Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Mrežne igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Mrežne igre Multi-player igre

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 23.2.2011, 22:08   #281
DivljePrase
Novi član

Član od: 23.10.2010.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
Određen forumom Re: League of Legends

Ne mozeš ako je ispred njih njihov tim
DivljePrase je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.2.2011, 22:13   #282
Sylar93
Član

Član od: 20.11.2009.
Zahvalnice: 37
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci

Jel neko mozda koristi Fiddlesticks-a? Skoro sam ga kupio, i moram priznati da je odlican carry...Al kao sto rekoh skoro sam ga uzeo, pa ako neko ima iskustva sa njim, neki savet nije na odmet...ja prvenstveno idem na AP/HP, al ne znam koliko je isplativo to xD
Sylar93 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.2.2011, 22:18   #283
Beast Master
Član

Član od: 16.10.2008.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 25 puta na 19 poruka

Fiddlesticks FTW!!! Doduse i ja sam pocetnik pa ti ne bih znao dobro odgovoriti ali heroj kida odigrao sam dobrih partija sa njim uglavnom sam isao na AP/mana reg meni je dobro islo tako, e sad mozda gresim cuces od igraca koji duze igraju :P
Beast Master je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Beast Master na korisnoj poruci:
Sylar93 (23.2.2011)
Stara 23.2.2011, 22:19   #284
DivljePrase
Novi član

Citat:
Sylar93 kaže: Pregled poruke
Jel neko mozda koristi Fiddlesticks-a? Skoro sam ga kupio, i moram priznati da je odlican carry...Al kao sto rekoh skoro sam ga uzeo, pa ako neko ima iskustva sa njim, neki savet nije na odmet...ja prvenstveno idem na AP/HP, al ne znam koliko je isplativo to xD
Ryjail i zonya obavezno! kad imaš ryjail sve tvoje magije usporavaju (čak i drain), a kad kupiš zonyu, baciš ulti na početku team fighta, ako nemate nijednog drugog koji može da započne fight, samo lupi 1 i gotova stvar
Stara 23.2.2011, 22:44   #285
Nodi
Član

Član od: 13.2.2010.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 14 puta na 14 poruka

Ja sam probao da igram sa FIddlesticksom i gradio sam Ap i MR, nije mi se svideo, iako nisam bio los
Nodi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.2.2011, 22:46   #286
matrix_ninja
Veteran

Član od: 13.1.2007.
Zahvalnice: 505
Zahvaljeno 162 puta na 126 poruka

Citat:
Nodi kaže: Pregled poruke
Ashe- sto je dzabe i bogu je drago (šala)
Ne znam... Meni je sve to nekako subjektivno. Pretpostavljam, da kad znas da (dobro) igras sa bilo kojim od tih heroja koje si napljuvao, mozes da operes neku eserku ili ćorkija.
Ne, ovo sto je prase rekao iznad tvoje poruke je realno tako. Nije stvar u tome da operes corkija ili ashe, uzmes npr. olafa ili bilo kog melee dps iz bilo kojeg tier-a i opraces ih 1v1. Stvar je koliko je champ koristan u timu.

Neko rece da je mundo jedan od najboljih tenkova, jeste ali kad treba samo da on prezivi i zato je krs tenk u odnosu na vecinu ostalih.
Nit ima taunt nit bilo kakav "crowd control" i samim tim ga je prelako ignorisati, tako da ako igrate ranked protiv nekog ko imalo ima pojma o igri mundo vam je beskoristan...

Dok ashe recimo, iako je bas i ne gotivim moze 'ladno sa jednom dobrom strelom da preokrene partiju.
matrix_ninja je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku matrix_ninja na korisnoj poruci:
DivljePrase (23.2.2011)
Stara 23.2.2011, 22:49   #287
Nodi
Član

Meni koliko se cini, pricali smo o herojima individualno.
Stara 23.2.2011, 22:51   #288
matrix_ninja
Veteran

Ne, pricali smo o onoj listi i razlozima zasto su neki tier 1, a neki nisu ni za tier 4
Mislim, nije lik sigurno napravio listu na osnovu tog sto je jedan heroj jaci od drugog 1v1.
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku matrix_ninja na korisnoj poruci:
DivljePrase (23.2.2011)
Stara 23.2.2011, 22:52   #289
Andross
Kekule Mekule

Član od: 8.12.2005.
Zahvalnice: 662
Zahvaljeno 1.387 puta na 715 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku Andross

Citat:
matrix_ninja kaže: Pregled poruke
Dok ashe recimo, iako je bas i ne gotivim moze 'ladno sa jednom dobrom strelom da preokrene partiju.
Jedan fin Cleanse ili Quicksilver resava
Though u 3v3 je jaka fora da se ispali strela iz baze i teleportuje na ward/kripa. Full stun a tu si
Andross je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.2.2011, 22:52   #290
Nodi
Član

My bad

Poslednja ispravka: Nodi (23.2.2011 u 22:59)
Stara 23.2.2011, 23:01   #291
matrix_ninja
Veteran

Ma opusteno, samo htjedoh da razjasnim malo zbrku oko tier-ova

@Andross
Jednom me je ashe tako navukla dok sam bio pocetnik, dok jos nisam ni znao sta joj je ulti, ili da ima toliki range. Nisam siguran davno je bilo, ali uglavnom nisi ni svjestan kako se provela sledeca koja je to pokusala
(samo sto je kod mene bila 5v5 mapa, na midu, veigar vs ashe)
Stara 23.2.2011, 23:04   #292
Nodi
Član

Ja sam mislio da se rasporedivanje po tierovima vrsi na osnovu ''sposobnosti'' heroja individualno. Odatle zbrka.
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nodi na korisnoj poruci:
matrix_ninja (23.2.2011)
Stara 24.2.2011, 0:59   #293
Nodi
Član

brzo ce te smoriti, previse je lak za igranje, ja sam jos odavno otkljucao
Stara 24.2.2011, 1:46   #294
0gold
Starosedelac

Član od: 16.4.2010.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 163 puta na 128 poruka

Ako je ova lista po korisnosti zašto je Sona u Tier 4?
Uglavnom sam sve Ranked mečeve sa njom dobio (sve te mečeve sam igrao nedavno kada je bila žestoko nerfovana). Iako su me pljuvali zašto nju uzimam. Pre je imala jako velik dmg na Q sada dosta manji ali još uvek može odlično da harasuje + heal (koji nije toliko velik koliko je nekad bio) + ubrzavanje svih oko sebe, odlično da kada pobite heroje brzo iz def prebacite u push ili ako krenu da beže sve ćete stići jedino ako ne odrade flash+ghost, zatim daje svima oko sebe aure + ulti koji ako se dobro ispali celu ekipu stanuje na 2-2,5s i pravi ~500 dmg (dmg nije bitan). Po meni je ona mnogo korisnija od Janne, koja ne može da harasuje jer se tornado par sekundi stvara, zatim nema heal, onaj štit kao nešto vredi, ulti beskoristan samo ih pobaca... Ma o Janni neću ni da pričam jedan od najjadnijih heroja po meni a u tier 1 je O.o
Ova lista je sastavljana za vreme sezone 1 kada je Sona bila extra over power i jela malu decu (kada ima ~400-500 AP je na Q pravila ~900 dmg, sada na jednu metu puca samo jedan zrak a pre je gruvala 2 zraka na jednu metu ako je samo jedna meta u dometu). Toliko o tome da lik ima veze sa životom. U end game ulta + Q i Tryndamere (ovo sam čak i uspeo 1v1) a i većina drugih heroja je mrtva.

Iskreno ova igra je extremno ne ubalansirana zbog novih heroja koji non stop izlaze i koji su uvek over power a ako nisu onda u sledećem peču odmah njih buffuju. I non stop nerfuju stare. Igra je potpuno drugačija nego pre pola godine. Igra je bila u beti koliko pola godine-godinu, onda je ima već godinu i oni posle ~2 godine još uvek prčkaju po starim herojima O.o Ajde razumem da prčkaj oko novih ali starih, ma ajde neozbiljnost...

Poslednja ispravka: 0gold (24.2.2011 u 1:56)
0gold je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.2.2011, 4:08   #295
noisy
Starosedelac

Član od: 6.9.2007.
Zahvalnice: 284
Zahvaljeno 155 puta na 120 poruka

Solo lista. Dosta drugačija od one iznad.
http://reignofelementz.com/solo-queue-tier-list
noisy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.2.2011, 12:44   #296
Nodi
Član

Ova lista koju je noisy postavio je dosta dobra (,iako mi se ne svidja to sto nje twitch u poslednjem tieru, jer je dosta koristan u team fightu, jer iskace niodkuda, kao i TF, jer mi je omiljeni heroj i sa njim cepam ).
Stara 24.2.2011, 14:52   #297
DivljePrase
Novi član

Citat:
Po meni je ona mnogo korisnija od Janne, puj po Janni
NEMA DALJE, LOL!!!!!
Janna je must have u timu a sad zašto:
pro timovi u ranked i takmičenjima koriste je čisto za SUPPORT, kupuju aegis, soul shroud i 1t wardova.
Pasivna svima u timu 3 posto ms. Pa bogte nekad mi 10 ms mnogo znači da li ću pobeći.
Tornado je OP, AoE stun, relativno mali cd (previše mali za aoe stun), ako ideš na ap taj tornado ce kasnije da pobije ceo njihov tim (što ga više puniš, više oduzima).
Druga (zephyr), pasiv prolazi kroz kripove i heroje (ne postoji bolji pasiv al realnooo!!!!!!!!!!!). Na aktivaciju skida taj passiv ali zato mnogo usporava protivnika + nuke.
Treća (eye of storm, štit) 5 sec štiti heroja i daje mu na 5 lvl 50 DMG!!!! (da 50 to ti je besplatan BF sword!!!!)
Ulti.... nznm da li postoji bolje. Postoji mnogo načina kako možeš odigrati ulti. Defanzivno, čisto da ishilaš svoje ili da ih spasiš od bezobraznih protivnika ( dok je aktivan svi koji ponovo udju u njen ulti usporeni su 35%!) ili ofanzivno da baciš protivnike na kulu, na tvog tenka, flash + ulti...

Pa da čujem da li će neko reći da je JANNNAAA loša.............. ako me neko ubedi dobije dva bambija od mene.
Stara 24.2.2011, 15:39   #298
0gold
Starosedelac

Tornado se stvara 5s i to svi vide i jako mu je lako pobeđi. Mnogo je teže pobeći koplju što Nidalee baca a i tom koplju se uglavnom uvek pobegne. U liniji na početku i sredini partije je skoro pa beskorisna... Uglavnom kada bacaš štit na nekog bacaš da bi ga sačuvao i taj beži a ne ide u napad da ubija nekog...

Pro timovi, molim te... Ako je neki igrač dobar on će sa svim herojima da rastura to što ponekad nju uzme je druga stvar. Uzmi je ti pa mi reci koliko je dobra, bićeš beskoristan celu partiju... Do sada sam možda video 1-2 Janne da je dobro odigrala a ostalih 100 su popušili partiju zbog nje, a i ta 1-2 su bili dobri igrači koji bi dobili partiju sa bilo kojim herojem da su igrali...
Stara 24.2.2011, 15:53   #299
DivljePrase
Novi član

Citat:
0gold kaže: Pregled poruke
Tornado se stvara 5s i to svi vide i jako mu je lako pobeđi. Mnogo je teže pobeći koplju što Nidalee baca a i tom koplju se uglavnom uvek pobegne. U liniji na početku i sredini partije je skoro pa beskorisna... Uglavnom kada bacaš štit na nekog bacaš da bi ga sačuvao i taj beži a ne ide u napad da ubija nekog...

Pro timovi, molim te... Ako je neki igrač dobar on će sa svim herojima da rastura to što ponekad nju uzme je druga stvar. Uzmi je ti pa mi reci koliko je dobra, bićeš beskoristan celu partiju... Do sada sam možda video 1-2 Janne da je dobro odigrala a ostalih 100 su popušili partiju zbog nje, a i ta 1-2 su bili dobri igrači koji bi dobili partiju sa bilo kojim herojem da su igrali...
Šta pričaš??? Odigraj prvo sa Jannom pa se javi...
Jel neko gleda stremove što sam stavio ili esl takmičenje što je bilo????
Stara 24.2.2011, 15:59   #300
0gold
Starosedelac

Naravno da ne gledam, zabole me da gledam no lifere što ceo život igraju DOTA/LOL/HON. Oni razvaljuju sa bilo kojim herojem, njima je sve jedno sa kim igraju.

Ja ti govorim iz iskustva iz igre. Do sada sam video svega 1-2 dobre Janne sve ostalo teški fail (verovatno gledaju ta tvoja takmičenja pa se popale). Jannu sam par puta probao kada je bila free a u to vreme sam već imao Sonu i Janna mi je bila nikakva sprem Sone.

Odigraj ti prvo sa Sonom pa sa javi...
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
igrice, league of legends, online, proxy

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Stronghold Legends Belfegor Strateške igre 28 16.9.2016 14:16
DotA SuperG Mrežne igre 3586 27.8.2014 0:32
GT Legends SV 84 Simulacije vožnje 20 13.9.2012 9:09
League Champions 2006-07 ONLINE SUSRET L@KY Online susreti 0 7.1.2008 22:46
Rise of Nations VS. Rise of Legends huligan Strateške igre 12 6.1.2007 23:17

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 13:08.