Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Mrežne igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Mrežne igre Multi-player igre

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 4.12.2011, 18:10   #2361
Pivalica
Starosedelac

Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka
Određen forumom Re: League of Legends

Ako necesh jungle preskochi Skarnera.
Jesi probao Garena? On moze da se bilduje u prilichno dobar tank/dps hibrid.
Ili Olaf, mada, i on je bolji kao jungler nego kao laner...
Pivalica je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.12.2011, 21:32   #2362
Burgul
Član

Član od: 20.6.2011.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 16 puta na 12 poruka

Udyr mi deluje jako zanimljivo, ne znam kakav je u lane-u. Da li Garen dosta slabi kako igra odmice? Cesto se desi da tim nema junglera, pa moram u duo lane, a za Ireliu je to pakao, pa me zanima ko bi se snasao bolje u obe situacije?
Burgul je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.12.2011, 21:45   #2363
Pivalica
Starosedelac

Garen moze vrlo lepo da podnese solo lane (njegov pasiv je odlichan za to!), a dobar je i u duo lane, uz silence moze biti vrlo zeznut!
Zavisi kako ga buildujesh, i kako odmiche igra, tj kako ga igrash.
End game, sa full buildom prilichno ga je teshko ubiti, a i udara jako.
Al opet, za to ti treba dobar team support, da ti prepusti bar 2-3 killa early/mid game da bi imao da se girujesh lepo.
Stara 4.12.2011, 21:49   #2364
Burgul
Član

A igram solo non stop, tako da na to ne treba racunati. Mozda bih trebao da pocnem da junglujem, sa novom dzunglom mozes biti stalno u njoj

Probao bih udyra, ali se bojim da je tezak za nauciti, plus sam noob u jungle, pa da me ne zasipaju "pohvalama" bas stalno. Od lee sina sam odustao na neko vreme, treba mi nesto lakse.
Stara 4.12.2011, 22:58   #2365
Pivalica
Starosedelac

Moj savet, idi custom game, ili protiv botova, i samo vezbaj jungle route! Da ti bude shto brzi, i shto efikasniji!
Pazi odredjeni jungleri kojima ne treba lvl6 da bi gankovali, a neki (mumu, ww) moraju da chekaju lvl6 da bi bili zaista efikasni!
Pored jungle routa morash da nauchish i counter jungle i dobar warding!
I nemoj da zaglavish jungle dugo...zbog toga ce te i pljuvati! Morash da gankujesh chesto! Ali morash da radish efikasno to! Npr vece su ti shanse za gank kada su oni overextended, ili kada su na 50%hp, nego kad su sa 100% hp i ispod svog towera...
Stara 5.12.2011, 23:22   #2366
Burgul
Član

Ma znam ja to sve teoretski, ali tesko vodim racuna o svemu. Verovatno sam prebrzo odustao, treba vremena da sve to postane rutinski. Videcu jos sta ce sutra biti besplatno, da se isproba, pa cu uskoro kupovati nekog
Stara 7.12.2011, 13:29   #2367
nikola123
Veteran

Član od: 16.5.2009.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 36 puta na 30 poruka

Ja igram lee u jungle i samo njega igram. Malo je tesko dok ga naucis ali posle je ne vidjeno zanimljiv heroj za igranje. A sto se tice jungle pa sta da ti kazem pogledaj malo po you tube i tako ako hoces dodaj me u firedns pa da odigramo neku zajedno.
nikola123 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.12.2011, 13:45   #2368
Burgul
Član

Bas sam ga malopre probao, reko ajde jednu pravu partiju da odigram. Znam da sam noob za jungle, ali kako vi odrzavate levele? U pocetku je sve ok, ali polako ljudi pocinju da me prestizu, cak sam imao i kill i assist u prvih 8min, a kasnije sam zaostao za 3 levela od drugih. Gledao sam gomilu you tube tutoriala, citao guidove i sl, ali nekako meni ne ide sve glatno

Mozda bolje da se drzim lane-a, nekako mi vise to pase, posto su mi main lane ww i irelia. Ali uvek me privlace ti jungleri, nekako su mi najzanimljiviji i bas mi pasu, samo steta sto mnogo njih u laneu ne moze ni da mrdne. A da ne pominjem koliko ljudi divljaju kad cuju da neces u jungle sa recimo ww, skarnerom, noc i sl.
Stara 7.12.2011, 19:03   #2369
Pivalica
Starosedelac

Verovatno pravish greshku koji pravi vecina junglera... provedesh celu igru u dzungli...
Jungle sluzi samo za early game, i malo mid game, posle toga vec krecu team fights, unishtavanje turreta, itd... I to je period kada se prikljuchujesh ekipi, a jungle ochistish kada prodjesh tuda i to je to. Tako u mid game dobijash i xp od enemy creepova i od killova i od neutral creepova.
A ljudi divljaju jer su to jungle heroji, dobro se snalaze u jungle, i omogucavaju da shto pre 3 igracha shto pre dodju do lvl6 (solo mid, solo lane i jungler), shto u sushtini i jeste poenta junglera.
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pivalica na korisnoj poruci:
Burgul (8.12.2011)
Stara 8.12.2011, 10:38   #2370
Burgul
Član

E to je istina, ne znam tacno sta da radim nakon early game.

Ipak cu ja ostati jos neko vreme na laneu, pa da vas pitam jos samo ovo: ko je trenutno poprilicno dobar laner: renekton, jarvan, volibear, skarner ili neko peti? Veoma cenim dobar sustain
Stara 8.12.2011, 14:01   #2371
RUSuper
Deo inventara foruma

Član od: 10.11.2007.
Zahvalnice: 2.120
Zahvaljeno 786 puta na 496 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku RUSuper Slanje poruke preko Skypea korisniku RUSuper

Renekton nije los,uzevsi u obzir da nisi profi sumnjam da i tvoji protivnici umeju da ga countruju.....
RUSuper je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku RUSuper na korisnoj poruci:
Burgul (8.12.2011)
Stara 8.12.2011, 14:15   #2372
Soho
Veteran

Član od: 15.6.2009.
Zahvalnice: 40
Zahvaljeno 51 puta na 31 poruka

Renekton samo solo top. Ali njegova mana je sto je dosta mekan za njegovu klasu. Cak i sa doran shieldom. Ali ako uzmes neki early kill bice dosta dobro.
Inace dobri likovi za solo su Garen, Cho, Jarvan, Lee i Volibear naravno. Pre je odlican bio i Morde ali sad je njesra.
Soho je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Soho na korisnoj poruci:
Burgul (8.12.2011)
Stara 8.12.2011, 14:30   #2373
0gold
Starosedelac

Član od: 16.4.2010.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 163 puta na 128 poruka

Irelia je dosta dobra za solo top. Dash koji ti je odličan za farmanje + skakanje na heroje, stun ili slow ako meta ima veći hp % od tebe, pasivni life steal koji je dosta visok (na početku sa life steal itemima nećeš imati ni približno toliko jak life steal), R life steal, sam heroj ima i više nego pristojan pristojan dmg. Po meni je ona jedna od najbolji solo heroja.

Kod junglanja moraš da imaš dobru ekipu koja će igrati defanzivno da bi jungler uvek mogao da gankuje a ne da oni nekog nabiju na kulu i ti da trebaš na kuli da radiš gank, to su debili takve samo ignoriši. Dobri jungleri rade gank odmah na lv2 čim pokupe blue buff. Onda ode nazad u junglu odradi red buff pa opet gank i on je za par minuta očistio celu šumu + napravio 2-3 killa/asistencija. Čim dobiješ lv6 (ako si WW pošto mu je jedini cc R) sa jungom si završio i od onda idu samo gankovi. Jungleri nikada ne smeju da se vrte samo po šumi. Odeš da gankaš ako vidiš da ne možeš (nikada ne stojiš u žbunu po 1-2 min da ih sačekaš, ako posle 10s vidiš da nema ništa od ganka ideš dalje) kroz šumu ideš u drugu liniji i tamo gankaš, non stop gledaš šta možeš da gankaš a farmanje po jungli ti je onako uz put.

Još jedna uloga junglera je da uzima zmaja. Odradiš 2x junglu + gankovi to je ~10-12 min i onda ideš da ubiješ zmaja i svaka 3 minuta se vraćaš da ga opet ubiješ (global gold).
0gold je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku 0gold na korisnoj poruci:
Burgul (8.12.2011)
Stara 8.12.2011, 16:37   #2374
nikola123
Veteran

Član od: 16.5.2009.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 36 puta na 30 poruka

Citat:
0gold kaže: Pregled poruke
Irelia je dosta dobra za solo top. Dash koji ti je odličan za farmanje + skakanje na heroje, stun ili slow ako meta ima veći hp % od tebe, pasivni life steal koji je dosta visok (na početku sa life steal itemima nećeš imati ni približno toliko jak life steal), R life steal, sam heroj ima i više nego pristojan pristojan dmg. Po meni je ona jedna od najbolji solo heroja.

Kod junglanja moraš da imaš dobru ekipu koja će igrati defanzivno da bi jungler uvek mogao da gankuje a ne da oni nekog nabiju na kulu i ti da trebaš na kuli da radiš gank, to su debili takve samo ignoriši. Dobri jungleri rade gank odmah na lv2 čim pokupe blue buff. Onda ode nazad u junglu odradi red buff pa opet gank i on je za par minuta očistio celu šumu + napravio 2-3 killa/asistencija. Čim dobiješ lv6 (ako si WW pošto mu je jedini cc R) sa jungom si završio i od onda idu samo gankovi. Jungleri nikada ne smeju da se vrte samo po šumi. Odeš da gankaš ako vidiš da ne možeš (nikada ne stojiš u žbunu po 1-2 min da ih sačekaš, ako posle 10s vidiš da nema ništa od ganka ideš dalje) kroz šumu ideš u drugu liniji i tamo gankaš, non stop gledaš šta možeš da gankaš a farmanje po jungli ti je onako uz put.

Još jedna uloga junglera je da uzima zmaja. Odradiš 2x junglu + gankovi to je ~10-12 min i onda ideš da ubiješ zmaja i svaka 3 minuta se vraćaš da ga opet ubiješ (global gold).
Ako ce da igra lee gankujes na lvl 3 jer bez q nema ni ganka a sa junglerima kao sto su laf,gp i ostalii ides na lvl 2 naravno ovde ne ubrajam one kojima je potreban ulty da bi isli gank...
nikola123 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nikola123 na korisnoj poruci:
Burgul (8.12.2011)
Stara 10.12.2011, 0:03   #2375
Morca
Starosedelac

Član od: 30.3.2007.
Zahvaljeno 618 puta na 438 poruka

Citat:
Burgul kaže: Pregled poruke
Bas sam ga malopre probao, reko ajde jednu pravu partiju da odigram. Znam da sam noob za jungle, ali kako vi odrzavate levele? U pocetku je sve ok, ali polako ljudi pocinju da me prestizu, cak sam imao i kill i assist u prvih 8min, a kasnije sam zaostao za 3 levela od drugih. Gledao sam gomilu you tube tutoriala, citao guidove i sl, ali nekako meni ne ide sve glatno

Mozda bolje da se drzim lane-a, nekako mi vise to pase, posto su mi main lane ww i irelia. Ali uvek me privlace ti jungleri, nekako su mi najzanimljiviji i bas mi pasu, samo steta sto mnogo njih u laneu ne moze ni da mrdne. A da ne pominjem koliko ljudi divljaju kad cuju da neces u jungle sa recimo ww, skarnerom, noc i sl.

Skarner je dobar laner...nije ogranicen samo na dzunglu...i flexibilan je sa itemima...mozes praviti AD ili AP ili full tank, kombinacije i neces pogresiti ni sa jednim. Plus, jedan je od najbrzih junglera sada, ako pozelis da igras i to...uopste, veoma je dobar nakon skorasnjih buffova.

Cho je takodje dobar solo top, ako mozes da potrefis njegov Q...jako robustan......mozes ici tank ili full AP, ali je najbo5e kombinovati ta dva...takodje, posle nedavnih promena, postao je fantastican jungler, iako je to bio i ranije.

Gangplank...jos 1 dobar izbor. Takodje mozes sa njim i dzunglu i lane, ici na crit ili tank build, ili kombo...jedan od najiritantnijih solo top likova, sa njegovim Q i narandzama i steroidima i ultom koji mozes da p5esnes gde pozelis...

Yorick, ako ga provalis...ili legne ili je odbojan...

Swain, ako zelis solo top castera koji ce da opstane...

Uopste, vecina junglera, s izuzetkom Shacoa i Fiddlea, moze bez problema da ide solo top...Lee Sin, Nocturne, ovi gore pomenuti...

I naravno, metagolem rulz
Morca je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.12.2011, 1:25   #2376
Flamel
Veteran

Član od: 22.11.2008.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 310 puta na 115 poruka

LoL gone wild...
Flamel je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Flamel na korisnoj poruci:
Morca (11.12.2011)
Stara 10.12.2011, 9:59   #2377
Burgul
Član

E to se trazi Morca Hvala! Uzecu Yoricka sad, fali mi jos malo IPa, gledao sam gomilu videa i bas mi se svidja po tome sto vidim, obozavam dobar harass + sustain. A za dalje cu videti onda, mozda cak i blitz, volim da igram sa iritantnim championima.
Stara 10.12.2011, 14:48   #2378
Soho
Veteran

Član od: 15.6.2009.
Zahvalnice: 40
Zahvaljeno 51 puta na 31 poruka

Stize atack range buff za Twisted Fatea u sledecem patchu.
Soho je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.12.2011, 15:45   #2379
0gold
Starosedelac

Član od: 16.4.2010.
Zahvaljeno 163 puta na 128 poruka

Nemojte se mnogo radovati buffovaće mu range za 25-50.
0gold je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.12.2011, 17:25   #2380
FalkirioN
Član

Član od: 8.7.2011.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 18 puta na 16 poruka

Pa sta ces vise od 25-50, taman toliko mu treba da ga ne zonuju ostali carriji.
FalkirioN je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
igrice, league of legends, online, proxy

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Stronghold Legends Belfegor Strateške igre 28 16.9.2016 14:16
DotA SuperG Mrežne igre 3586 27.8.2014 0:32
GT Legends SV 84 Simulacije vožnje 20 13.9.2012 9:09
League Champions 2006-07 ONLINE SUSRET L@KY Online susreti 0 7.1.2008 22:46
Rise of Nations VS. Rise of Legends huligan Strateške igre 12 6.1.2007 23:17

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 16:04.