![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Veteran
|
![]()
Pa Ubisoft je opstepoznat po svojim "stabilnim" serverima, sudeci i po serverima za Assassins Creed II.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Veteran
Član od: 3.6.2009.
Zahvalnice: 134
Zahvaljeno 35 puta na 28 poruka
|
![]()
Jao kad se samo setim te igre. Igrao sam je stalno
Odem kod druga pa zajedno prelazimo. Predjemo igru kod njega pa onda dodjemo kod mene i opet zajedno prelazimo. Podobijao sam traume od onih cudovista kad mi iskoce iz coska nekog. Video sam na pocetku teme kako je neko napisao ''Blagi horor'' - ja bih rekao da je ovo i vise od horora ![]() Igrica bi bila mnogo bolja i verovatno bih je i sada igrao da nije bilo tih cudovista. Po meni je to unistavanje igrice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Veteran
|
![]()
Iskreno, gde je prica da nije tih mutanata? Ja bih se smorio da moram da rokam samo one mutave placenike. Ali sto se tice horor aspekta... Ni danas, posle 5 godina se ne usudim da igram igru zbog tih karakondzula... Barem ne one prve nivoe u kojima se javljaju, tipa Treehouse, ili kako se vec zove.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sad baš da su mutavi nisam siguran, ali isto ne bi bilo isto. Meni je bio najgori onaj prvi nivo ono Bunker ili nešto slično. Kad ono nema svjetla i ti se šunjaš a čujep nekoga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Uf ja bas zbog toga vise ni ne igram FC
|
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Član
Član od: 5.5.2010.
Zahvalnice: 174
Zahvaljeno 193 puta na 124 poruka
|
![]()
Odlicna igra, 6 puta sam je presao i jos mi se igra.Najstrasniji mutanti po meni su oni mali sto skacu, posebno u treehouse nivou kad na jednom delu mape treba da se spustis na zemlju i prodjes pored njih, zatim katakombe i bunker najstrasniji nivoi. e kad bi Crytec zabatalio Crysis i napravio pravi nastavak Far Crya sa Dzekom Karverom.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Geralt na korisnoj poruci: | ||
zeljo (10.8.2016) |
![]() |
#407 |
Banned
Član od: 17.1.2007.
Zahvalnice: 1.520
Zahvaljeno 1.007 puta na 520 poruka
|
![]()
Sta bi tek radili da ste igrali Undying ili ne daj Boze System Shock 2?!
![]() Mada ima scena sa onim mutantima sto jes jes, bilo je strecanja kao u Half Life-u (jedinici naravno). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Starośeđelac
|
![]()
Mali mutanti su svakom najgori. Samo, ne znam ikog da je na njih išao mačetom (dobija se na početku nivoa). Sitne spodobe ne treba čekati na bliski fight
![]() U težim nivoima, pogotovo uz konstantno prisustvo sitnih skakutavih čudovišta, posebno nervira sumanuti sistem automatskog sačuvavanja. Nije da je loše raspoređen, ali unosi dodatnu nervozu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Starosedelac
Član od: 8.12.2007.
Zahvalnice: 643
Zahvaljeno 695 puta na 528 poruka
|
![]()
Igram ovu igru od kako je izašla 2004-te i čuvao sam snimacije do 68 komada pređenih 100% i sigurnih 20-ak koje nisam sačuvao, a poslednjih mesec dana non-stop igram on-line i evo sad sam svratio vovde sa prelepih ostrva.
I moja prva iskustva su bila više nego hororna al sad je sve OK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Starosedelac
|
![]()
Hteo bi da napravim server za ovu igru, a nikad nisam ništa slično radio pa bi zamolio sve koji mogu da pomognu na bilo koji način.
Svaka pomoć je dobro došla. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Starosedelac
Član od: 15.10.2010.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 183 puta na 176 poruka
|
![]()
Evo ponovo da predjem ovu igru ali sam zapeo kod dela Boat,gde dignem u vazduh brod ali pojavi se helikopter i evo tri dana ne uspevam da ga skinem.Da li se neko seca kako se skida taj helikopter
|
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Probaj da pucaš u njegovom smeru, to obično upali.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Veteran
Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 301 puta na 180 poruka
|
![]()
Probaj sa podcevnim bacačem granata.Raketni lasser je prilično neefikasan , naročito kad se približi.Spor je poprilično, za razliku od podcevnog bacača.Ja sam se negde na sredini broda krio oko onih kutija i punio ga granatama dok mu izgleda nije dosadilo i pobegao.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku purke62 na korisnoj poruci: | ||
aconi (1.1.2011) |
![]() |
#416 |
Starosedelac
Član od: 13.2.2008.
Zahvalnice: 968
Zahvaljeno 1.027 puta na 583 poruka
|
![]()
Tu je dosta tesko,moras mnogo puta da ga pogodis sa lanserom i on na kraju odleti.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku gorgilije na korisnoj poruci: | ||
aconi (1.1.2011) |
![]() |
#417 |
Starosedelac
Član od: 15.10.2010.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 183 puta na 176 poruka
|
![]()
Da ali brod potone pa ne mogu da pucam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Starosedelac
|
![]()
Ovako, instalirao sam ovu igricu sve je islo OK, ali kada sam poceo da je igram u njoj uopste nije bilo grafike tojest vegetacije...Drveca ima i detalja, ali nema zemlje ni trave, povrsina je providna, ne razlikuje se voda i trava (zemlja), tokom instalacije nisam uspeo da instaliram DirectX 9, skinuo sam ga, krenuo sam da ga instaliram ali mi je odmah dao poruku da je instalacija nepotrebna i da vec postoji instalirana ta verzija DirectX-a...Zna li neko u cemu je problem i kako da ga resim ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Novi član
Član od: 14.6.2011.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 7 puta na 5 poruka
|
![]()
Pokusaj da skines i instaliras najnovije drajvere za tvoju graficku sa interneta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
far cry, problem |
|
|