![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 26.9.2009.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 6 puta na 5 poruka
|
![]()
Imam Canon MP140 PIXMA multifunkcijski uredjaj.Ja sam potrosio sve boje i bacio ketridze jer su cureli.Sada nece da mi radi skener bez ketridza.Pomozite,da li ima neka fora da mi radi skener jer meni samo skener i treba.....Hwala wam mnoogo!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 18.11.2008.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 10 puta na 10 poruka
|
![]()
a kazi mi da li skeniras pritiskom na dugme koje se nalazi na stampachu ili preko kompa mu zadas skeniranje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 26.9.2009.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 6 puta na 5 poruka
|
![]()
Uspeo sam da resetujem crni ketridz ali u boji nemam,moze da bude i prazan u boji,nije bitno samo da je tu prisutan,da ja mogu da stampar bar u crno beloj boji...Ja sada mogu da skeniram bez problema,ali ne mogu da stampam,a crno-belu boji imam punu....Da li ima fora da stampam samo u Crno-beloj boji....I ko god da je napisao onaj tutorial za reset ketridza...Hvala....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 10.12.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Nov sam u ovom sveturačunara,a i foruma, pa ne zamerite.Imam pitanje kako da spojim stari ,prastari skener Mustek 600 II N ,na USB računara.Molim brutalno prost odgovor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Novi član
Član od: 20.12.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Ja nisam morao ni da resetujem ketridz. Samo sam preko kompjutera zadao "SCAN" i skenirao je. A obe lampice su svetlele.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Neće da radi defragmentacija | - TERMINATOR - | Operativni sistemi | 21 | 4.9.2009 16:48 |
CANON Pixma MP140 | vlajo | ŠDK - Ostale komponente | 7 | 21.8.2009 14:50 |
Canon Pixma 4500 ili Canon Stylus 285 | milos032 | Ostale komponente | 6 | 6.1.2009 20:35 |