![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Starośeđelac
|
![]()
Napišite nekoliko riječi o doživljaju igranja prve strategije, zanimljivim trenucima, misijama etc. Nema smisla samo licitirati naslove.
Poslednja ispravka: Dimo (9.8.2010 u 0:17) Razlog: typo |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Član
|
![]()
Pa jedina dostupna u devedesetim, Age of Empires -the Rise of Rome, inace i danas je igram, preko Hamachija....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Veteran
Član od: 11.8.2010.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 458 puta na 183 poruka
|
![]()
Prvi put sam poceo da se zanimam strategijama u kasnu zimu 1996 kada mi je jedan drug predlozio da umesto napolje na grudvanje odemo do njega da mi konacno pokaze tu "igru koju moram da vidim, gde imas grad i onda svaki ima razlicita bica i mozes da skupljas zlato na mapi i imas i zmaja koji je najjaci u igri ali samo njegov brat zna kako da ga napravi a njemu nije hteo da kaze kako"...bili su to Heroes of Might and Magic 2ka (:
Nakon toga je stigao i Master of Orion 2 zbog koga smo odlepili jer nam se mnogo svideo posto je bio toliko razlicit od heroja, full-bred SF, ali maltene nista nismo razumeli jer nam je engleski tada bio stran koliko i ideja o inteligentnim vanzemaljcima od silikatnih stena; kasnije sledece godine sam se zaludeo za nezaboravni Lords of Magic a tu se nekako provukao i Age of Empires, mada me on nije ni priblizno osvojio koliko ova tri naslova koja su i odredila moj strateski ukus..jer od TBSa i 4Xa nema bolje (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Član
Član od: 30.3.2009.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Моја прва стратегија, Panzers Phase one, моја друга стратегија
Act of War: Direct Action, трећу и четврту немам јер су ми ове две за сада до јаја, зато бих замолио било кога да ми препоручи још неку која је на нивоу ових. Има ли тога још уопште људи моји јер ове две ме баш погађају у центар. Нисам класични гејмер, али ове две ствари су ми репер за "шта је добро, а шта лоше". The battle for Middle Earth 2, можда ??? мада, ако има нека хладноратовска стратегија, слушам пажљиво... |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Član
Član od: 30.9.2008.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]()
Command & Conquer: Generals
Prvo mi je ćale zabranio da idem u igraonicu (i kradem deci sate tamo ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Starosedelac
Član od: 16.9.2010.
Zahvalnice: 139
Zahvaljeno 415 puta na 327 poruka
|
![]()
Red Alert 1
YEAH! lazem ustvari bio je to onaj prastari command & conquer na 486 bez zvuka! |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Član
|
![]()
star craft 1 i da li je neko igrao sudden strike 1 ili 2 zabohavio sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Član
Član od: 1.5.2010.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 20 puta na 18 poruka
|
![]()
Lords of midnight, bila je to izvanredna igra. Ne smijem reci kada sam je igrao vecina clanova ovog foruma se nije jos ni rodila...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Član
|
![]()
Empire Earth 1.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]()
Godzilla za NES (aka pijačarska Sega)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Član
Član od: 20.1.2009.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 20 puta na 14 poruka
|
![]()
Ред алерт, први део
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Član
Član od: 30.9.2007.
Zahvalnice: 106
Zahvaljeno 80 puta na 40 poruka
|
![]()
bese to Commandos: Beyond the call of duty ili behind enemy lines. Znam da je to bilo ranih 2000-tih tako da jos nisam uspevao da predjem sam sve misije, ali tad sam igrao igrice i po godinu-dve a sad mi igrica na kompjuteru opstaje nedelju dana i za to vreme je ili predjem ili je obrisem... Kad su kompjuteri bili redji nismo bili toliko razmazeni grafikom i akcijom, vise sam igrao Asterix i Obelix koji je bio na nekom seginom emulatoru nego recimo Commandos i neke slicne igre koje su imale neverovatnu grafiku za to vreme.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Novi član
Član od: 25.11.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
moja prva strategija je bila age of mythology titans
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Član
Član od: 26.12.2008.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 49 puta na 20 poruka
|
![]()
kroz maglu se secam njih nekoliko ali ne i koja je prva
command and conquer warcraft orc and humans imperium galactica dune 2000 |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Član
|
![]()
hehe.... ja sam se prvi put zabavio sa strategiom prilicno kasno bio je to red alert 2...
tamo nekad '99 nisam imao jos svoje komp pa sam isao kod druga da igram, ko neki manijak.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Starosedelac
Član od: 6.7.2007.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 776 puta na 399 poruka
|
![]()
Znam samo da sam tada zbog Civilisation, naterao matorog da mi kupi PC286...eto...pa jos pokretanje iz DOS-a, windows tad nije bio za obicne smrtnike...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Član
|
![]()
Moja prva strategija je bila Stronghold kec
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Banned
|
![]()
Davne 99-e sam kod komsije prvi put igrao C&C: Tiberian Sun. Posto tad nisam imao svoj komp, svako prepodne sam isao kod komse da igram to. Naravno, ne mogu da opisem koliko nisam mogao da docekam expansion pack koji je izasao sledece godine.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Banned
Član od: 5.7.2011.
Zahvalnice: 211
Zahvaljeno 135 puta na 91 poruka
|
![]()
Ону коју сам баш, баш, баш дуго играо јесте East Front од TalonSoft-a.
![]() Још једна од јесте дошла као Demo верзја, а у питању је Civil War Generals II : Bulls Run (макар мислим да се тако звала) ![]() Још једна којих се сећам јесте Conflict Zone и то за Sega Dreamcast. Никада се нисам тако нервирао у животу као када сам почео да играм стратегију на конзоли. Стратегија НИЈЕ за конзолу. Крај приче. (Уствари, миш ми је све што ми је потребно али мех...волим стратегије на PC-у...навика ![]() ![]() Ту је негде и ова игра ![]() А има их још мали милион ![]() У суштини, више волим потезне стратегије. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nighty na korisnoj poruci: | ||
Dimo (10.7.2011) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
strategije |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako se zvala prva igra koju ste obrnuli? | DJ_MY_SOUL | O igrama uopšte | 113 | 4.7.2017 9:41 |
Vaša prva internet adresa | marko1986 | Brbljaonica | 21 | 26.9.2009 16:27 |
Panorama... Prva... | steve89 | Fotografija | 11 | 22.1.2008 23:58 |
Omiljena strategija | Fantom.Noci | Strateške igre | 120 | 4.6.2007 0:13 |
Pomoc: NAJBOLJA SPACE STRATEGIJA | mare [bre] | Strateške igre | 17 | 29.5.2006 15:31 |