![]() |
![]() |
|
ŠDK - Prenosni računari Saveti u vezi sa kupovinom PDA, notebook, laptop i ostalih prenosnih računara |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 22.11.2009.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 11 puta na 10 poruka
|
![]()
Sta mislite o ovom laptopu? Da li neko moze da mi razjasni grafiku u ovom laptopu? Koliko sam trazio na internetu, predstavlja neku crossfire kombinaciju?
Ima li tu mana i prednosti kod grafickih koje rade na taj nacin? Molim brz odgovor |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 30.5.2011.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 61 puta na 60 poruka
|
![]()
Laptop je OK.
Grafika, odnosno, graike su integrisana (koju nosi CPU) i diskreta 6450M. Ideja je da se obe zaposle u cilju poboljšanja performansi. U teoriji lepo zvuči, dok zapravo sve zavisi od sadržaja koji se reprodukuje odnosno obrađuje, tačnije, softvera koji koisti tu grafiku (da li postoji i kakav je drajver). Jedno je sigurno, baterija trpi veće opterećenje. U principu, za tu kategoriju laptopova (50-51K din) i nije najveselije rešenje, pogotovu kada se uzme u obzir da za slične novce imamo 4530s sa i5 i neko 6490M (a ostalo identično). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Hvala na odgovoru, zaboravih da napomenem da je meni bitno da ima os na sebi, pa je zato laptop skuplji; da sam birao neki bez OS-a, verovatno bih izabrao drugi...
Usput, da li ja mogu birati kad da uposlim obe grafe, a kada samo jednu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
![]()
Sam ces da prebaci na intergisanu kad ne radis nista graficki intenzivno,a mozes i ti da podesis u podesavanjima za grafiku koja ce biti ptimarna,i aplikacije koje ce sa kojom grafikom da budu launched.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Odlicno ako postoje obe opcije, tj. da ja kontrolisem kad neintegrisana radi ili pak da sistem to radi umesto mene
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
![]()
Pa imas intergushu i posebnu grafiku radeon koliko vidim,u catalyst control centru se podesava odnosno dodeli aplikacijama koja ce da se izvrsava sa posebnom ak oja sa intergisanom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
HP Pro Book 4535s preporuka ili ne | gaga | ŠDK - Prenosni računari | 9 | 8.9.2012 0:52 |
ProBook 4535s (A1E74EA) | gaga | ŠDK - Prenosni računari | 0 | 9.1.2012 2:34 |