![]() |
![]() |
![]() |
#361 |
Starosedelac
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 154 puta na 115 poruka
|
![]()
Kao što je meni rečeno na temi vaše dragocene igrice, slobodan si da se pokupiš i da ne dolaziš na ovu temu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Ma poenta je da smarate sada oko cene a ništa se još ni ne zna. Niti se zna šta će igra imati novo. Kome se ne sviđa može da igra kopije, to je ok, možda i dota2 bude loša, ok, al sačekajte demo bar pa pričajte dal bi dali pare ili ne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Banned
Član od: 7.6.2011.
Zahvalnice: 181
Zahvaljeno 41 puta na 39 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Veteran
Član od: 22.11.2008.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 310 puta na 115 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Banned
|
![]()
Kakav vi problem bre imate. Ja vama nista ne govorim. Lepo kazem, ako je nekome skupo, neka je ne kupi i to je to. Ja znam da cu je ja kupiti...a posto je ova tema za sve, niko (osim moderatora) ne moze da mi zabrani da pisem ovde...a posto vi niste moderatori, moracete da me trpite. Samim tim sto nije zatvorena tema, ili ja nisam "iskljucen" iz nje, znaci da nisam nista lose rekao, osim sto sam izneo svoje misljenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Starosedelac
|
![]()
Rekao sam Flamelu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Banned
|
![]()
Ok, onda nema frke. Svejedno bi kupio igricu ma koliko da kosta.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 308
Zahvaljeno 1.511 puta na 1.043 poruka
|
![]()
Ja bolje da nisam postavio link ka Zavviju.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Veteran
Član od: 21.6.2006.
Zahvalnice: 629
Zahvaljeno 33 puta na 26 poruka
|
![]()
Ja vas ne razumem.
Zar ne shvatate da Valve ne moze da se poredi sa nekim tamo LoL-om? Kada DOTA2 izadje, LoL ima jos 1-2 godine zivota, i vise nece biti takmicarske scene. Turniri i takmicenja koja Valve moze (i verovatno hoce, vec jeste) nadmasice bilo koju konkurenciju (eventualno Blizzard moze da parira, ali oni nemaju IceFrog-a). Valve ima mnogo bolju podrsku za igrace i jednostavno su trenutno na vrhu. I ovo govorim iz iskustva, imam Steam i desetak igara, nisam kao vecina ljudi ovde, da pricam o stvarima o kojima nemam veze niti me preterano interesuju. Jednostavno receno, DOTA2 je CS:Source, LoL je ... recimo Blackshot/Crossfire/AVA/neka druga glupost. Neuporedivo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Starosedelac
|
![]()
Source je inače propao načisto u poređenju sa originalom.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Veteran
|
![]()
Porednjenje na osnovu kvaliteta igre, a ne uspeha :P (recimo da je DotA = 1.6)
Mozda je bolje reci, DOTA2 = pro mod. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Veteran
|
![]()
Sad kao fora uporedjivanje? Dota2 je nasminkana Dota , mogli su da dodaju bar jos novih heroja ,a oni samo promenili izgled , odbice im se to o glavu... LoL nije nista bolji niti gori , ali laksi jeste . Dosta je uprosceno ,ali opet ne znaci da je manje kvalitetno od dote.
![]() A ako stave da se Dota2 placa,pa svi ce ostati na Doti , jer opet kazem , placace se "sminka" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Član
Član od: 5.6.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 13 puta na 9 poruka
|
![]()
uf taj CS:Source je najveci fail ikada tolke pare ulozene u reklame i sve a jos uvek je stari kanter daleko popularniji poslednje dobro prihvaceno upublici od njih je bio serijal left 4 dead
|
![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Svašta, pa Valve šta god da napravi, bude među najboljima igrama ikada - Half-Life serijal, Portal serijal, Left 4 Dead serijal, Team Fortress 2, pa i originalni Counter Strike je njihovih ruku delo. Ne sumnjam da će i ovo maestralno da izvedu, naročito sa čovekom koji je popularizovao Dotu kao mapu i kao e-sport. |
|
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku GrimReaper na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#375 |
Starosedelac
Član od: 14.3.2009.
Zahvalnice: 209
Zahvaljeno 276 puta na 179 poruka
|
![]()
Uff odakle poceti....
Generalno svidja mi se DOTA2 ![]() Mapa - na nekim delovima(reka - sredina) je briljantana i shume (gornja i donja) su sasvim ok,medjutim baze i kule su bezveze,osecaj prostora u bazi jako los OCENA 7 Grafika uopsteno gledano - Fenomenalna OCENA 9 Heroji-najveca mana ne razlikovanje po velicini ko ranije,neki izgledaju odlicno neki osrednje neki bezveze OCENA 8 Balans-nisam jos probao igru Mislim da je najveci problem licence war3 engina na sve u njemu,zato smo dobili ovaj graficki kompromis,neki kripovi su bolji od orginalnih neki nisu. Ako se lepo ispolira i usvoje kritike i sugestije moze ovo da bude jos jedan uspeh VALVE-a. DACU 8-cu Doti 2 iako niko to nije trazio od mene lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Banned
|
![]()
Meni se vise svidja to sto je igrica navikana. Svi pricaju o tome i nadaju se da ce biti bolje od Dote. Ja ni ne sumnjam u to, jer barem ja, sam jedino zamerao to sto je grafika ocajna, i sto moram da installiram skype ili vent ili sta vec. Sada toga nema (tj mnogo je bolje reseno), tako da se ostalo moze da bude ocajno, ja cu je svejedno kupiti i igrati
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Veteran
|
![]()
Ne. Nije sminka. Da bi igra nastavila da se razvija, potrebno je napraviti novi engine, jer Blizzard nije izbacivao patcheve (recimo, velicina mape u war3 je ogranicena, i dodavanjem novih heroja u originalnu dotu dosli bi do maksimuma vrlo brzo).
I nemojte lupati molim vas, sminka. Svi ste ocigledno pubstars. Prvo sto moraju uraditi je napraviti stabilnu igru, zato nema novih heroja. Kada to urade, lako ce dalje, kada ih vise ne koci Blizzard. Sta se ja raspravljam uopste.. pfff. . |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Lucic Nemanja na korisnoj poruci: | ||
NjegovaWisost (3.9.2011) |
![]() |
#379 |
Veteran
|
![]()
Procitajte sta kaze Maelk (u vezi valve-a). Ako znate ko je on.
http://www.gosugamers.net/dota/features/2795 |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Starosedelac
|
![]()
Naivno...
Ne sumnjam ni ja da ce Dota 2 top game kad izadje,no budimo realni za momenat. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
dota2 steam pomoc upitnik |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
DotA 2 za linux | maxx10 | Slobodni softver | 29 | 28.9.2014 1:49 |
NVIDIA GeForce kup - DOTA 2 takmičenje | Kole | Dešavanja i događaji | 5 | 25.12.2013 22:46 |
Dota 2 - Dajem free key-eve | Totti | otpaTci | 1 | 19.1.2013 0:24 |
DotA - Ranked gaming platform | [4h]Zemunac | Mrežne igre | 7 | 18.11.2009 23:29 |
Izrada mapa: DotA Marvel comics edition | Adonai037 | Mrežne igre | 5 | 1.8.2007 2:03 |