![]() |
![]() |
![]() |
#61 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.383
Zahvaljeno 3.328 puta na 2.302 poruka
|
![]()
U pravu je nex... HL em ima brdo fanova koji će jedva dočekati da vide dalji razvoj priče, em na osnovu ranijeg iskustva sada mogu da naprave odličnu multiplayer igru... S obzirom na to da jedino oni do sad nisu izdali PC zajednicu kao ostali developeri, verujem da će i HL3 biti modder-friendly kao i prethodni delovi, računaj samim tim da će se zbog toga još više prodati...
Lično mislim da im je igra na pauzi da bi je kasnije lepo razvili, ili je jednostavno sve vreme razvijaju polako da bi dobili proizvod maksimalnog kvaliteta, HL2 su pravili šest godina, i izbaciki su 2 epizode... Od zadnje epizode je prošlo oko 6-7 godina, dakle eto nama za godinu-dve HL3. Ko zna šta ćemo na kraju dobiti, ali sigurno će biti boom kao prvi i drugi deo ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.161 puta na 1.331 poruka
|
![]() Citat:
![]() Poslednja ispravka: Exia (4.1.2012 u 17:56) |
|
![]() |
![]() |
#63 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Valve uzima ogromne pare zahvaljujuci Steamu i jedni su od retkih kompanija koje prave igre zato sto to vole, a ne samo kako bi zgrnuli jos vise para. Para imaju, tako da im stancovanje naslova i MP igara bez smisla ne treba. HL je ogromna fransiza, ne zele ljudi da brzaju stvari, prica je jedna od glavnih odlika HL univerzuma, ne zele to da upropaste. Nemaju rokove, sami prave igre kako zele bez pritisaka od strane izdavaca. |
|
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
doctor (5.1.2012) |
![]() |
#64 |
Član
Član od: 26.12.2011.
Zahvalnice: 101
Zahvaljeno 113 puta na 80 poruka
|
![]()
Укратко:
It will be done when it's done. ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Starosedelac
|
![]()
A mora i da se sprema Team Fortress 3...bas da odjednom TF 2 postane free...
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 305
Zahvaljeno 1.504 puta na 1.039 poruka
|
![]()
Oni od "free" TF2 zarađuju mnogo više nego mnogi od full price igara.
Ne verujem da će praviti punokrvni nastavak i tako dozvoliti sebi da ugroze ekonomiju igre koja se već ustalila. Dovoljno je i ovih zilion updateova koje je igra dobila i čiji će se trend i dalje nastaviti. |
![]() |
![]() |
#67 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.383
Zahvaljeno 3.328 puta na 2.302 poruka
|
![]()
This ^
Pare njima ne predstavljaju problem, oni drže Steam, a to ovde mnogi zaboravljaju. Zato imaju vremena i resursa da prave sve što žele onako kako žele. A da to umeju do sada su 1000 puta dokazali. Najviše od svega mi se sviđa to što oni naprave pravu igru, ne adrenalinski šuter, ne igru sa ekstra sinematicima, ne igru sa izvrsnim storyline-om, već sklepaju nešto što ima od svega ono najbolje, ali ga naprave tako dobro da je igrač u isto vreme i u igri ali je i svestan da je to samo virtuelna zabava. Ne znam kako da objasnim to ali Half-Life je jedinstven po tome što je igra a ne "press XYZ button to to this/that" i Valve ne pokušava da od njega napravi nešto drugačije već jednostavno usavršava igračko iskustvo na poljima na kojima treba da se usavrši, pažnju na trendove ne obraćaju ("right click to aim down your sights" - nisam ni primetio da to fali u HL2) i boli ih uvo za sve oko sebe... Zato do sada nikad nisu ni uprskali ![]() Čoveče koji sam fanboy. ![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku doctor na korisnoj poruci: | ||
Asmodeus (18.1.2012) |
![]() |
#68 |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]()
Gospodo, tema je o HL3, a ne o HL serijalu. Pošto pominjete HL2 uglavnom, izvolite priču nastaviti tamo, jer ovu temu prati mnogo ljudi koji s nestrpljenjem očekuju svaku novu informaciju, a onda kad otvore temu, naiđu na totalno off topic prepucavanje. Ako nastavite, zaključaćemo temu do pojave nekih novih info.
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 30.9.2007.
Lokacija: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building
Zahvalnice: 1.183
Zahvaljeno 1.323 puta na 1.095 poruka
|
![]()
offtopic:
@Purke82 Koliko god kreacionistima i kvazinovinarima željnih slave i novca bilo krivo, njegove formule i one koji su na osnovi njih izvedene dokazane su u praksi i zahvaljujući njima i Tesli možeš da uživaš u blagodetima današnje tehnologije. ![]() ontopic: Half-Life (svi nastavci uključujući i Blue Shift i Opposing Force) je jedna od rijetkih FPS igara koju sam prešao više puta i koja mi nije dosadila. Što se tiče priče, nije baš generička alien-invasion priča. Ovdje su ih ljudi sami pozvali i to pomoću kristala koji je G-Man donio uz rečenicu „Prepare for unforeseen consequences.” Izgleda da će u trećem dijelu opet biti neki belaj zbog koga ću prije vidjeti praunuke nego kraj serijala. Nadam se da će se otkriti i to šta je Gordon sve radio dok je bio plaćenik. Moraju nekako da se plate krediti za školarinu, stan i hranu, a ni marinci ni kojekakve živuljke iz druge dimenzije ne ubijaju se tek onako. ![]() U svakom slučaju načekaćemo se do sljedećeg nastavka i ostaje nam da se nadamo da ne završe kao FEAR serijal. |
![]() |
![]() |
#70 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Valve znas sta ti je ciniti...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Deo inventara foruma
Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 3.393 puta na 2.039 poruka
|
![]()
Ja ne mogu da verujem kakvih ovde pacijenata ima u administraciji foruma!?!?!?
![]() Koji "heroj" je obrisao sve moje poruke iz ove teme uključujući i onu gde sam potrošio skoro pola sata da svakome odgovorim na post? Stvarno mi niste jasni. Povlađujete dečurliji koja još uvek piša u pelene a ovamo brišete argumentovanu raspravu pod izgovorom da je na pogrešnom mestu. |
![]() |
![]() |
#72 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.767
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Sta da ti kazem, sto nisi pisao u pravoj temi...
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Vala bas, evo i ja moram da prokomentarisem. Pratio sam temu, i mislim da je bas bez veze sto su svi postovi obrisani, mogli su biti prebaceni u HL2 temu. Sve je bilo na civilizovanom nivou, nije bilo potrebe da se brise. Nije bas toliko tesko prebaciti postove iz jedne teme u drugu... ne?
|
![]() |
![]() |
#74 | |
Starosedelac
Član od: 5.1.2006.
Zahvalnice: 1.365
Zahvaljeno 2.322 puta na 924 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#75 |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]()
Kolega Red Wing vam je obrisao postove, zato što se bahatite. Lepo ste zamoljeni da ne nastavljate sa off topicom, ali već 10-ak minuta kasnije ste nastavili po starom, kao da se ništa nije desilo.
Neutrino, to što misliš da je tvoje mišljenje nekakav validan argument u raspravi je samo zbog toga što sebi previše daješ za pravo, što si pokazao i ovakvim obraćanjem administraciji. Neću da te kažnjavam, nego te javno upozoravam. Za bilo šta slično ubuduće bićeš banovan. A tema je do daljnjeg zatvorena, jer se po milioniti put pokazalo da sa nekima ne vredi pokušavati bilo šta na lep način. ![]() Ako neko sazna nešto novo u vezi sa HL3, neka se obrati nekom od modova na PM da otključamo temu. |
![]() |
Sledećih 6 korisnika se zahvaljuje korisniku Rocker na korisnoj poruci: | ||
doctor (9.1.2012), Exia (8.1.2012), Nenad N. (7.1.2012), nexexcalibur (7.1.2012), Sass Drake (7.1.2012), SINISA MARIC (7.1.2012) |
![]() |
#76 |
Starosedelac
Član od: 13.2.2008.
Zahvalnice: 968
Zahvaljeno 1.027 puta na 583 poruka
|
![]()
Half-Life 3 is an open world shooter that will launch after 2013, a source close to Valve has allegedly revealed.
Speaking with Journaldugamer – by way of OXM – the source said that Half-Life 3 features saw a “total revision” following a “very chaotic” development schedule. It was said to have been developed as a straight-up shooter but the source suggested that it ‘failed’ in that format, before being reigned back towards puzzles and exploration. The source also stated that Half-Life 3 will have a “open-world, quests and NPCs” The source stated that development is well under way, and that the game will work several RPG elements into the mix. It was also suggested that the game will be a full Half-Life 3, not Half-Life 2: Episode 3. ![]() http://www.vg247.com/2012/09/20/half...r-2013-report/ http://www.oxm.co.uk/viewer.php?mode=article&id=30055 |
![]() |
![]() |
#78 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jos jedno bzvz-no nagadjanje...dok Gabe ne bude licno najavio HL3 ovakve tekstove ne treba ozbiljno shvatati.
|
![]() |
![]() |
#79 |
Banned
Član od: 17.1.2007.
Zahvalnice: 1.520
Zahvaljeno 1.007 puta na 520 poruka
|
![]()
Eto reako sam ja da je FPS zanr sve jedno te isto i da se konacno ovaj serijal podigne na veci nivo od obicne pucacine a to je FPS/RPG. Jos od System Shock 2 i Deus Ex-a se nisu pojavile slicne igre, a sve koje su imalo pozajmile njihovu ideju su bili instant hitovi (DE:HR, STALKER, BioShock...).
Mozda je ovo i neki laznjak, ali ja bih volio da Hlaf Life 3 bude nesto slicno, samo eto mi se ne svidja ta infomacija da bi mogao biti open world. |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
half-life, valve |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Half Life 2 | Smoke | Akcione igre | 1016 | 8.5.2025 19:44 |
Half life 3 | Bansek | Akcione igre | 97 | 27.8.2017 17:15 |
Half Life 2:Episode One | Garson | Akcione igre | 96 | 25.7.2008 22:19 |
Stize Half Life 2 expanzija!!!!!!!!! | Alex | Akcione igre | 20 | 8.4.2006 16:20 |