno na 60, smoke niti puno igraca ne smanjuju fps
|
![]() |
![]() |
#4572 |
Član
Član od: 7.1.2010.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 37 puta na 21 poruka
|
![]()
a ima li kako nacina da dodatno smanjim nisan jer sam sada kupio 22'' monitor i kojugod rezoluciju da stavim nisan mi je preveliki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4573 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Imaš u Opcijama da menjaš veličinu nišana. Stavi small.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4574 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Ok to, ali vecina klinaca ce igrati na pubovima, turnire nece ni videti... O tome se ovde radi. Vecina satro pravi neke klanove ili ulazi u klanove i igra na pubovima, misleci da su jaki ako imaju klan. ![]() Pocinju tako sto menjaju skinove za oruzije, skinove likova...Vise im se svidja ako m4 izgleda ko neka puska iz Betlfielfda...na kraju zavrsavaju sa wh-om ili aimom. Davno sam isao na You Tube da vidim kako radi koji cit, i naletim na klip gde klinac koji ne znam dal je krenuo u prvi razred osnovne skole objasnjava kako se koristi wall hack...kad sam cuo taj bebeci glas sve mi je bilo jasno... Jednom citer, uvek citer! Sto je najgore jos takvi naprzeni klinci placaju da bi bili admini na serverima. E kad postanu admini onda krece ona prica admin sam i sve mi je dozvoljeno, palim ja cit, a i moji drugari. Ne moze nam niko nista. ![]() E takvi nikad nece nauciti da igraju. I ja sam bio nekad klinac ali se nikad nisam sluzio time, nikad nisam hteo sa siframa da budem najbolji. Uvek mi je bio cilj da bez varanja budem najbolji. Igram cs ne znam ni ja sam koliko godina, i znam da ima dosta boljih ljudi od mene, al cu uvek teziti ka tome da budem u samom vrhu. Vece mi je uzivanje kad igram i kad sam u samom vrhu, i kad znam da sam do tog rezultata dosao bez varanja. I plus dodatna motivacija to sto su na suprotnoj strani citeri a ja kidam! ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Aleksandar1987 na korisnoj poruci: | ||
gavrilo (27.9.2010), Night Shade (29.9.2010) |
![]() |
#4575 |
Veteran
Član od: 28.10.2007.
Zahvalnice: 274
Zahvaljeno 129 puta na 95 poruka
|
![]()
Pa ti klanovi sto igraju samo pub, to ni nisu klanovi to su deca koja se prze, njih svaki prosecan klan moze da dobije sa nulom xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4576 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4577 |
Član
Član od: 15.12.2009.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
@Aleksandar1987: I ja se slazem... A i kako moze neko da uziva u igri dok koristi cit? To vise ni nije CS...nije ni 1% interesantno... Misli neko "sad cu da igram sa citom, da nabijem skor 20:0 i da steknem reputaciju" a naravno, citeri se odmah prepoznaju. Samo upropascuju servere tako, pogotovu ako je admin citer...pa naravno da nikad vise necu da igram na tom serveru...
A i to oko klanova...ok ako se skupe ljudi, igraju turnir, sve je to lepo... Ali ovo sto se igra na pubu, to sto zakazuju cw... Eheeee... Kaze decko, veceras u 20h cw na tom i tom serveru... Sta, ja sad treba da budem okacen na civiluk da igram CS kad god se nekom tamo dune da zakaze cw...? Igram lepo ko covek, kad hocu, i kad mogu... A uvece u grad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4578 |
Starosedelac
Član od: 18.2.2009.
Zahvalnice: 430
Zahvaljeno 129 puta na 91 poruka
|
![]()
e ljudi kako da stavim botove posto ih nije bilo kad sam je skinuo(idjem ja u onaj meni za igru i nema nista za koji nivo tezine,i botova kolko),i sad sam skino botove a nznm gde da stavim molim pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4579 |
Veteran
|
![]()
OK, meni ništa nije jasno. Imam čistu verziju igre, i Džabe mi sve kad mi na nekim serverima radi na 100 fps, a na nekim pada i na 20 fps. Ima li neko logično objašnjenje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4580 |
Starosedelac
|
![]()
^^
Pretpostavljam da si ovo skinuo http://www.filefront.com/4094862/zbots.zip/ Jednostavno, sve fajlove kopiras u odgovarajuci folder. ^ Serveri se hostuju na masinama koje imaju odredjeni limit servera koji mogu da pokrenu da bi normalno radili. Naravno host kompanije gledaju da sto vise zarade pa natrpaju recimo 100 servera na komp gde je predvidjeno 50 i onda dodje do zagusenja koje uzrokuje padom fps-a, lagom i slicnim problemima. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Luka.zip na korisnoj poruci: | ||
Stef (29.9.2010) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
counter strike, cs 1.6 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Counter Strike FAQ, Serveri, Troubleshooting | Sale013 | Mrežne igre | 93 | 24.4.2020 15:26 |
Besplatni CS 1.6 serveri | Milan Milicevic | Mrežne igre | 574 | 26.8.2014 5:45 |
Counter Strike 1.5 logo | Aleksandar1987 | Mrežne igre | 12 | 7.1.2008 22:07 |
Grand Theft Auto : Counter Strike | dodgeme | Akcione igre | 0 | 16.5.2006 22:26 |