![]() |
![]() |
|
Sportske simulacije Svi sportovi, fliperi i druge takmičarske igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Član
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Voleo bih da znam zasto je moja poruka od juche skinuta?!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Član
Član od: 7.12.2005.
|
![]()
Dakle da ponovim:Moje misljenje je,s obzirom da igram obe igre,da je PES za one koji su u zivotu igrali fudbal,tj. prate ga na TV,odnosno imaju predstavu o realnosti simulacije.FIFU igraju momci koji nisu sutnuli mace s praga(prim.aut.),tj momci koji su u zivotu pikali samo basket i sl.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Veteran
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 36 puta na 29 poruka
|
![]()
PES 5 rules.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Veteran
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 36 puta na 29 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Novi član
|
![]()
samo je pitanje vremena kad ce EA sports da kupi konami i ajd zdravo...fifa je dobra i igram je na kompu i sve je ok...ali nista ne moze da zameni osecaj kada se odvalis sa ortacima i igras celu noc WE na sony-ju... e ta atmosfera je nemoguca u Fifi...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Član
Član od: 10.12.2005.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
fifa je obicno sr..e i kic.PES5 je u svakom aspektu bolji.U fifi kada se igraju utakmice po noci igraci se sjaje kao da su uljem mazani (nesto kao put na max detaljima u NFSU2).Kontrole su spore a o kornerima i slobodnim udarcima i da ne govorim.Misle ako su kupili licencu za fifu da su resili 90% posla!!Ma koga bre zavaravate!?Ista stvar sa NBA,samo shto se on mora igrati jer druge simulacije nema nazalost...Jedina zamerka su glupa imena igraca i klubova koja u 40% nisu tacna klosa.i jedni!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Član
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
FIFA je sra.e!PES5 je najrealnija simulacija fudbala!ne moram da nabrajam zasto(dovoljno je pomenuti izvodjenje slobodnih udaraca u fifi,a i kornera....)
Kad se igraju utakmice nocu igraci se sjaje kao put u NFSU2 kada su detalji na MAX.....Ma nema potrebe za diskusijom,unapred se zna pobednik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Novi član
|
![]()
ja glasam za Winning eleven i to na SONY konzoli mada i Pro evolution nije nimalo losiji samo mi nekako ova evropska verzija ne lezi
sto se kompa tice PRO evolution je bolji samo smaraju sa onim startovima na X i povredjivanjima igraca Ljudi igrajte fucu na konzolama mnogo su bolje |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Veteran
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 27 puta na 17 poruka
|
![]()
brate potpuno si upravu! jeste da je pes5 bolji od fife ali tako je i we9 (na sony-ju) bolji od pes5 (na pc-ju)! mnogo je sve nekako brze bolje lepse i atraktivnije, kao sto sam vec rekao na ovom drugom topiku o pes5 meni kada igram master ligu predstavlja mucenje a ne zadovoljstvo! jeste da igram sa jadnim timom (WESTHAM UNITED) ali brate u onoj cetvorci sam sa aston villom kidao i komp na 6* i sa ortacima koji uzmu barsu ili liverpool pa je zanimljivije nekako!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Novi član
Član od: 11.12.2005.
|
![]()
Meni se licno vise svidja PES. Bio sam navucen i na svakojako razne "FIFE", ali ipak... Medjutim moram i u ovom thread-u da iyloyim svoj problem. U komsiluku imam vise umreyenih racunara, i veoma smo orni da yaigramo PES5 u LAN. Ali ne znamo kako? U igri postoji opcija NETWORK, ali prijavljuje neku gresku kao da ne postoji server? Pomagajte ljudi!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Član
Član od: 11.12.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Nije mi jasno zasto ljudi i dalje razdvajaju PES i WI - kada je to ISTA igra.
( Razlika je samo stvar autosugestije ). Neko rece da je FIFA za one koji nikad stvarno nisu igrali fudbal - i ja se potpuno slazem. Ipak ne mislim da je PES idealan - mislim da je potrebno jos par godina razvoja da bi se dobila idealna fudbalska simulacija. Jednostavno - fudbal je suvise kompleksna igra da bi mogla da se spakuje u programski kod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Veteran
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 27 puta na 17 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Starosedelac
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 28 puta na 20 poruka
|
![]()
A ocigledno da Konami "malti praznu slamu" pricajuci da je to jedna te ista igra, preimenovana za Evropsko, ondosno USA trziste...
Naravno, to pricam za PC. Ne mozes porediti (cak i istu igru) za konzolu i za PC... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Član
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 2 puta na jednoj poruci
|
![]()
Fifa je katastrofa. Igram fifu jos od fife 97 napredovala je do 99 u svakom smislu, a sda napreduje samo po grafici i pojedinim segmentima igre. izika je losa previse je nasminkana.
wining je odlican ne savrsen ali je bolji od fife. Ima bolu fiziku i ar je meni zanimljiviji je se secam fife 2001 kod je si mogao da sutnes lopto sa bilo kog dela terena i da uve ide u gol trebalo je da budes pravi umetnik da promasis gol. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Novi član
Član od: 30.12.2005.
|
![]()
FIFA
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Član
Član od: 2.1.2006.
Zahvalnice: 65
Zahvaljeno 20 puta na 12 poruka
|
![]()
Fifa je do pre neku godinu bila bolja na kompjuteru ali od 2004 PES sve vise napreduje i moze se reci da je u 5 ostavio Fifu daleko iza sebe. Mnogo su realniji pokreti, i grafika je lepsa samo smeta sudija koji stalno secka igru. Tek sam od 5-ice presao na PES ali vidim da sam trebao i ranije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Član
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]() Citat:
kako mozes da kazes da ti se vise dopala fifa kad pes (win) nisi ni igrao!? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Član
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
pes 5 = winning eleven 9