![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Član
Član od: 27.9.2009.
Zahvalnice: 94
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Uh,nisam ustvari koristio hamachi do sad,pa neznam kako se koristi,ali sam siguran da moze da se igra sa njih MP za call of juarez 2.Moras mislim da se registrujes,ali najbolje je da potrazis neku tutorial na youtube.Tako je najlakse a i imas detaljno ,slikovito objasnjenje.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Član
Član od: 27.9.2009.
Zahvalnice: 94
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Novi član
Član od: 13.11.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Zna li neko kako da pređem onaj deo kada sam u kociji i pucam na konjanike oko sebe. Pucam na njih, ali svaki put me ubiju na istoj krivini, a ja ih redom ubijam kako se pojavljuju? Kako ovo preci?
EDIT: Presao sam cim sam ovo napisao ![]() Poslednja ispravka: zugazuga (9.4.2010 u 22:12) |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Starosedelac
Član od: 5.1.2006.
Zahvalnice: 1.365
Zahvaljeno 2.322 puta na 924 poruka
|
![]()
Izvinite za necro ali ja moram ovo da napisem (iako nisam aktivan na forumu, zamislite kolko me je iznerviralo ovo
![]() SK mi je kao merilo dal cu da probam neku igru. " Neko je gore napisao, nije bitno sto je neko dao ocenu 73. " Pa ja sam zbog te ocene ovo preskocio i tek sad posle ovolko vremena resio da joj dam sansu. Stvarno je SRAMOTA da ovakva igra dobije tako nisku ocenu, kad je 85+, ako ne i 90+. Dosao sam na forum da proverim dal sam ja lud ili ima istomisljenika, kad ono nijedan negativan komentar. Stvarno ali stvarno najlosija recenzija koju sam imao prilike da procitam u SK-u i jedna od najnerealnijih ocena ikada. Eto, znam da je proslo vise od godinu dana i da ce vecina biti u "who cares" modu, ali morao sam ovo da napisem. Ako nista, ljudi koji traze neki odlican FPS, a nisu igrali COJ2, nek ga probaju i nek ih ne brine zastarelost, grafika je i dalje jedna od najlepsih ikada. edit: typo |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Rainman na korisnoj poruci: | ||
Insecticide (19.8.2010), miregrobar (17.8.2010) |
![]() |
#287 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.780
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
^Potpuno se slazem. Kao i dobar deo clanova foruma (ima dosta oko toga i u ovoj temi, a mozda i u temi broja kad je igra izasla).
Ja licno, bi dao bar 20 poena vise za tu igru, jer je u pitanju fantasticno dobro uradjeno SP iskustvo. P.S. Vecinom su ocene u SK vise nego OK, mada zgodno je kao dodatni faktor uzeti i misljenja forumasa, za svaki slucaj. Ja sam tako naseo i igrao Alpha Prime, ubedljivo najgori FPS koji sam licno igrao, a koji je u casopisu zbog nekog neznanog razloga dobio skor od 90. Slicna, ali sasvim razlicita situacija. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
d-_-b
Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 1.643
Zahvaljeno 2.330 puta na 1.529 poruka
|
![]()
Upravo sam prešao igru. Naravno, pre toga sam pročitao ovde kako nepravedno dobila nisku ocenu, pa rekoh da vidim da li ste u pravu. Šta da kažem, sem da sam igru prešao za 2 popodneva (a ne pamtim da sam bilo koju igru prešao tako brzo) i da se slažem sa vama. Ocenu za igru bih smestio između 85 i 90. Sad ću da nabavim i prvi deo, taman da se nadovežem na neverovatno dobru priču dostojnu filma ili stripa.
Nego, je l' najavljen još neki nastavak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]()
Nista zasad,mada igraci sirom svijeta mastaju o nastavku.Licno bi volio da bude,a igra je valjda trilogija.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
V.I.P. Recenzent
Član od: 8.11.2008.
Zahvalnice: 779
Zahvaljeno 1.042 puta na 580 poruka
|
![]()
@Партибрејкер
А тек први део убија... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jeste da sam ovo presao odavno,pa je malo glupo sada dizati frku oko ove ocene,al se slazem sa vama da sam se bas zabavio uz ovu igru.Iako nije dugo trajala,bilo je sjajno vratiti se u western okruzenje na PC platformi.Steta sto RD Redemption ne izlazi za pc,(Microsoft opet?)al sta je tu je.
Dao bih joj 87. |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
d-_-b
Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 1.643
Zahvaljeno 2.330 puta na 1.529 poruka
|
![]()
Nabavio i instalirao.
![]() ![]() Ali čini mi se za sad da je stari CoJ bogatiji opcijama. Ima lean, na "X" se zumira, moguće je sakriti se iza žbunja i biti neopažen, na "S" se "usporava" pri spuštanju niz planinu... Moguće da je između ostalog i zbog takvih sitnica Popović dao nižu ocenu BiB-u. Ko će znati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
V.I.P. Recenzent
Član od: 8.11.2008.
Zahvalnice: 779
Zahvaljeno 1.042 puta na 580 poruka
|
![]()
Да ли си ти уопште прочитао његову рецензију? Контрадикторан је сам себи. За мане наводи ствари које нису ни потребне једном правом шутеру.
Завали се у седло и јаши у правцу заласка сунца... ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dekip na korisnoj poruci: | ||
Sh0m1 (15.8.2010) |
![]() |
#294 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Igra je stvarno vrh.
Nabavicu je ponovo da je igram sad sa novim CPU i grafom,jao kad se setim kad sam igrao BiB na 3200+ i 7300gt,jeste low bio al igra sabija neverovatno |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Veteran
|
![]()
Fantasticna igra. Oduvala me je grafika na High podesavanjima. Presao sam prvu misiju i konstantno sam bio prilepljen za monitor.
Svaka ima cast, prvi deo igre sam obozavao, a drugi mi ozbiljno prirasta uz srce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Banned
Član od: 12.9.2007.
Zahvalnice: 744
Zahvaljeno 471 puta na 264 poruka
|
![]()
F1!
Instalirao sam ovu igru pre dva-tri meseca, radila je odlicno, ali mi se na pocetku nije svidela i ubrzo nakon toga sam je izbrisao. Slucajno juce odgledah gameplay CoJ-a na Jutjutbu koji mi se naravno dopao zbog finesa za koje nisam ni slutio da ih igra ima.. ![]() Mislim da resenje nije previse komplikovano i da je univerzalno (nije vezano samo za ovu igru), sooo ako neko vidi sta propustam, ja bil mu bi zahvalan ![]() ------------------ Resio sam problem tako sto sam u Compatibility opcijama cekirao Disable visual themes i Disable desktop composition. Poslednja ispravka: zvjer (22.8.2010 u 0:50) |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo sta trebas da uradis:
Udjes u folder gde je igra instalirana,i nadjes onaj CoJBiBgame.exe fajl . Desni klik na njega i Properties pa Compatibility tab,selektuj Disable desktop composition,i disable visual themes.Ako to nece,onda dodaj i run in compatibility mod za win xp sp3 i trebalo bi da radi. Eh,resio si ![]() Poslednja ispravka: NIDZA bOj (22.8.2010 u 1:01) Razlog: resio pre nego sto sam mu dao :D |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku NIDZA bOj na korisnoj poruci: | ||
zvjer (22.8.2010) |
![]() |
#298 |
Deo inventara foruma
|
![]()
A verovatno je mogao da resi i da je stavio compability za win 98
|
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Novi član
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 5 puta na 3 poruka
|
![]()
ljudi evo razloga zbog kojeg ovog trena trazim ovu igru na torrentu,znaci bukvalno sam se onesvestio od smejanja
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ggB33d0BLcY |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Mastermind na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#300 |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]()
E kriminala ovoga. Žestoko je ono sa penjanjem uz stube.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
action, bound in blood, call of juarez, fps |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
CoD 6: Modern Warfare 2 | Isko | Akcione igre | 3416 | 2.5.2019 13:07 |
Blood Bowl | DeCoy | Sportske simulacije | 75 | 14.4.2013 16:44 |
Call of Juarez | SuperG | Akcione igre | 99 | 22.1.2010 22:28 |
Call of Duty Real-Time Card Game (kartaška igra sa tematikom drugog svetskog rata) | Liquid Nitrogen | Brbljaonica | 9 | 7.6.2008 12:56 |