![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 7.11.2008.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Desilo mi se nesto jako cudno. Naime koristim Win 7 ultimat i do pre par dana sam sasvim normalno koristio skype. Pre neki dan u sred nekog razgovora komp se sam ugasio tj. desilo se nesto neobjasnjivo monitor je bio crn a dugme on/off je treperilo, ja resetujem komp ali nista na kraju ga prekinem u naponu i ponovo ukljucim i proradi ali jako cudno.
Prvo mi odmah prikaze da mi je nod32 istekao i nikako ne mogu da ga obnovim pa sam morao da instaliram novi. A skype vise uopste ne reaguje bukvalno mrtav ja kliknem dva puta komp kao dve sekunde nesto ucitava i nista, kao da nikad nisam kliknuo na ikonicu. Probao sam da ga reinstaliram ali koju god verziju skajpa da sam podigao opet se isto desava. Ako neko ima bilo kakvu ideju ili resenje bio bih jako zahvalan jer mi je skype neophodan za posao. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.493
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
Prvo ocisti registry,ima podosta programa za to,neki su i besplatni,preporuka http://www.iobit.com/advancedwindowscareper.html.
Onda udji u C:Program files i obrisi folder Skype. Uzmi najnoviju instalaciju skajpa,instaliraj je i javi da li radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Hvala na brzom odgovoru!
Uradio sam sve prema tvojim instrukcijama ali i dalje se nista ne desava. Opet je Skype kao mrtav. Jedino ako sam toliki mentol pa sam lose ocistio registry ali skinuo sam ovaj program sto si mi preporucio i stisnuo dugme Care. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.493
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
Kakvo dugme care?
To je alat,imas dugme clean... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Resio sam problem!
Ne smem ni da kazem sta je bilo sramota me!!! ![]() U jednom momentu kad mi se resetovao komp nesto je poblesavilo i datum mi je prebacen na 2069 godinu!!! Kad sam vratio datum na 2010 sve radi kao i pre. Hvala u svakom slucaju na pomoci!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Vaše iskustvo sa SBB-om | vladale | Internet usluge | 3970 | 20.10.2023 20:13 |
Veoma cudan problem sa jednim sajtom | youngster | Kvarovi | 7 | 20.8.2010 17:10 |
Problem sa ATI 1950 Pro Grafičkom | JaMi | Kvarovi | 5 | 13.10.2007 13:46 |
Jako cudan problem sa modemom, help! | ivan85_zmaj | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 10 | 14.5.2006 11:47 |
Vrlo CUDAN slucaj | Mean_Machine | Osnovne komponente | 10 | 23.1.2006 10:32 |