![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Kako vam se svidja ova potezna strategija.Ja sam se nesto napalio na nju u poslednjih dva-tri dana.Sta vi kazete o ovoj igri????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 21.11.2005.
Zahvalnice: 28
Zahvaljeno 353 puta na 261 poruka
|
![]()
Jedan veeeliki promašaj od strategije. Mapa još nekako, ali bitke su katasrofalne. Ako voliš taj period istorije, onda skini Napoleonic Total War za MTW VI 2.01. Drastično je bolji. http://lordz.thelordz.co.uk/index.php?index
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starośeđelac
|
![]()
Imas vec istu temu,otvorenu pre nekih mesec dana....
Inace,igra je vrlo dobra,lepo je to sto je dosta akcenat bacen na pregovaranje i sklapanje sporazuma,tako da ako nisi mnogo ratno nastrojen,mogla bi da ti se svidi.Naravno,to ne znaci da nema ratovanja,ali je mnogo losije reseno nego u Rome-u.Postoje i pomorske bitke,ali nisu nista posebno.U pocetku ces ih igrati,posle preskakati.AI je veoma dobar i nimalo naivan i pruza dovoljno izazova.Sve u svemu,prilicno dobra igra,nazalost slabija nego R:TW. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]()
Igra je ekstra. Odnosno sve je ekstra osim bitaka. Doduse malo je laka kada udjes u fazon ali i dalje je mnogo teza nego Rome TW. Pomorske bitke su jako lose. Kada je jedan na jedan brod jos se moze voditi ali kada je recimo 6 na 6 pogubices se.
Moj utisak je dosta dobar. Igra ima sve ono sto je falilo TW serijalu, dobru diplomatiju, trgovinu itd... ali mnogo zaostaje na battle engine-u. Vredi je igrati po mom misljenju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Da, zanimljiva je kad je igraš kao čistu poteznu strategiju i otpuno iskuliraš bitke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 19.4.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
Ljudi skoro sam poceo da igram ovu igru i zaista mi se svidja, medjutim kako to biva imam jedan veliki problem. On se sastoji u tome da nikako ne mogu da provalim kako se uspostavljaju pomorske trgovacke rute. Tacnije, napravio sam luke u svim gradovima (odradio sam quest vezan za to) i u njima mogu da pravim samo bojne brodove, a nigde ne mogu da nadjem na opciju kao se prave trgovacki brodovi, da li neko ovo zna jer evo zbog toga sam prestao da igram igru zadnja dva dana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]()
Koliko se ja secam (ako je to bilo uopste u toj igri
![]() Dobra ideja ali prilicno losa igra, meni makar je tako izgledalo, posto ima katastrofalno losu izvedbu na RTS mapi, takticka je ok. E da i dosadne pomorske bitke a odlicno se secam da su upravo one bile razlog sto sam toliko iscekivao tu igru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starośeđelac
|
![]()
Te sitne finese u igri su prilicno zakopane po opcijama, tako da treba dosta vremena da ih provalis u potpunosti. Na kraju ukapiras da cesto ne donose neki boljitak.
Inace, igra je ok, ali nije ni primaci Rome:Total Waru sa kojim su je svojevremeno uporedjivali, jednostavno mu nije konkurentna ni u jednom segmentu. U vezi pomorskih bitki,njih ionako posle 2-3 puta preskaces. Ne Easy nivou tezine igra je limunada (posebno ako igras sa Rusijom gdje mozes da ocekujes napad samo sa jedne strane, however, Svedska odmah objavljuje rat...),dok je igranje na Hardu sa Prusijom ili Francuskom pravi test ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Novi član
Član od: 2.11.2011.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
posto sam se uzelio napoleonoivh ratova, instalirah je juce (napoleon total war i empire total war sam se preigrao) kad sam je kupio prije nekolike godine, nijesam je ni igrao puno niti sam se nesto trudio da je shvatim, medjutim sad uocavam da je mnogo zanimljiva kad se konci pohvataju, cak su mi i bitke simpaticne i zanimljivie, jedino me malo nervira efikasnost artiljerije na bojnom polju, mali su im dometi, sto je malo nerealno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
Član od: 9.7.2011.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
igra li ko ovu igru?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Starośeđelac
|
![]()
Ako te zanima kako da postupaš sa zarobljenim neprijateljima, ja sam uvijek birao brži metod
![]() Poslednja ispravka: Dimo (5.5.2012 u 23:37) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Elder Scrolls IV: Oblivion | Aljosa | Role-Play | 3848 | 16.5.2025 19:08 |