![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 18.2.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Win mi radi odlicno ali u poslednje vreme cesto izbacuje prozor sa greskom taskeng.exe fajla.Probao razne alate za reparaciju, ciscenje registra,servis za zakazivanje zadataka tasksheduler nisam uspeo da ugasim...Da li je moguc problem do slabijeg napajanja (350w) ili je rec o nekom virusu, ako neko ima iskustva...help....hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.092 puta na 3.804 poruka
|
![]()
skeniraj antivirusom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
Skenirao Nod 4,Avira pa i Malwarebytes, nema zaraze u registru...ako je verovati...ugasio planirana gasenja monitora ukljucio i stedljiviji nacin rada racunara smanjio performanse ali i dalje izbaci s vremena na vreme isti prozor
pogresnog kljuca u registru taskeng.exe i u toku rada sa bilo kojom aplikacijom a i u stanju mirovanja...i to traje vec mesec dana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 16.9.2010.
Zahvalnice: 139
Zahvaljeno 415 puta na 327 poruka
|
![]()
- Taskeng.exe osim ako ti se ne nalazi u C:\Windows\System32 je 100% virus.
- Problem mislim da mozes resiti tako sto ides na start - run i kucas regedit U njemu ides na search i kucas taskeng.exe i brises sve sto ti izbaci |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
Hvala na misljenju, ipak mi se taskeng jedino nalazi u win32 a search u registru izbaci meni nepoznato...verovatno nije virus pa me realno zeza ovaj task sheduler engine...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Extremno cudan problem sa RapidShare-om | MarkoT | Internet tehnologije | 8 | 2.4.2010 18:20 |
Problem sa zvukom - da li je do hardware-a ili nesto drugo? | FiresnakE | Kvarovi | 6 | 5.3.2010 12:08 |
Problem sa adapterom i baterijom DELL Ispiron 1300 | maximusbrut | Kvarovi | 0 | 12.11.2009 11:15 |
Problem sa Adobe Flash performansama na Windows Vista x64 Home Premium OS-u | VladimirBalt | Kvarovi | 0 | 23.8.2009 0:29 |
Veliki problem sa RAM memorijom | leka | Kvarovi | 10 | 27.7.2006 10:17 |