![]() |
![]() |
|
Tekstovi u SK u rubrikama Test Run i PD kutak |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#61 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
^ Drago mi je sto je Kaspersky u samom vrhu i sto je odlicno ocenjen, ali ipak to sto neko na nekom sajtu kaze da je ono dobro, a ovo ne valja ne znaci da to trebam da uzmem zdravo za gotovo, narocito sto je vec na nekom drugom sajtu poredak sasvim drugaciji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Veteran
Član od: 15.11.2008.
Zahvalnice: 2.781
Zahvaljeno 833 puta na 389 poruka
|
![]()
Ti testovi ne moraju značiti apsolutno ništa. Jedna firma može finansirati testiranje u kom će njen proizvod biti najbolji, a druga firma drugi itd... A navodno kao neutralan neki sajt.
Lično koristim KIS 09 i zadovoljan sam. Za Kaspersky je pre važilo da je zahtevan i ne optimizovan i da usporava sistem, međutim dosta ali dosta su ga ispeglali i radi fenomenalno. Pogotovu što objedinjuje nekoliko rešenja u okviru jedne aplikacije:
Ono što je najbitnije što je sve kompatibilno sa drugim elementima programa, pa ne dolazi do kolizije prilikom rada, kao što se često dešava u samostalnoj instalaciji anti-virusa, firewalla, anti-ad itd. kada su u pitanju različiti proizvođači. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 30.9.2007.
Lokacija: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building
Zahvalnice: 1.183
Zahvaljeno 1.323 puta na 1.095 poruka
|
![]()
KAV bez kolizije radi i sa Zone Alarm Free i AD-Aware Free AE.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Veteran
Član od: 15.11.2008.
Zahvalnice: 2.781
Zahvaljeno 833 puta na 389 poruka
|
![]()
Meni se dešavalo da prijavi da instalacija ne može da se nastavi dok su instalirani programi koji mogu da dođu u koliziju sa Kasperskim, pa mi da listu programa kao što je Zone Alaram sa kojim neće da radi. Ovo mi se desilo sa KIS-om.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
V.I.P. Zaštita
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
V.I.P. Video/TV softver
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 140
Zahvaljeno 462 puta na 359 poruka
|
![]()
To je zato što KIS sadrži fajervol kao i ZA. Da si instalirao KAV, ne bi dobio tu poruku. Naravno, pod uslovom da nisi instalirao ZAIS koji već ima antivirus.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Član
Član od: 4.11.2006.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 6 puta na 5 poruka
|
![]()
Meni nakon godina koriscenja deluje da je ipak firewall neopravdano trosenje resursa, naravno kada korisnik zna sta radi i kada je rec o licnom kompjuteru koji ne sadrzi poslovne tajne i poverljive informacije.
Zato se zadovoljavam windows-ovim firewallom, AV- koristim Aviru kojom sam prezadovoljan, a za malware odlicni IObit Security 360. Search and destroy i AVG su me razocarali jednom prilikom kada mi je hitno trebao neki piratski software pa sam se zarazio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
V.I.P. Zaštita
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Veteran
|
![]()
koji ono bese zauzima vise sistemskih resursa... KIS ili NOD./......?
mrzi me sad da trazim stari sk... |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.747
Zahvaljeno 4.129 puta na 2.698 poruka
|
![]()
NOD ima bolje performanse.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Član
Član od: 26.9.2009.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 6 puta na 5 poruka
|
![]()
A sto vi lepo ne kupite Norton 360 v4 , najbolji je, ne koči računar ( na mojoj konfiguraciji ne bi ni smeo, zaklao bih ga )
Za zaštitu: ( PC Security System ) Antivirus AntiSpyware SONAR Smart Firewall Browser Protection Intrusion Prevention Auto-Protect Parental Control Parental Control Online ( Pregledati na njihovom serveru koje ste sajtove posećiva i koji ste sadržaj preuzeli uz lozinku naravno, opcija može da se isključi ) E-mail Scanner ( Redovan i veliki update sa Definition Update and Components Upgrade ) Za Backup: ( Backup Protection ) Uz Norton 360 Dobijate 1 GB do 25 GB online storage, takodje u paketu dobijate: Norton Backup Online Storage Norton Easy File Restore Norton Easy File Restore Online Za Rešavanje problema i ubrzanje buđavog Windows-a ( Norton Tune-UP Protection) : Disk Optimization Windows Temporary Files Remover Browser Temporary Files Remover Browser History Remover Registry Cleanup Diagnostic Report ( Detektuje Greske u Sistemu, ne installirane drivere, probleme sa Nortonom, Windows 7 Compatibility i još mnogo toga... ) Startup Manager ( Veoma jednostavan za koriscenje ) Identity Protection & Safe Kontroliše vaš identitet prilikom registrovanja na nekim sajtovima, kompletan menađzer ! ! ! Takođe tu je i: Norton System Performance Možete pregledati šta je sve pokrenutu i šta radi u pozdani, koliko resursa uzima, opterećenje u procentima za CPU i Memoriju za svaki Task posebno..... Moja topla preporuka.... http://www.norton.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
V.I.P. Zaštita
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ko još koristi Norton?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.397
Zahvaljeno 1.942 puta na 1.421 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Veteran
Član od: 13.1.2009.
Zahvalnice: 228
Zahvaljeno 12 puta na 10 poruka
|
![]()
Probao sam skoro sve antivirusne programe i ubjedljivo najbolje mi se pokazao KIS.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Član
Član od: 8.4.2009.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
![]()
Ne slazem se sa Nortonom,imao sam Symantec on zna da nadje virus,ali ne zna da obrise.
Sada koristim VIPRE kupljenu full verziju,ne koci racunar pri skeni u updateu,trebalo bi da ga probate |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
2 antivirusa, 1 kompjuter | kvakaca | Kvarovi | 15 | 7.5.2009 19:22 |
Ne mogu da izvrsim dopunu antivirusa - pomoc molim | mali41 | Kvarovi | 3 | 7.1.2009 11:28 |
Šta znači biti beta tester antivirusa? | Guterill | Zaštita | 3 | 3.6.2008 17:19 |
offline update antivirusa | noisy | Zaštita | 13 | 18.11.2007 20:22 |