![]() |
![]() |
|
Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 5 puta na 3 poruka
|
![]()
Cao drugari, ako se ne varam bio je opis u nekom od proslih brojeva SK o ovakvom programu koji bi odrzavao jacinu zvuka na isti nivo kad gledate Youtube, pustate mp3 sa hard-a, igre itd...
Da li znate o kojem programu je rec? Ili mozete vi neki da mi preporucite? hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 730
Zahvaljeno 4.355 puta na 3.596 poruka
|
![]()
Ovako je u Visti:
http://anderwald.info/windows/normal...ta-and-higher/ Pogledaj malo po opcijama ako koristiš Win 7, sigurno je ima tu negde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 5 puta na 3 poruka
|
![]()
Jok, imam XP. a mislio sam na sledece: nije na svakom klipu na netu ista jacina zvuka, isto nije ista glasnoca na raznim mp3 fajlovima itd...pa da se ne bih stalno baktao sa smanjivanjem/pojacavanjem zvucnika sigurno ima neki program da ih automatski ove tise pojaca na zadati nivo a glasnije smanji na isti.
ja mislim da sam u SK procitao da tako nesto postoji ali cvrc..sad ne mogu da nadjem.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 17.1.2008.
Zahvalnice: 481
Zahvaljeno 128 puta na 85 poruka
|
![]()
Start -> Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Advanced
У Volume Control имаш под Options да селектујеш Advanced Controls, па провери и то. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Na primer na youtube imas player koji ima komandu za utisavanje,svaki program za muziku ima komandu za utisavanje,svaka igra ima opciju za utisavanje i svaki sistem ima komande za smanjenje i pojacavanje raznih tonova.Inace ne postoje dve pesme koje se cuju isto glasno,tako da ne razumem definitivno sta hoces da postignes?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Treba ti, dakle, program za normalizaciju zvuka (tokom reprodukcije).
Pod tim imenom treba da ga tražiš, ali nisam siguran da postoji tako nešto na nivou sistema - recimo, postoji najverovatnije kao plagin za audio plejer i slično. Ali, ko će ga znati, moguće da ipak postoji. Baci se na pretraživanje i proveri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
Član od: 30.1.2007.
Zahvalnice: 341
Zahvaljeno 281 puta na 187 poruka
|
![]()
Postoji ali je jako glupo to imati, signal procesor podrzava dsp plugin-ove
http://www.kvraudio.com/db/asio_fx_p...e_by_spinaudio moze bukvalno sve |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Program za obradu zvuka | Stojadin | Audio softver | 12 | 20.3.2011 16:14 |
Program za kontrolu temperature CPU, HDD itd. kod TOSHIBA laptopova? | Dapper | Prenosni računari | 18 | 19.11.2009 20:29 |
Jednostavan program za melodije | Schnak3 | Audio softver | 9 | 15.11.2009 1:38 |
Program za obradu zvuka | THE_BOSS | Audio softver | 2 | 14.1.2009 21:00 |
Program za pravljenje zvuka | Otherside | Zvuk na računaru | 5 | 20.10.2008 11:25 |