![]() |
![]() |
|
Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
V.I.P. Zvuk na računaru
Član od: 30.10.2009.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 146 puta na 134 poruka
|
![]()
Za 190 e može da se kupi solidna polovna hifa koja će po kvalitetu zvuka
u startu da oduva te mikrolabove.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Aha, ok, a šta novo može da se uzme za te pare što će da ih oduva?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Veteran
Član od: 19.7.2008.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 167 puta na 160 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Član
Član od: 30.12.2011.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
![]() Citat:
E sad, pošto sam ja ljubitelj elektronske muzike, što znači da volim jak bas, kakav bi bio predlog za sklapanje nekog polovnog hi-fi sistema? Znači, od zvučne kartice, preko pojačala i zvučnika. Nisam neko ko se nešto specijalno razume u audio tehniku, znači zanima me, da li na pojačalo pored dva zvučnika, može da se nakači i subwoofer? Ili bi neka dobra dva zvučnika bila sasvim dovoljna? Naravno, govorim o nekim polovnim komponentama, za neku razumnu cenu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Pa dajte nesto sa cenama
![]() Ne planiram da dajem 190 eura za pro3, cekacu da padne cena jos, pa cu onda da poredim. Svidja mi se sto su pasivni pa cu moci da koristim i druga pojacala i dodam neki bas. Al o tom potom, cekam. Edit: Sad sam na kompjuteru pogledao i poslednji link, sa cenama. Ne znam, svi ovi Junglerex su aktivni, tako da su zakucani na njihovo pojačalo i kad rikne, jbg. Cena im je doduše privlačna, kao i Microlab što je bio privlačan pre onog poskupljenja. Avaj, čekam. Poslednja ispravka: SirDuck (26.8.2012 u 14:08) |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
V.I.P. Zvuk na računaru
|
![]()
Ja mogu da dam predlog javite se na pm da ne lepim neke linkove sa kp..
Ima dosta toga da se izabere recimo po meni je solidna nemačka škola zvuka.. Npr zvučnici heco,grundig,mb quart,canton itd.. Od pojačala može da se odabere takođe neki nemac ili philips onda ima dosta japanskih denon sony marantz i sl..Što se tiče zvučnih može neki creative za početak da se ne baca puno kinte a kasnije neki dac. Ako se već nema više para može i neki mini disc da posuži..Ja trenutno slušam kombinaciju digitalni izlaz na mdr sony koji služi kao konvertor i vrlo sam zadovoljan.. Oduvao je audigy u startu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Veteran
|
![]()
@SirDuck
Pogledaj ponovo ( AF-20 i 30 su pasivni ) Ruski mozda ne razumes,ali ipak "baci pogled" na sve one testove. @bobiv Nabroj neke modele i cene - ne moras da dajes linkove |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
V.I.P. Zvuk na računaru
|
![]()
Te Junglerex još jedna kombinacija aktivnih kompjuterskih
zvučnika vidim da se na komšijskom forumu nisu baš interesovali za njih. Što se tiče testova batalite to ..Najmerodavniji test je da se to poveže i posluša..Ali pošto je to još jedna Made in PRC firma kao i microlab nema šta da se testira..Obične kante sa lošim pojačavačem i drajverima.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Veteran
|
![]()
@bobiv
Ocigledno ne kapiras poentu. Trazi se zamena u cenovnoj klasi gde Microlab modeli pripadaju,a to je od 30 do max.100€,a ti treba da kazes konkretne modele ( HI-FI ) zvucnika i pojacala koji se uklapaju u sadasnju ( prenaduvanu ) cenu Microlabovih modela. Junglerex,SVEN tj. krsti ih kako god hoces niko ne pominje jer ih niko ne reklamira. Da ih izbace u prodaju po svim pc shopovima i da ih izreklamiraju u par domacih casopisa i da im cena bude na nivou cena koje je Microlab imao u startu,za cas bi postali poznat i hvaljen brend na PC trzistu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
V.I.P. Zvuk na računaru
|
![]()
OK ja sam se oslonio na cenu od 190 e u gornjem postu..
Za 30 evra nema se kupi ništa od polovne hife... Ali za cenu 100 evra može nešto da se pronađe.. Evo npr ovaj canton je na oglsima 45 e Evo podataka o njima..http://www.hifi-wiki.de/index.php/Canton_GLE_50 još 50 jura za pojačalce i eto finoga zvuka.. Napominjem da sam baš ovaj model slušao i veoma fino svira.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Windows mi ne prepoznaje novi hard disk | Win32 | Kvarovi | 14 | 25.8.2009 22:28 |
Prebacivanje particije "C" na novi hard disk | MI66 | Nosači podataka | 5 | 15.5.2009 14:32 |
Travian srpski server (početak s1) | B@NE | Mrežne igre | 107 | 8.2.2009 20:24 |
Core2Duo laptop do 700 evra - modeli | sssnake | ŠDK - Prenosni računari | 9 | 19.11.2008 17:38 |
Novi Proc | ManojlaNS | ŠDK - Osnovne komponente | 7 | 27.8.2008 10:48 |