![]() |
![]() |
|
Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 8.4.2009.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
![]()
Pozdrav, ovako:
Imam 3 razlicita mikrofona koji su radili na ovom racunaru do pre nedelju dana. Od jednom su prestali da rade, sve sam probao.. i softverski i hardverski,ali bez uspeha. Sto se tice drugog racunara, na njemu rade bez problema. P.S. Probao sam reinstaliranje sound drivera,probao sam u Volume settings... Ako neko ima ideju ili resenje, molim da pomogne. Hvala unapred! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
pa ako si sve probao na tom prvom racunaru mi je jedino logicno da ti je otisao ulaz za mikrofon .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 513
Zahvaljeno 679 puta na 573 poruka
|
![]()
A koju imas zvucni karticu? Realtek driver ima vrlo korisnu opciju gde mozes definisati funkciju svakog pojedinacnog jacka. Tako da ako je Sale u pravu, probaj da ukljucis mikrofon u zeleni ili plavi jack, a onda njih podesi da se ponasaju kao mic in, i vidi dal ce tako da radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 23.8.2010.
Zahvalnice: 308
Zahvaljeno 137 puta na 84 poruka
|
![]()
I ja imam slican problem.
Potrebna mi je pomoc,naime imam slusalice i mikrofon na njima,pa sam ih prikljucio na zadnji ulaz kucista...kada stavim slusalice imam zvuk (npr. i na youtube i u CSS-u),ali mi mic ne radi. Posto imam IDT audio setting preko koga sam namestio zvuk...evo i slike Spoiler za slika:
Ne znam kako da namestim mic preko ovog programa,pa ako neko zna kako bi mogao da podesim mic i u igri neka mi pomogne....hvala unapred ![]() Mic sam podesio jednom ali nisam tada imao zvuk pa sam se opet petljao sa tim programom i dobio zvuk a izgubio mic... ![]() Izvinjavam se korisniku Cryonosis sto sam postovao ovde ali zbog prirode problema ovde je bilo najrealnije postaviti ovakav post. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa mikrofonom | trivkovic.d | Zvuk na računaru | 5 | 3.5.2011 18:31 |
Problem sa mikrofonom... Pomoć! | Nikoineko | Zvuk na računaru | 10 | 20.12.2008 16:52 |
Problem sa mikrofonom | SAJEVAC | Audio softver | 2 | 18.12.2008 20:05 |
Problem sa TASKBAROM | Dapper | Operativni sistemi | 6 | 11.12.2008 17:01 |
Problem sa mikrofonom na Logitech slusalicama | ukimafija | Kvarovi | 1 | 21.3.2008 11:13 |