![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
asus P5KC, 8800 gts 512mb, intel c2duo e4500, lc power 560w, 2gb ddr2.
graficka je prikljucena na DVI i kad ukljucim komp brljavi sa slovima jos pre nego sto digne Windows 7. Cim dodje do welcome screen_a pojavi vertikalne talasaste plave linije koji su malo iskosene i radi u safe modu (ne nudi drugu mogucnost jednostavno se ukljuci u safe modu). rezoluciju ne daje vecu od 800x600. linije su zute kad su na beloj pozadini i crvene na crnoj. probao sam drugi monitor i isto je. probao sam i ati 6450 koja je inace nova i pre welcome screen_a je gotovo isto, a posle se pojavljuju horizontalne grupe paralelnih linija, ako me razumete ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Pa u principu si sam sebi dao odgovor... Ja sam prvo mislio da je do graficke, jer je meni isto tako brljavila 8800GT 512MB i morao sam da je menjam... E sad, ako kazes da si ubacio i drugu i da je isti problem sa njom i da si probao i drugi monitor, onda je jedino sto preostaje da vidis u kakvom su stanju kabeli. Ako nije ni do njih, onda si definitivno sam sebi dao odgovor-MoBo. Probaj jos kablove, ako ne, i ja ciljam na MoBo.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
linije, problem |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
Gledanje online filmova uz prevod na srpskom | Parsifal | Video/TV softver | 23 | 24.5.2012 15:38 |
Horizontalne linije | Aleksandar1 | Grafika | 15 | 26.3.2011 18:34 |
Vista (instalacija) | GeForce | Operativni sistemi | 29 | 9.5.2010 9:25 |
Weird linije na ekranu... | Deusdies | Kvarovi | 5 | 29.6.2006 21:10 |