![]() |
![]() |
|
ŠDK - Grafika Saveti u vezi sa kupovinom video karti i monitora |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Molim vas za pomoć. Ujak me već danima cima, jer opet njega njegova deca cimaju, da im kupi novu grafičku. Da vas ne davim mnogo sa pričom oko njihove situacije sa kupovinom računara, evo šta oni trenutno imaju od konfiguracije:
Cenovni rang je oko 5.000 do 6.000 hiljada pa vas molim ako možete da preporučite nešto za zamenu ove kartice. I jedno pitanje od mene, da li bi možda trebalo povećati i RAM memoriju jer moje je mišljenje da je ovi 1 gb malo. To su deca od 8 i 11 godina tako da je naravno njihova namena računara isključivo igranje igrica. Hvala unapred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
a sto se tice rama tebi ide ddr 2 memorija nadji naziv maticne ploce pa proveri koje memorije su komfatibilne sa tom plocom. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku sale94 na korisnoj poruci: | ||
Tomas Srbija (23.1.2012) |
![]() |
#3 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
sto se tice napajanja ovo http://www.itsvet.com/proizvod/lc-po...supply/204/452 bi bilo odlicno za takav kompjuter i graficku. neznam gde bi u somboru mogao da ga pazaris. mada u svakom slucaju moze da se naruci u nekoj od ponudjenih radnji preko neta pa da vam stigne na kucnu adresu.
jos da vidimo za ram memoriju koju bi mogli da stavimo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Član
|
![]() Citat:
Sale, hvala ti puno! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]()
hteo sam da pitam jel si isao sa ujakom po delove graficku napajanje i dal si video koja ploca je u pitanju da bi smo nasli ram memoriju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Član
|
![]() Citat:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
|
![]()
sto se tice tvog ujaka stvarno je blesav sto te nije poslusao pogotovo sto nije uzeo 6670 al dobro i 6570 je dobra graficka bas ali 6670 je jednu lestvicu iznad nje . ( tvoj Ujak je imao srecu sto nije naleteo na ati 5450 zato sto je to najveci raspad od graficke 6570 i 6670 su miljama bolje) sto se tice ploce otkrio sam da je ta ploca ustvari gigabyte GA-M52S-S3P . e sad evo ti memorija pogodna za tu plocu evo posto ploca od tvog ujaka ima 4 slota za ram a zauzet mu je ja mislim jedan. ako je to slucaj onda moze da stavi dve ovakve memorije http://www.itsvet.com/proizvod/kings...mp_ram/71/1149
a iako su mu zauzeta dva opet moze da uzme dve onakve memorije i onda bi imao 3gb ukupno sto je sasvim dobro bolje nego sadasnjih 1gb bicemu bolje za rad i sve ostalo sa 3gb rama . inace te memorije ako bude tvoj ujak hteo naruci iz radnje te druge radnje sa spiska na g sto pocinje pozdrav drago mi je sto smo i to resili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
predlog za masinu | Longituda | Šta da kupim? | 3 | 28.4.2011 18:04 |
Predlog za CMS | draganva | Web dizajn | 9 | 17.5.2010 17:45 |
Koju grafičku kupiti i uklopiti u ovu konfiguraciju? | LoneWolf | ŠDK - Grafika | 14 | 23.10.2009 23:54 |
Za koliko da prodam grafičku i koje napajanje da kupim? | M1los | Šta da kupim? | 23 | 7.8.2007 1:03 |
DelFun-ov predlog ! | DelFun11 | Programiranje | 13 | 24.5.2007 20:31 |