![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Novi član
Član od: 23.10.2010.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
![]()
Ne mozeš ako je ispred njih njihov tim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Član
Član od: 20.11.2009.
Zahvalnice: 37
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Jel neko mozda koristi Fiddlesticks-a?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Član
Član od: 16.10.2008.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 25 puta na 19 poruka
|
![]()
Fiddlesticks FTW!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Beast Master na korisnoj poruci: | ||
Sylar93 (23.2.2011) |
![]() |
#284 | |
Novi član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Član
Član od: 13.2.2010.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 14 puta na 14 poruka
|
![]()
Ja sam probao da igram sa FIddlesticksom i gradio sam Ap i MR, nije mi se svideo, iako nisam bio los
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Veteran
Član od: 13.1.2007.
Zahvalnice: 505
Zahvaljeno 162 puta na 126 poruka
|
![]() Citat:
Neko rece da je mundo jedan od najboljih tenkova, jeste ali kad treba samo da on prezivi i zato je krs tenk u odnosu na vecinu ostalih. Nit ima taunt nit bilo kakav "crowd control" i samim tim ga je prelako ignorisati, tako da ako igrate ranked protiv nekog ko imalo ima pojma o igri mundo vam je beskoristan... Dok ashe recimo, iako je bas i ne gotivim moze 'ladno sa jednom dobrom strelom da preokrene partiju. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku matrix_ninja na korisnoj poruci: | ||
DivljePrase (23.2.2011) |
![]() |
#287 |
Član
|
![]()
Meni koliko se cini, pricali smo o herojima individualno.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Veteran
|
![]()
Ne, pricali smo o onoj listi i razlozima zasto su neki tier 1, a neki nisu ni za tier 4
![]() Mislim, nije lik sigurno napravio listu na osnovu tog sto je jedan heroj jaci od drugog 1v1. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku matrix_ninja na korisnoj poruci: | ||
DivljePrase (23.2.2011) |
![]() |
#289 |
Kekule Mekule
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Član
|
![]()
My bad
![]() Poslednja ispravka: Nodi (23.2.2011 u 22:59) |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Veteran
|
![]()
Ma opusteno, samo htjedoh da razjasnim malo zbrku oko tier-ova
![]() @Andross Jednom me je ashe tako navukla dok sam bio pocetnik, dok jos nisam ni znao sta joj je ulti, ili da ima toliki range. Nisam siguran davno je bilo, ali uglavnom nisi ni svjestan kako se provela sledeca koja je to pokusala ![]() (samo sto je kod mene bila 5v5 mapa, na midu, veigar vs ashe) |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Član
|
![]()
Ja sam mislio da se rasporedivanje po tierovima vrsi na osnovu ''sposobnosti'' heroja individualno. Odatle zbrka.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nodi na korisnoj poruci: | ||
matrix_ninja (23.2.2011) |
![]() |
#293 |
Član
|
![]()
brzo ce te smoriti, previse je lak za igranje, ja sam jos odavno otkljucao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Starosedelac
Član od: 16.4.2010.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 163 puta na 128 poruka
|
![]()
Ako je ova lista po korisnosti zašto je Sona u Tier 4?
Uglavnom sam sve Ranked mečeve sa njom dobio (sve te mečeve sam igrao nedavno kada je bila žestoko nerfovana). Iako su me pljuvali zašto nju uzimam. Pre je imala jako velik dmg na Q sada dosta manji ali još uvek može odlično da harasuje + heal (koji nije toliko velik koliko je nekad bio) + ubrzavanje svih oko sebe, odlično da kada pobite heroje brzo iz def prebacite u push ili ako krenu da beže sve ćete stići jedino ako ne odrade flash+ghost, zatim daje svima oko sebe aure + ulti koji ako se dobro ispali celu ekipu stanuje na 2-2,5s i pravi ~500 dmg (dmg nije bitan). Po meni je ona mnogo korisnija od Janne, koja ne može da harasuje jer se tornado par sekundi stvara, zatim nema heal, onaj štit kao nešto vredi, ulti beskoristan samo ih pobaca... Ma o Janni neću ni da pričam jedan od najjadnijih heroja po meni a u tier 1 je O.o Ova lista je sastavljana za vreme sezone 1 kada je Sona bila extra over power i jela malu decu (kada ima ~400-500 AP je na Q pravila ~900 dmg, sada na jednu metu puca samo jedan zrak a pre je gruvala 2 zraka na jednu metu ako je samo jedna meta u dometu). Toliko o tome da lik ima veze sa životom. U end game ulta + Q i Tryndamere (ovo sam čak i uspeo 1v1) a i većina drugih heroja je mrtva. Iskreno ova igra je extremno ne ubalansirana zbog novih heroja koji non stop izlaze i koji su uvek over power a ako nisu onda u sledećem peču odmah njih buffuju. I non stop nerfuju stare. Igra je potpuno drugačija nego pre pola godine. Igra je bila u beti koliko pola godine-godinu, onda je ima već godinu i oni posle ~2 godine još uvek prčkaju po starim herojima O.o Ajde razumem da prčkaj oko novih ali starih, ma ajde neozbiljnost... Poslednja ispravka: 0gold (24.2.2011 u 1:56) |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Starosedelac
Član od: 6.9.2007.
Zahvalnice: 284
Zahvaljeno 155 puta na 120 poruka
|
![]()
Solo lista. Dosta drugačija od one iznad.
http://reignofelementz.com/solo-queue-tier-list |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Član
|
![]()
Ova lista koju je noisy postavio je dosta dobra (,iako mi se ne svidja to sto nje twitch u poslednjem tieru, jer je dosta koristan u team fightu, jer iskace niodkuda, kao i TF, jer mi je omiljeni heroj i sa njim cepam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Novi član
|
![]() Citat:
Janna je must have u timu a sad zašto: pro timovi u ranked i takmičenjima koriste je čisto za SUPPORT, kupuju aegis, soul shroud i 1t wardova. Pasivna svima u timu 3 posto ms. Pa bogte nekad mi 10 ms mnogo znači da li ću pobeći. Tornado je OP, AoE stun, relativno mali cd (previše mali za aoe stun), ako ideš na ap taj tornado ce kasnije da pobije ceo njihov tim ![]() Druga (zephyr), pasiv prolazi kroz kripove i heroje (ne postoji bolji pasiv al realnooo!!!!!!!!!!!). Na aktivaciju skida taj passiv ali zato mnogo usporava protivnika + nuke. Treća (eye of storm, štit) 5 sec štiti heroja i daje mu na 5 lvl 50 DMG!!!! (da 50 to ti je besplatan BF sword!!!!) Ulti.... nznm da li postoji bolje. Postoji mnogo načina kako možeš odigrati ulti. Defanzivno, čisto da ishilaš svoje ili da ih spasiš od bezobraznih protivnika ( dok je aktivan svi koji ponovo udju u njen ulti usporeni su 35%!) ili ofanzivno da baciš protivnike na kulu, na tvog tenka, flash + ulti... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pa da čujem da li će neko reći da je JANNNAAA loša.............. ako me neko ubedi dobije dva bambija od mene. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Starosedelac
|
![]()
Tornado se stvara 5s i to svi vide i jako mu je lako pobeđi. Mnogo je teže pobeći koplju što Nidalee baca a i tom koplju se uglavnom uvek pobegne. U liniji na početku i sredini partije je skoro pa beskorisna... Uglavnom kada bacaš štit na nekog bacaš da bi ga sačuvao i taj beži a ne ide u napad da ubija nekog...
Pro timovi, molim te... Ako je neki igrač dobar on će sa svim herojima da rastura to što ponekad nju uzme je druga stvar. Uzmi je ti pa mi reci koliko je dobra, bićeš beskoristan celu partiju... Do sada sam možda video 1-2 Janne da je dobro odigrala a ostalih 100 su popušili partiju zbog nje, a i ta 1-2 su bili dobri igrači koji bi dobili partiju sa bilo kojim herojem da su igrali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Novi član
|
![]() Citat:
Jel neko gleda stremove što sam stavio ili esl takmičenje što je bilo???? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Starosedelac
|
![]()
Naravno da ne gledam, zabole me da gledam no lifere što ceo život igraju DOTA/LOL/HON. Oni razvaljuju sa bilo kojim herojem, njima je sve jedno sa kim igraju.
Ja ti govorim iz iskustva iz igre. Do sada sam video svega 1-2 dobre Janne sve ostalo teški fail (verovatno gledaju ta tvoja takmičenja pa se popale). Jannu sam par puta probao kada je bila free a u to vreme sam već imao Sonu i Janna mi je bila nikakva sprem Sone. Odigraj ti prvo sa Sonom pa sa javi... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
igrice, league of legends, online, proxy |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Stronghold Legends | Belfegor | Strateške igre | 28 | 16.9.2016 14:16 |
DotA | SuperG | Mrežne igre | 3586 | 27.8.2014 0:32 |
GT Legends | SV 84 | Simulacije vožnje | 20 | 13.9.2012 9:09 |
League Champions 2006-07 ONLINE SUSRET | L@KY | Online susreti | 0 | 7.1.2008 22:46 |
Rise of Nations VS. Rise of Legends | huligan | Strateške igre | 12 | 6.1.2007 23:17 |