![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Starosedelac
|
![]()
TOOOOOOOOOO Kobilicu ,ebo si mu kevu.
Mada mi taj rogonja deluje nekako matoro ,mozda je i slep ![]() Ja sad dosao sa posla i umoran sa ,ali se ostrim za vikend da odradim zadatak sa 375m. stef ,stvarno te ne razumem ,sto si tako uporan ,opusti se.I bez toga kako se sta pise ,to je onako ofucano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 302
Zahvaljeno 274 puta na 209 poruka
|
![]()
Gledam kobilicu,ubili smo ga skoro na istom mestu,samo je moj malo veci.
![]() Salim se naravno,samo napred,ja se ozbiljno razmisljam da dokupim nesto od opreme za pocetak. Mali offtopic: Kobilicu,ja sam video da ljudi imaju toolbar-ove u browserima al ti si sampion. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Starosedelac
Član od: 18.2.2009.
Zahvalnice: 430
Zahvaljeno 129 puta na 91 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Stef na korisnoj poruci: | ||
kuureee (10.2.2011) |
![]() |
#224 |
Starosedelac
|
![]()
ok stef hvala ti ,stvarno sam ti zahvalan.
Valjda ce sad ohladiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Starosedelac
|
![]()
Kobilicu isprazni inbox da bih moga da primas poruke na PP.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Član
Član od: 21.7.2010.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 7 puta na 5 poruka
|
![]() Citat:
![]() Cekaj, a kako placam dodatak za opremu??? Nervira me vise ova puska... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Starosedelac
|
![]()
Da li moze da se prepozna koliko je star trag koji pratim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Starosedelac
|
![]()
Uf ,mislim da to za starinu traga ,zavisi koliki krug pravi oko traga ili pokazuje putanju .Bar ja tako mislim.
Desava mi se da kad naletim na trag ,napravi mali krug ,a nekad veliki obim kruga ,to je krug gde je divljac. ILi prikaze mi nekad dugacku putanju linije ,pravac gde je divljac krenula ,a nekad jako mali ,valjda da je tu blizu.I tako je i bilo. Najbolje ce to Levcanin objasniti. OFF I ja kobilicu sam pokusao na posaljem pp za talbore ,ali mu inbox pun. Mogu da zamislim sta sve ima u kompu. Kobilici isprazni inbox. |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Član
Član od: 21.7.2010.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 7 puta na 5 poruka
|
![]() Citat:
![]() Ispraznjen je. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Desni trag je od zivotinje koju trenutno pratis,a levi je od nove. Neko je pomenuo sta znaci ono ZZZ,sa desne strane u dnu sto se pojavljuje( ako je odgovoreno, izvinjavam se)? Lov je ogranicen na 4 in-game sata ili predjenih 10000m.Nakon toga vas vraca u kamp zbog odmora,ili ukoliko posedujete opremu za kampovanje,mozete lov da produzite jos 2 sata. Ono ZZZ se pojavljuje 20 minuta pre isteka ta 4 sata. Takodje posle predjenih 9500m pojavljuje se ikona sa koracima u donjem desnom uglu koja oznacava da je ostalo jos malo vremena.Sa kamp opremom produzavate jos dodatnih 5000m. Sve ovo je isto i za clanove i za free usere. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Starosedelac
|
![]()
Krugovi i pravac sto poiazuju na radaru ,na to sam mislio ,trebao sam to da napisem.
Znaci kad se naleti na trag i gad se pojavi krug ,to je valjda za izmet ,e tom krugu je divlajc ,a kad se naleti na korake trag to pokaze pravac i duzinu pravca odprileke kolko je moguce da je divlajc otisla. Kobilic http://www.sk.rs/forum/showpost.php?...&postcount=126 http://www.sk.rs/forum/showpost.php?...&postcount=127 |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Starosedelac
|
![]()
Koliko sam procitao na njihovom forumu,isprekidan krug znaci da su tragovi stari a pun krug da je trag svez,naravno,pravac se podrazumeva.
Cim se skupe 3 traga a da je jedan od njih izmet,formira se krug,ako sam lepo video. |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Isprekidana linije bude bas onako velikog obima ,i predpostavio sam da je izmet star dosta ,ai i nije toliko smrdeo ![]() Odo da spavam da ne bih poceo da igram igricu pa cu da zaginem do jutra. Levcanin izgleda u nocnom lovu ,nema ga. Mozda stvarno lovi neku zenku? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Starosedelac
|
![]()
Ja sam danas dobro prosao,dva muzjaka.Jedan od ova dva je najveci do sad.
![]() Prvo mi naleteo ovaj veci,a za njim posle dva minuta dosao i ovaj manji. Spazio sam jos jednog malo dalje,ali je bio daleko,a ja nestrpljiv,mrzelo me da ga dozivam i promasio sam ga. ![]() ![]() ![]() PS: I stvarno kuuree,sto ne okacis samo sliku,vec postavljas screenshot celog desktopa? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Starosedelac
|
![]()
P nece nesto tako da mi ocita ,valjda veliku fajl posto je slikan frapsom.
A ovako se prepravi i smanji pa ocita. Nije to sad valjda neki problem? Evo nahvatao sam brdo fazana ,posle cu staviti slike. Nije ti los ulov ,sad bi trebalo da se bacis na vece komade ,a te da zaobilazis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.9.2009.
Zahvalnice: 1.590
Zahvaljeno 1.080 puta na 773 poruka
|
![]()
ovo mi deluje kao nesto mnogo zanimljivo
![]() ![]() moram procitati prvih par strana da se pripremim bar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Starosedelac
|
![]()
Neces pogresiti. Bruka je dobro.A bice mo tu ,nece nas smoriti ,privlaci sve vise i vise.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Starosedelac
Član od: 18.12.2008.
Lokacija: Srbija/Šumadija Avatar: -~~=<¤÷×÷¤÷×÷¤÷×÷¤÷×÷> (anakonda ili piton)
Zahvalnice: 340
Zahvaljeno 241 puta na 189 poruka
|
![]() Citat:
Za penjanje na drveće nisam siguran sada dal radi( a taj link što si ostavio ti ne radi) Imaš mapu pa traži drveće , obeleženo je na mapi (mapa je u temi) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
[Multi] Trenutno najbolja platforma, i vase misljenje zasto? | Fiky | Programi za mobilne telefone | 104 | 4.11.2010 16:12 |
Trenutno najbolja konfiguracija za IGRICE od 50000!!! | Dacha23 | Šta da kupim? | 8 | 19.1.2010 20:46 |
Najbolja simulacija vozica ? | Dr Zoidberg | Upravljačke simulacije | 4 | 30.8.2008 21:11 |
Najbolja simulacija | Bokile | Simulacije vožnje | 16 | 14.8.2007 19:07 |
Šta mislite, koja je najbolja Formula 1 simulacija? | Kostarum Rex Persia | Simulacije vožnje | 4 | 11.1.2006 3:20 |