![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
Pregled rezultata glasanja: Koja je vasa main GW2 profesija? | |||
Mesmer |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 6,06% |
Engineer |
19 | 9,60% |
Thief |
21 | 10,61% |
Guardian |
29 | 14,65% |
Necromancer |
25 | 12,63% |
Ranger |
27 | 13,64% |
Warrior |
41 | 20,71% |
Elementalist |
24 | 12,12% |
Glasova: 198. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#3641 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Puni dijele ovih kljuceva a bojim se da ce ponovo beta poceti lose
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3642 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja uspeo da ugrabim serial na IGN sa vec postojecim akauntom a onda sok.....Traze mi da opet upisem ime prezime, datum rodjenja, e mail i display name.....I naravno dok sam ja to otkucao serijski broj vec zauzet....Mislim da stvarno nije u redu, treba da kucam opet sve da bi mi prihvatio, koj djavo onda uopste klikcem da vec imam account.....ne pada mi napamet da se lomim oko ovoga.
Poslednja ispravka: pentraksil (1.6.2012 u 2:56) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3643 |
Kind Of A Big Deal
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 344
Zahvaljeno 450 puta na 265 poruka
|
![]()
To sto je IGN uradio sa podelom GW2 beta kljuceva je vrhunac debilizma.. Nemam dalji komentar na to.. I ovi iz Aneta su ispali budale sto su dozvolili da prave ovakvu podelu gde ce samo iznervirati 90% ljudi.. Kako vreme odmice sve manje imam postovanja prema Anet timu jer stvarno nekad postupaju debilno, nadam se da necu imati posla sa njima.
Al oh well, nadam se da ce ih pregaziti voz. And now to sleep. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3644 |
Veteran
|
![]()
Reko sam ja lepo da je Public Relations u ArenaNet u najslabija karika!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3645 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3646 |
Član
Član od: 7.4.2010.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 245 puta na 97 poruka
|
![]()
Sta kukate toliko jbt oko key giveawaya ? Jel mislite da ce ANet svakom sajtu da odredjuje kako ce da podele beta keyeve igracima.
Neki sajtovi su ko prvi stisne claim key dobije, drugi imaju neka takmicenja, to je na samom sajtu da odluci, totalno je glupo da Anet o tome odlucuje, uostalom nisam video ni cuo da ijedan game developer to radi. To sto je IGN zasrao sa svojim key giveawayom ne vidim kako to moze biti propust ANeta. Isto sta kukate na public relations ? Koji to MMO developer komunicira vise nego Anet ? Dok nisu imali svoje forume skoro svaki dan bi neki dev odgovarao na pitanja, a bili su i vise nego aktivni tokom i posle beta eventa na svojim forumima. Svaki dan su isto aktivni na twiteru.... Tako da mi nije jasno cemu sad qq.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3647 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
![]()
Kiselo grožđe.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3648 |
Veteran
Član od: 18.4.2007.
Zahvalnice: 222
Zahvaljeno 293 puta na 156 poruka
|
![]()
Eh... Covek koji je delio kljuceve na IGN-u kaze da je sam obavljao ceo posao oko kljuceva, bez ikakve tehnicke pomoci, pa je morao tako da odradi, valjda im sutra stize nova tura kljuceva i bice ljudi da to organizuju kako treba. Ostalo im je jos kljuceva, jer je meni upravo poslao 1 kljuc preko twittera, pa ako neko hoce da smara coveka moze da ga pita na http://twitter.com/#!/ericsapp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3649 | |
Banned
Član od: 17.1.2007.
Zahvalnice: 1.520
Zahvaljeno 1.007 puta na 520 poruka
|
![]() Citat:
![]() Da li je to neki novi trend, pa moraju svi da se pomalo popljuvaju ili sta je vec u pitanju?! Polako, ima vremena za konstruktivnu kritiku, sada mozete samo da ispoljavate neka licna nezadovoljstva, ali ja stvarno ne znam koji su to "debilni" postupci, mozda ovo odlaganje igre do besvijesti jer to mene jedino nervira. Ako su oni (IGN) nesto pogrijesili onda nema razloga da se pljuje po Anetu, nisu oni krivi za neke tudje greske. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3650 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Poenta moje "kuknjave i pljuvanja" je da se PR istice u ArenaNet kao njegov najlosiji deo. Kao firma koja ima low tolerancy to bullshit, i ima perfekcionisticki stav, ne bi trebalo da te svoje kvalitete okarakterise kao nevazne za PR. Srecom mene interesuje sama igra a ne PR. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3651 |
Kind Of A Big Deal
|
![]()
Anet moze da odlucuje kako ces graficki da odradis GW2 fan sajt, moze da odredi kakve plakate sa GW2 logom mozes da pravis, o cemu ces da govoris iz bete a cemu ne, da ti zabrani da delis acc, da ti zabrani da preprodas kljuc, da odredi vreme prodaje kljuceva iako su kutije ranije stigle.. Ali ne moze da uvede osnovna pravila prilikom podele kljuceva kako ne bi firma razljutila mnogo igraca? Mislis? Evo jedan primer da je to moguce.
Blizzard je sa WoW isto delio beta kljuceve za npr pandariju, ali oni su imali ostra pravila za sve sajtove (kljucevi ne smeju biti deljeni na ovaj nacin, moraju imati neku vrstu forme i vezivati se direktno na battlenet nalog)... Sve u svemu, IGN jeste ispao debilan, ali naravno da lezi odgovornost i na ljudima iz Aneta sto nisu predvideli moguce probleme. Nije njihova krivica toliko oko faila, nego je njihova krivica sto nisu stopirali IGN i rekli "Alo, smislite pametniji nacin, odvracate nam moguce kupce izazivanjem frustracije", sto je potpuno legitimno i na mestu. I da se razumemo, ja volim GW i GW2 zbog kvaliteta igre a ne zbog ljudi koji su ih napravili, i zdravo je imati konstruktivne kritike za buducnost igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3652 |
Član
Član od: 22.11.2009.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 165 puta na 70 poruka
|
![]()
Ako sam dobro ukapirao jedini ljudi koji se zale su oni koji su vec imali acc. Kljucevi su podeljeni na bar desetak sajtova i jedini koji su imali problem su IGN. Zasto bi iko kontrolisao nacin deljenja kljuceva na gamerskom sajtu koji je vec nebrojeno puta delio kljuceve?
Pa taj isti Blizzard koji se spominje je delio kljuceve za D3 betu na 50 sajtova od kojih su neki trazili da im lajkujes FB stranicu + da ih pratis na twitteru + da imas na njihovom forumu vise od 5 postova - ako to nije odvratilo ljude nece ni ni jedan glupi potez jednog sajta. Ja nikada nisam video da developeri ovoliko komuniciraju sa igrackom zajednicom i sa tolikom otvorenoscu. Svaka cast ANetu i PR ljudima. Ne prodje ni jedan dan da se ne pojavi neki intervju, blog ili neki tweet u vezi igre. Sto se foruma tice opet je zajednica to trazila i sada kada su se povinovali zahtevima ni to nije dobro. Svi znamo da se na forumima najcesce okuplja nezadovoljna gomila ali to nije razlog da ANet ne dozvoli da se ljudi okupljaju na zvanicnom sajtu vec da opet sve prepusti fanovima. Kakav ce ton na forumu biti zavisi samo od nas - korisnika, pa ako ne umemo da se ponasamo, ili smo puni hate-a to nije greska ANeta nego nasa. |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Vecanski na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#3653 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hmmm niko ovde ne KUKA, vec pokazuje neko nezadovoljstvo, a koliko vidim to je odmah poziv na lomacu i kuku i motiku. Ja se zalio na besmisleno trazenje informacija a vec imam account. Odnosi sa javnoscu nisu idealni, skoro da ih nije ni bilo kada su prve bete pocele da pristizu....nije se znalo kako i sta raditi, ljudi su isli na tupavi FB kako bi saznali u cemu je problem i da li se radi na ispravljanju. Ako vam mi kukamo, svratite malo do FB stranice da vidite sta je balavo kenjkanje i zapomaganje....samo sto ne traze flasicu.
Opet ja nisam rekao da mrzim Anet ili da ih ne postujem, rekao sam da su jedni od retkih kompanija koji imaju otvoren odnos sa igracima, ali moraju malo da poboljsaju tehnicku podrsku i ostale propratne stvari. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3654 |
Kind Of A Big Deal
|
![]()
Nisi ukapirao na sta se ljudi zale. Bila je sledeca situacija.
Zgrabis kljuc (markujes i CTRL+C), pastujes ga u reg formu, kliknes "no" za nov nalog, i dobijes kratku formu (ime prezime, datum rodjenja itd), cak i ako sve izlupas tipa "dsgolihafg" za ime itd, opet moras zavrsiti formu BRZE od 3 sekunde da bi registrovao kljuc pre nekog drugog. To NIJE uredu ispalo. U roku od 5 sekundi (ne mislim figurativno, mislim bukvalno 5 sekundi) svi kljucevi su vec bili registrovani. Mene licno boli uvo, ja vec imam pristup beti i imam igru, ali naravno da me nervira to sto botovi pokupe kljuceve i posle prodaju naloge ili ih jednostavno ne koriste. Tu je krivac i Anet i IGN, a mi kao comunity moramo da radimo za bolje svih nas i igre a ne samo da gledamo svoju korist i klanjamo se nekim idolima... Procitajte malo user agreement za GW2 pa pogledajte kolika prava oni sebi daju uopsteno i zapitajte se zasto su dozvolili IGN-u da radi sta hoce. Jednom je jedan veliki covek Total biscuit rekao "all fanboys must die". |
![]() |
![]() |
![]() |
#3655 |
Član
Član od: 27.1.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 18 puta na 11 poruka
|
![]()
Guild Wars 2 Beta Key Giveaway
![]() The awesome guys and galls from ArenaNet and NCSoft have decided to send us 100 Guild Wars 2 Beta Weekend 2 Keys to organize a giveaway event for you guys. All of you that are interested to participate in this giveaway event should know that the upcoming Guild Wars 2 beta weekend event is scheduled to start on June 8, 2012. Giveaway Rules: Step 1: Register on Gamersbook and Edit your profile (IMPORTANT: Name, Surname, Avatar, Country, etc. Step 2: Add Guild Wars 2 to your Games List and become a fan of NCSoft and ArenaNet. Step 3: Like us on Facebook (Gamersbook & Guild Wars 2) and Like/Share or Retweet this message to introduce your friends to our giveaway. Step 4: In a comment section below, let us know which Class/Race you are going to play in the final version / upcoming beta of Guild Wars 2. IMPORTANT: Please note that you can leave only 1 (READ ONE) comment here below so anyone that does a double entry will be automatically disqualified. SCHEDULE: All keys will be sent out on June 3, 2012 via e-mail while the community members will be introduced to the list of winners by an article. LINK |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Spython na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (1.6.2012) |
![]() |
#3656 |
Deo inventara foruma
|
![]()
^^
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
Illuvios Nais (1.6.2012) |
![]() |
#3657 |
Član
Član od: 22.11.2009.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 165 puta na 70 poruka
|
![]()
This! E, ovakve giveaway-eve mrzim. Koriste hype igre da bi nabili lajkove svojih stranica i da bi povecali broj ljudi koji ih prate na twitteru. Dele samo 100 kljuceva a prijavice se nekoliko hiljada ljudi.
Ne smeta mi ako treba da napisem u komentaru zasto bih zeleo kljuc ili da se prijavim na sajt da bi ucestvovao, ali ovakvo maltretiranje je previse. Mogli su realno da podele kljuceve prvo preorder ljudima. Razumem da sada hoce da pokazu igru onima koji je jos nisu kupili pa da ih privuku ali su ipak mogli da "ispostuju" one koji su se vec odlucili za preorder. Ipak ako u vec podelili toliko kljuceva sasvim mi je u redu da nacin deljenja kljuceva ostave onima koji ih dele. U svemu ovome su najvise krivi oni koji koriste ovu situaciju da zarade ili prikupe lajkove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3658 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da me ne shvatite pogresno, ja sam zahvalan na informaciji koji je postavio kolega Spython, sve je to uredno i lepo napisano. Moje NO ide ovim kretenima sa sajtova koji zahtevaju lajkove tvitove i ostale gluposti i bukvalno me teraju da prosim po komentarima......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3659 | |
Banned
Član od: 17.1.2007.
Zahvalnice: 1.520
Zahvaljeno 1.007 puta na 520 poruka
|
![]() Citat:
![]() |