![]() |
![]() |
![]() |
#901 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Hmm, glavni questovi gde ne možeš da se šunjaš su meni prilično dosadni, a ima ih podosta (Sabbat hotel, ono podzemlje kad stižeš kod Nosferatua, zadnja deonica kod kineskih vampira...).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
Kekule Mekule
|
![]()
Dobro Sabbat Hotel tu i tamo (ipak koljes se sa Andrei-em zar ne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#903 | |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 864
Zahvaljeno 261 puta na 147 poruka
|
![]()
Kakve su ove današnje, Bloodlines je dugačka do j.
Da je ovi današnji izdavači rade, podelili bi je na 4 pa bi imali Bloodlines: Santa Monica, pa kasnije Bloodlines: Hollywood itd... Citat:
Evo ja planiram da obrnem i ME2 još jednom, ali onda vidim neki screenshot na netu i setim se tako nekog dela i smorim se... Bloodlines je odlično izbalansirana po tom pitanju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Novi član
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 5 puta na 3 poruka
|
![]()
Sjajna igra! Odigrao sam je samo zahvaljujuci tome sto imam laptop pa ne mogu da igram novije igre
![]() Losa strana je sto sam dobio fetis zvani vampirice ![]() ![]() ![]() Evo kako bi izgledala real life varijanta one Jeannete sto deli glavu sa Therese ![]() Srecom, nju mozete i da "obescastite" if you know what I mean.. Ono sto bih vas pitao je: Da li ima neka igra da je iole slicna ovoj? Ili bar na slican RPG fazon? Redemption zaboravite.... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Mastermind na korisnoj poruci: | ||
zokocx (28.11.2010) |
![]() |
#905 |
V.I.P. Recenzent
Član od: 8.11.2008.
Zahvalnice: 779
Zahvaljeno 1.042 puta na 580 poruka
|
![]()
Eхм, је ли тебе Троика платила да поставиш ову слику?:d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
Starosedelac
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 208 puta na 134 poruka
|
![]()
Ja sam je počeo igrati prije par mjeseci i stao u onom spooky hotelu. Ne zato što sam se prepao nego naišle druge stvari. Volio bih naći vremena da nastavim, ali moraću se prisjećati šta se do tada u igri desilo i šta mi je dalje raditi, jedva da se sjećam zašto sam bio u tom hotelu, mislim da mi je taj quest dala neka ženska (jedna od dve sestre iz kafića), da joj ulovim nekog duha ili nešto tako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#908 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Da, daje jedna od sestara, ona "normalnija". Samo trebas da nadjes ogrlicu i izadjes... Evo ja isto nisam igrao jedno 3 meseca, planiram uskoro da nastavim....hehe gustiram ja to mnoooooogo lagano ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#909 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Starosedelac
|
![]()
Jedno pitanjce - igram sa unnoficial patchom 6,9. Međutim imam problem sa jednim questom koji je ispravljen u 7,1.
Zanima me da li mogu da instaliram najnoviji patch, pa da nastavim da igram tamo gde sam stao? Da li će raditi stari sejvovi (i treba li da ih backupujem)? Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#911 |
Starosedelac
Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 841
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka
|
![]()
Za nezvaničnu zakrpu nisam siguran, ali znam da kod zvanične nije bilo promena u dotadašnjim snimljenim pozicijama (odnosno morao si da počneš igru ispočetka).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#912 | |
Član
Član od: 27.5.2009.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 35 puta na 18 poruka
|
![]() Citat:
Jedino da pitaš Tima Kejna preko mejla da ti napravi sličnu igru ![]() Slična situacija je i sa Rise of Nations*. Od kako je Brajan Rejnolds napustio gejming vode nijedna slična igra se nije pojavila. Tako i Black & White*, tako i Descent serijal... Hmm.. kad bolje razmislim Deus Ex je sličan u neku ruku. Pošto kažeš da do sada nisi igrao Bloodlines, velika je verovatnoća da nisi igrao ni Deus Ex. Ni igre kao što je Deus Ex* više nema. *nastavci ovih igara nemaju veze sa originalom |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Leshma na korisnoj poruci: | ||
Mastermind (30.11.2010) |
![]() |
#913 | |
Novi član
|
![]() Citat:
Igrao sam Deus ex i sjajna je igra! (drugi deo tu i tamo) Pogodio si poentu, jesu slicne igre, na isti fazon samo drugacije okruzenje i prica. Stvarno steta sto nema vise slicnih njima. Likovi u igri, konverzacije i zadaci te potpuno uvuku u tu pricu. Uh koliko puta sam docekao zoru uz njih ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Alpha Protocol podseća na glavne kvestove Bloodlinesa. A i odlična je igra.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Član
Član od: 27.5.2009.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 35 puta na 18 poruka
|
![]()
Deus Ex se do danas, računajući sve silne popuste koji su bili prodao u milion kopija. Pre gašenja Ion Storma mislim da je prodato oko 50000 primeraka. Bloodlines se prodao u sličnom broju pre gašenja Troike.
Jednostavno, Call of Duty i ostale igre sa debelim marketingom iza sebe se prodaju. Ne moraju biti kvalitetne, marketing je ključ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Starosedelac
|
![]()
Meni je i Witcher, u nekom osnovnom smislu, sličan RPG... Što se tiče izvođenja i tako to...
![]() A Deus Ex sam skoro nabavio komplet, to je na redu čim završim ovo (muzem ga već mesecima... čak sam se nameračio da skupim sve postere ali me patchevi zezaju... oh well)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Starosedelac
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 208 puta na 134 poruka
|
![]()
Htio sam da nastavim gdje sam stao prije par mjeseci ali igra neće da mi se pokrene, a radila je normalno. Izbacuje mi neki error vezano za C++ Runtime Library (This application has requested to runtime to terminate in an unusual way). Sad googlam i vidim da su i drugi imali taj problem ali zasad nisam našao rješenje. Reinstalirao sam je i ista stvar. Koliko vidim oficijelni patch 1.2 u sebi ima
Fixed C++ Runtime error on launch of the game due to older versions of Python interpreter Ali ne pomaže pošto sam stavio i njega i neoficijelni 6.9 (sad vidim da je izašao i 7.2). Da li je neko imao ovaj problem? Ono što mi je čudno je da je radila prije par mjeseci, od tada je nisam dirao a sada neće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja sam ovo nabavio i trebam da pocnem sa igranjem, pa ako imate neki savet za pocetnika, recite
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]()
Ne uzimaj nosferatua za prvi prelaz!