![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 |
Starosedelac
Član od: 9.1.2009.
Zahvalnice: 204
Zahvaljeno 334 puta na 311 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Član
Član od: 5.7.2011.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
skinuo sam malver bajt i nasao mi 4 malvera na d particiji..ispostrojavao sam to ali nista sve isto!morao sam 3 puta da ga restartujem(nisu radili brovzeri)... E sada sam sve valjda uradio sto moze a sto se tice tih pomocnih softvera..neznam
Vidi nemogu se setiti nicega pojedinacno specificnog sto sam radio pa mi je pocelo seckanje klipova ali......(sledi retrospektiva).... Imam racunar kakav imam,uveo sam net pre 15 meseci.Tada sam imao xp i odmah mi je pao posle mesec dana pa sam instal 7-icu.Reci cu jos-reinstalirao sam sistem jos 2 puta posle a zbog gluposti-neznanja(nisam morao). LM sve sljaka super i onda mi se pojavi na action center poruka "windows securiti senter is turned of"' i sve zivo sto ima na netu sam uradio ali sa nije nikada upalio(kazu da je nebitan inace).Zatim mi crkne ""windows photo viuwer''pa sam nasao neke tutove na net i promenuo nesto u color menagment-u pa je otvaralo slike ali i dalje nije htelo da stampa preko njega.Crkli mi gedzeti,zatim mi je java otkazala (reinstalirao sam je proverio da mi je aktivna i sve ali nista),kada hocu filmove on-line..non stop kaze java plug in crashed..... Inace pri gasenju racunara stalno mi se pojavljivalo windows stil have one progrm to close(win task host menager)... A u medjuvremenu je pocelo seckanje! Nism nista mogao pa sam reinsalirao. Nestali su svi problemi sem seckanja.Onda sam skinuo dosta programa reg siker, spajvere ,malvere pc tune up ,cc cleaner....Skinem i kasperski antivirus(on mi nadje trojanca na win/sis/32/drivers i izeci ga) ali poboljsanja nema. Cak sta vise a to nisam naveo sistem ponekad nece da se digne a nekada bude i plavi ekran ![]() Poslednja ispravka: nikola124 (7.6.2012 u 14:09) |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Starosedelac
Član od: 9.1.2009.
Zahvalnice: 204
Zahvaljeno 334 puta na 311 poruka
|
![]()
Mnogo ti je mala ova slika, daj neku vecu.
Sta kaze Hd sentinel? Jesi li svaki put instalirao windows sa istog diska? |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.792 puta na 1.851 poruka
|
![]()
Probaj da predjes na html5 sistem
http://www.youtube.com/html5 (opcija Join the HTML5 Trial) Onda testiraj klipove i vidi kako ti radi, najverovatnije te flash zeza |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Član
Član od: 26.5.2012.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
jesi li gledao temperaturu procesora?? ako nisi uzmi skini ga http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html sa ovog linka pogledaj kolika je temp postavi screenshot pa da vidimo mozda ti se pregrejava procesor,hladnjak zaprljan ili jednostavno se oddlepila ''zvaka'' izmedju hladnjaka i procesora,to je recimo bio moj problem,odneses u servis za 2o0 din ti to sredi covek da sam ne bi experimentisao...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Član
|
![]() Citat:
Ps.pomagajte ko moze. A sto se tice plavog ekrana retko se pojavi i treba bukvalno da ga slikam jer nece da mi se otvori minidump folder u c,win.. jednostavno krene da ucitava i ne otvara se.. pozzz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Član
|
![]()
svima hvala sa zakasnjenjem.bio je problem sa memorijom -jedan slot se bunio i na kraju crkao...kada sam izvukao pločicu radi ok..s tim sto mi je sada manji ram
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Novi član
Član od: 10.6.2010.
Zahvalnice: 0
|
![]()
Meni takođe isti problem. Reinstalirao sam adobe fleš i shockwave plejer i mozilu i ponovo isto. Kako spustim da vidim komentare na you tub stranici tako cela stranica zablokira. To se dešava od kako sam apdejtovao mozilu na staroj verziji nije bilo tako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Starosedelac
Član od: 14.6.2011.
Zahvalnice: 137
Zahvaljeno 440 puta na 399 poruka
|
![]()
Probaj ovo da odradis http://www.trishtech.com/internet/di...in_firefox.php
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Novi član
Član od: 10.6.2010.
Zahvalnice: 0
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Član
|
![]() Citat:
Nema veze...ionako koristm Chrome....na njemu mi i daje(kao i na ostalim brovzerima) secka video! Ne tako kao ranije kada sam imao pokvaren slot ali....secka! Od kada sam ustanovio problem sa sotom ne koristim ga i..bilo ok ali sam ipak zbog toga sto mi je riknula mrezna kartica komp nosio u servis ,uradjen je reinstal i videa su mi super sljakala..ali 2meseca,opet mi secka! Skinuo sam kasperski.....ccleaner...Sve očišćeno ali secka ponekad a kada pustim 2 istovremeno onda obavezno a 3 i nepomisljjam da pustim . Kazem posle ovog reinstala gledao sam 2-3 live stream-a istovremeno! Ja ni Nemam puno programa na compu isl...neznam Možda da skinem neku staiju verziju chroma? Neznam,poludecu-nevira me! Ako je posle reinstala radio ok moralo bi da može i sada jer ja nisam napravio nikakve naričite promene sem instalacije par sitnih programa (koj sam namestio da mi se ne pokrecu sa win.) Eto,neznam...možda me zeznuo neki update grafičke,brovzera...ili nemam pojma Pozzzz ![]() Poslednja ispravka: nikola124 (30.1.2013 u 13:35) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Starosedelac
|
![]()
Ja više ne'am pojma šta se tu stvarno zbiva ...
U zadnje vreme sam opet prevrtao neke matore lomove ![]() Sa GeForce 4MX 420 64MB SDR YT klipovi rade samo u window modu dok u full screnn ne da seca nego uopšte ne radi. E,kad u iste mašine (3-4 njih) GF4 zamenim sa GF 6200 256MB (64 bit) sve "work like charm" ![]() Sve to prčako na Celeron-ima 1.7-2.4 (478) i Athlon-ima XP 1.9-2.0, XP SP3,FF 16 do 18 i odgovarajući Flash player-i . Da,skoro sam i komši prebudžio ![]() Sve fino radi na K7 Sempron 2400+ i Radeon 9550 128 MB (64 bit). |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Član
Član od: 19.1.2013.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 46 puta na 46 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
enigma, pomoc!!!, smor, stasno |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Counter Strike FAQ, Serveri, Troubleshooting | Sale013 | Mrežne igre | 93 | 24.4.2020 15:26 |
PC - moderna (gaming?) platforma ili 30 godina star frankenštajn na steroidima? | bvitnik | Brbljaonica | 19 | 3.8.2011 1:33 |
Linux lošije iskorišćava hardware od Windowsa? | rudar | Slobodni softver | 35 | 2.8.2011 0:56 |
Samsung T220 crkla podrška za HDCP, ličilo na "gremslinski" problem | zokocx | Kvarovi | 1 | 23.6.2011 23:20 |
Halo 2 na PC-u i Win Vista | Meho Krljic | O igrama uopšte | 4 | 18.4.2006 20:00 |