![]() |
![]() |
![]() |
#501 | |||
Član
Član od: 2.5.2009.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 64 puta na 42 poruka
|
![]()
Probaj ovo,ovako sam ja pikao
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=download Neznam kako ide iz rsbr09,ali kad sam vozao isao sam direktno iz rbr-a iz plugin-a,ali nisam dugo igrao,nije mi igrivo bilo,sam si na stazi nema nikog okolo, to je reli jbg,dok recimo u gtr-u razmisljas samo da te neko neokrzne i izbaci napolje Ako neko hoce da napravi stazu za RBR ili rFactor postoji alat za to http://www.bobstrackbuilder.net/ Ja sam napravio jednu evo videa,onboard ![]()
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Veteran
Član od: 22.11.2006.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 22 puta na 18 poruka
|
![]()
Dobar je rally ali nekako nemam osecaj brzine dok vozim, kamera je na pogledu gde se vidi ceo auto, a igram na tastaturi.
Sad cenim da je verovatno bolji osecaj ako se vozi iz kabine ali sta da radim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Novi član
Član od: 21.11.2010.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ej ljudi jel moze neko da mi kaze u cemu je problem , skinuo sam mod za 2010 tu godinu i krene instalacija , sam pronadje direktorijum i onda mi izbaci poruku "invalid path ..." tako nesto...
probam sam da selektujem direktorijum , i opet ista stvar. Jel zna neko u cemu je problem? Inace igra mi normalno radi. btw imam win 7 32 bit |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Novi član
Član od: 30.10.2008.
Zahvalnice: 0
|
![]()
Imam problem,,,nikako ne mogu da skrenem u LEVU stranu,,dzaba i opcije i controle nema sanse,,jel neko zna u cemu je fazon?????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Novi član
Zahvalnice: 16
|
![]()
Nažalos ne znam kako da rešim vaš problem ali mi je drago što se RBR i dalje igra.
Evo ja sam prvi put video igru pre šest dana i oduševio sam se. Verovatno se pitate sa koje planete stižem, ali eto desilo se da nisam ranije naleteo na RBR, niti sam čuo za njega ![]() U neznanju sam uvek svima govorio da je CM najbolji reli mada sada bih ipak rekao nešto drugačije... Stvarno je igra fantastična. Fizika je do .... ma i grafika kida ![]() ![]() Imam jedno pitanje..pošto nemam volan i ostalu opremu, igram na tastaturi, i u početku je bilo dosta problema ( i nerviranja ![]() Uglavnom pitanje glasi: kolika je razlika u vožnji i postizanju vremena sa tastaturom a kolika sa opremom? Jer velika razlika ili ne? Verujem da je uživanje veće ali..šta je tu je, za sada ovako, možda kasnije padne neki volan ![]() Prošvrljao sam po prethodnim postovima i vidim da ljudi postižu fina vremena (npr. u Chirdonhead ispod 3:20 a moje vreme jedva 3:35 ![]() Znam da moram još da ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Član
|
![]()
@marko verovatno mislis RSRBR mod,ako je to moras da imas svaki koji je izasao,mada to vise ne koristim
@green stvarno ne znam @Kurufinve Kolika je razlika,10-ak sekundi sigurno,uglavnom i ja vozim na tastaturi,mrzi me da kacim volan ako neko hoce da se isproba na Avali evo linka http://www.racedepartment.com/dlcat-rbr-tracks-56/ Spoiler za 'SS Avala v2':
Poslednja ispravka: zoca (2.4.2011 u 0:06) |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Novi član
|
![]()
zoca, koje ti je vreme na Chirdonheadsa sa tastaturom, ako nije tajna
![]() Naravno bilo bi odlično da još neko, ako želi, okači svoje vreme za bilo koju stazu sa ili bez volana (neka naglasi šta koristi, čisto radi poređenja). Evo moje vreme je u Školi 1:18, a u Chirdonhead 3:35. Tastatura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Član
|
![]()
Ma kakva tajna,skolu sam vozio ko i ti 1:18,cirdonhed sam zaboravio stvarno,
mrzi me da se napinjem sad oko rekorda,a evo ti zvanicni rekordi recimo skole,naravno sa volanom,pa vidi gde si ![]() http://rbr.onlineracing.cz/index.php...assid=1&state= |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zoca na korisnoj poruci: | ||
Kurufinve (3.4.2011) |
![]() |
#509 |
Član
Član od: 21.5.2006.
Zahvalnice: 86
Zahvaljeno 78 puta na 42 poruka
|
![]()
I dalje mi se nalazi na kompu ali ga nesto u poslednjih godinu - dve slabije igram, inace imam MOMO Logitech sa modifikovanim pedalama. E sad ono sto tebe zanima, tastatura, onako par puta sam probao cisto iz znatizelje da vozim na tastaturi i mogu da ti kazem da igra uopste toliko ne penalizuje tastaturu koliko sam ocekivao od jedne ovakve simulacije.
Naravno volan je pravi izbor, ali moje neko misljenje je da ti je bolje da vozis na tastaturi nego na nekom Š volanu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Novi član
|
![]()
Naravno da bi voleo da se okušam na volanu, ali "trenutno" nemam dovljno viška para da kupim neku dobru opremu, pa tako da onda ćeram na onome što imam
![]() ![]() btw Cirdonhead 3:24:30 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#511 |
Veteran
|
![]()
Sto se tice razlike u voznji na tastaturi i sa volanom,meni se cini da nije ogromna razlika,najveca mana su brzine.Jer sa manuelnim menjacem ti do detalja prilagodjavas voznju i tu je najveca car,kad i gde kojom brzinom proci.Mislim da je na tastaturi nemoguce igrati sa mauelnim menjacem,a iako neko to ume
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Član
Član od: 28.4.2007.
Zahvalnice: 24
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Za mene jeste poveca razlika izmedju volana i tastature - Chironhead volan-3:17.90, tastatura 3:33.2. Ovo vreme sam napravio davno sa Logitech Wingman Formula Force, jer sam uspeo da "sredim" Steering wheel lag koji igra pravi. Sad imam Logitech Momo, ali nisam uspeo da smanjim lag, tako da ne igram vise RBR. I da, jeste velika razlika manualni menjac, los "shifting", i visa i niza brzina, sa automatskim menjacem, ali ne samo menjac, vec i sa "pedalama" je daleko lakse.
Ako neko zna kako da sredim lag, nek' napise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#513 | |
Veteran
Član od: 5.11.2005.
Zahvalnice: 180
Zahvaljeno 212 puta na 167 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Novi član
|
![]()
Ljudi jel neko instalirao avalu , kakvi su utisci?
Btw jel ima neko linkove za sve RSRBR modove, posto izgleda zbog toga ne mogu da instaliram ovaj za 2010 ? Kako da instaliram ovu avalu ? Jel mogu na osnovnu verziju igre ? Poslednja ispravka: marko_89bgd (2.5.2011 u 13:23) |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Član
Član od: 2.11.2010.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 122 puta na 76 poruka
|
![]()
http://forum.rallyesim.fr/index.php
Ovde imaš linkove za rsrbr 2011. |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Član
|
![]()
Mozes,u RBR direktorijumu napravis RX_CONTENT folder i u njemu jos jedan Tracks folder ,
u taj Tracks ubacis SS Avala updated stazu(otpakuj je iz rara),kasnije u ovaj folder ubacujes druge staze ako hoces Zatim u RBR/ Plugins folder ubacis rbr_rx.dll fajl Igru pokreces u glavnom meniju Opcije,Plugins,RBR_RX, Race,SS Avala.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Novi član
|
![]()
Hvala puno !!!
Kad instaliram patch za 2011 , skinuo sam car pack i njega instalirao , pojave mi se 2 ikone na desk topu, kako dalje ? Kako da ukljucim te automobile ? Sve mi je ovo malo konfuzno Hvala unapred ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Starosedelac
Član od: 1.2.2009.
Zahvalnice: 525
Zahvaljeno 1.136 puta na 594 poruka
|
![]()
e, za mog druga veseljaka pjanu, koji me je naterao da izvadim disk iz DIRT-a moje fiJoke, i instaliram ponovo pa mu bacim screen samo zato da bi mi on posle odgovorio na pitanja :P
http://img853.imageshack.us/img853/7281/rbr002.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Član
Član od: 2.11.2010.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 122 puta na 76 poruka
|
![]()
Rbr je jedina originale igra koju posedujem
![]() Ali je i ne vozam , bojim se za volan, uvek neke nenormalne kontre i motanje volana, a volan samo ispušta krike ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() Koji je ovo stage ? Fransucka, asfalt, to ocu da vidim. A moze tastaturisanje, ja to tebi ne mogu dokazati, niti zelim ![]() Tako sam igrao sve voznje, tako sam igrao i RBR, i bio poprilicno uspesan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|