![]() |
![]() |
![]() |
#481 |
Veteran
Član od: 23.5.2008.
Zahvalnice: 614
Zahvaljeno 148 puta na 86 poruka
|
![]()
Нема мурија турбо, али зато има хелиш :d
Ово је НФС који ме ево држи већ данима и нема намеру да ме пусти. Не памтим кад ме је задњи пут ЕА овако купио (можда први пут кад је изашао НФС са буџењем). Графика је феноменална, избор кола је изузетно добар као и њихов дизајн. Трке су коначно постале мало дуже (додуше доста ређе у односу на ове двоминутне, али их има) И добро је што су урадили овако да буде аркада а не симулација. Стазе, окружење, дан-ноћ, киша... екстра је одрађено. У принципу јако сам позитивно изненађен и врло задовољан. Коначно НФС којег је милина играти. |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Deo inventara foruma
|
![]()
@Packy
A savet za nas koji igraju samo sa pandurima.Btw ljudi kako vas ne smori da igrate kao racer,to svaka igra moze da pruzi.Ja sam se odusevio pandurima,najzad ja ne upravljam situacijom,moram da pazim gde i kad mi ovaj saban skrece.Inace sa pandurima sam 9 level i extra je,nem puno vremena da igram inace bih bio do sada 20 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Banned
|
![]()
Pa ne znam u cemu je problem igrati i jedno i drugo?! Cik-cak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo upravo sam presao sve trke sa pandurima(11 sam level).I sada ne kontam cemu levelovanje do 20,kad nema novih trka O.o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Veteran
Član od: 17.8.2007.
Zahvalnice: 124
Zahvaljeno 79 puta na 74 poruka
|
![]()
Mozda nisi otkljucao sve automobile
|
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Starosedelac
Član od: 2.8.2008.
Zahvalnice: 512
Zahvaljeno 933 puta na 531 poruka
|
![]()
I ja vise volim da igram na strani pandura ali radim kao sto vec neko rece gore cik-cak. Jer lepo je i imati ista kola bez pandurskih dodataka.
Meni je igra zabavna, muzika, zvuk, grafika i gameplay odlicni, nije samo W i dobio si...automobili fantasticni, sve sve...budzenje ne volim tako da je meni ovaj NFS u svakoj oblasti pobedio, tj ono sto sam ja ocekivao od ovog remejka je pun pogodak. Imam i ja poblem ponekad da frejm padne ali ne drasticno, mada ovde nizak frejm je problem zbog upravljanja, ako se koristi tastatura. Retko mi se desava, a sobzirom da nisam u igri duze od 2 sata ne stigne da padne. Volim da odigram par trka, a posto su trke odlicno odradjene i par njih je sasvim dovoljno da budem zadovoljan za ceo dan. Igra koja ne oduzima vreme a pruza zabavu. Odlicno za ljude koji imaju dosta obaveza. Grafika je mogla ipak jos malkice bolja da bude, i AA nista u sustini ne radi kad se upali u drajverima barem kod mene. Realno jedino zasta mi treba AA su kola ali ona su i dalje reckava nakon ukljucivanja. Jednostavna, zabavna...nema mnogo da se tupi o njoj il ti se svidja il ti se ne svidja, a sama igra je postigla ono sto je bio prvi hot pursuit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Ae dodji na faks,pa tek neces imati vremena.Ja cu ovu igru vise da razvucem nego sto sam NFS Shift koji sam presao za dve nedelje. ![]() Ala je ovaj turbo dobar,ladno sam kao poslednji koji je usao u poslednju milju trke na kraju zavrsio kao prvi. I konacno pravi NFS kojeg cenim vise od Carbona,a od tog je krenulo sve naopacke.Da imam para uzeo bih original. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Veteran
Član od: 23.11.2007.
Zahvalnice: 122
Zahvaljeno 259 puta na 162 poruka
|
![]()
Jednostavno, NFS mora da bude ovakav i gotovo...kakav shift i gluposti...ovaj arkadni naucno-fantasticni sistem je najbolji. Ma nek ide i 400 u krivinu, sve dok je zabavno.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 | |
Veteran
Član od: 15.10.2006.
Zahvalnice: 125
Zahvaljeno 77 puta na 69 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() I o kakvom zumiranju govorite? Ja i nisam previše igrao igricu, ali nisam primjetio nikakva zumiranja? O čemu se radi, dok je vožnja u toku dolazi do nekog zumiranja jel? P.S. za sada, a nisam je puno igrao, bolji mi je Most Wanted. Kad se sjetim onog ulećanja u road block i razbijanje pandura, čini mi se da je to bilo bolje urađeno u MW. A pogotovo kako je urađen nitro u MW, kako se sve blago zamuti kada se daje nitro, e to je bilo vrh! ![]() A i free ride je bio bolji nekako. U HP nema mape jel tako, ili je ja još nisam otkrio? Ali to mi nekako bezveze, vozikaš se okolo a nemaš pojma gdje si uopšte... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Član
Član od: 8.5.2010.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 32 puta na 28 poruka
|
![]()
Meni po malo koci nfs, verovatno zbog procesora IntelDualCore 1.6GHz.
![]() Da li moze nekako da se napravi da ne koci (sem da zamenim procesor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Starosedelac
Član od: 18.2.2009.
Zahvalnice: 430
Zahvaljeno 129 puta na 91 poruka
|
![]()
e ljudi a gde je free ride?? i jel moze sad da se igra ja na tastaturi a moj drug na volanu?(na jednom kompu)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#493 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Odgovor 2: Ne Sry ![]() BTW ja montirah volan al' ne mogu da ga konfigurisem u Controls. Prepoznaje ga u igri ali su svi dugmici Unasigned a kad opalim Enter da promenim kontrolu on automatski ubaci nesto svoje. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma bre 'kupi' nfs trojku pa da opalimo zajedno preko direct ip-a
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Starosedelac
Član od: 18.2.2009.
Zahvalnice: 430
Zahvaljeno 129 puta na 91 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma to je glupost totalna
|
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Free Ride je ono kao da upoznas stazu. Ali onog Free Ride-a u smislu Free Roam-a nema.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.659 puta na 4.092 poruka
|
![]()
Ima Free Roam da se vozikas po svim stazama neprekidno uz smjenu dana i noci i vremenskih prilika
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Deo inventara foruma
|
![]()
@Shom1
Koji tacno? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pro Evolution Soccer 2010 | Packy | Sportske simulacije | 2062 | 12.2.2014 21:29 |
Ultimate Fight Undisputed 2010 | 1van | Konzole | 2 | 3.9.2010 15:43 |
Gigabyte Open Overclocking Šampionat - GO OC (finale u septembru 2010.) | Chivan | Dešavanja i događaji | 7 | 30.7.2010 6:37 |
Adobe Design Achievement Awards 2010 (prijava radova do do 4. juna 2010.) | Chivan | Dešavanja i događaji | 0 | 21.12.2009 11:21 |
RAF Challenge 2010 (slanje rada do do 28. februara 2010.) | Chivan | Dešavanja i događaji | 0 | 7.12.2009 13:29 |