![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 17 puta na 13 poruka
|
![]()
U Windowsu XP Windows Explorer ima interesantnu opciju (kao i IE i Office programi) da se moze prebaciti u full screen, čime se dobija veliki radni prostor. Ovo se može uraditi postavljanjem komande na toolbar (opcija "customize") ili istovremenim pritiskom na ctrl i klikom na dugme maximize ili jednostavnim pritiskom na taster F11.
Medjutim, da li neko zna kako da se Windows Explorer automatski otvori u full screen po pokretanju??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Neko vreme sam trazio tako nesto na netu, i uspeo sam da nadjem samo kako da Internet Explorer automarski startujes u full screen modu, preko zezalica u registriju, ali sa Windows Explorer nisam nasao. Za internet explorer baci pogled na link http://www.theeldergeek.com/run_expl...ull_screen.htm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Za IE znam. To nije problem. Kod njega je čak dovoljno da se on zatvori dok je u full screen modu i kada se sledeći put pokrene biće opet u full screenu
![]() Medjutim kod Windows Explorera to nije slučaj ![]() Pretpostavljam da u registry bazi to može da se sredi, ali ne znam kako... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Probaj sledeći link
http://www.tweakxp.com/article37155.aspx Prvi tweak bi trebalo da je dovoljan da se Windows Explorer pokreće onako kako ti želiš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Ne radi. Ovo je isto samo za IE!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Prva registry stelka sa oba navedena linka je za komandni prompt, druga za IE, a za Windows Explorer nece nista od svega toga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
VB -> full screen AVI!? | WAKAWAKI | Programiranje | 6 | 3.7.2008 11:38 |