![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Evo odlucio sam se da uzmem bezrepog misa pa mi je ovaj zapao za oko, nisam voljan da dajem preko 50€ za misa. Pa me interesuje imali neko iskustva sa ovim misom. Njega sam nasao za 3.398,00. nisam neki gejmer, jest da ponekad odigram koju partiju UT
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka
|
![]()
Ja cim vidim da je bezicni ne mislim nista.
![]() Fino izgleda i sve, samo da je zicni i da je je malcice jeftiniji realno bi bio mnoogo dobra kupovina. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Mislio sam, sta mislite o kvalitetu misa, ergonomiji i funkcionalnosti, a ne o tome sto je bezicni. Dosadilo mi je da vucem kablove uz laptop, stalno otpetljavanje i zaglavljivanje(jer mi je sto obicno pretrpan), aa i to sto kabal predtavlja ogrninicenje kada se malo odaljim od laptopa, a da ne spominjem stalno popravlajnje(skracivanje kabla).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Pa za lap top bih ti preporucio neki od modela koji su namenjeni za laptop.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Član od: 11.8.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 6 puta na 5 poruka
|
![]()
Zašto bi se čovek ograničavao na one minijature za laptop? MX620 zaista izgleda
odlično, i meni je zapao za oko, više mi se svidjaju bezrepi miševi, kad navikneš bez žice posle je nezgodno sa njom. Čak i cena nije nešto preterana kada se zna da se za istu dobija Logitech kvalitet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Ja preporucio.Ako mu je laptop za putovanja i mnogo putuje onda nek kupi mali.Ako mu je samo za posao i kucu nek kupi i sa kuglicom ako hoce!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 21.8.2007.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
![]()
Troumim se izmedju MX620, M510 i M705, a mozda cak i M310 (najjeftiniji).
MX620 je mozda malo zastareo (malo mu je i pala cena, kada se pojavio, imao je jacu cenu od ostalih pomenutih, pa je mozda zato kvalitetniji, ipak, kazem vise od 2 godine star model), dok su ostali uglavnom ovogodisnji modeli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]()
Greška. Oni maleni modeli za laptop su maleni zato što se neko istripovao da će biti prenosni jer su 10g lakši i neznatno manji. A udobnost - nula. I ja razmišljam o bežičnom mišonji jer me nervira metar kabla na stolu pored laptopa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa dugmicima M1/2/3 Logitech G11 | Br@n@c | Ostale komponente | 0 | 13.10.2007 19:21 |
Logitech G15 tastarura i dodaci | ab2bad | Ostale komponente | 0 | 14.3.2007 12:27 |
sta mislite o sony psp | ravenbgd | ŠDK - Prenosni računari | 12 | 11.11.2006 18:42 |
sta mislite o Canyon CN-MP3SE 512MB i koliko saje pesama u nemu | Banda | ŠDK - Foto i audio/video | 15 | 20.6.2006 22:47 |
Logitech RX300 | SaleAch | ŠDK - Ostale komponente | 1 | 5.4.2006 22:34 |