![]() |
![]() |
|
Osnovne komponente Procesori, ploče, memorije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 2.3.2010.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Problem je sledeći: Aktivirao sam iz biosa šifru za bios i šifru kada se diže sistem.Kad hoću da uđem u bios traži mi šifru, ja je ukucam, uđem ali ne mogu ništa da menjam tjs. da opet ukucam šifru kako bih je isključio.Da napomenem da kad dižem sistem ne traži mi šifru.Ne reaguje ni na F9 (load defaults). Video sam da ljudi rešavaju problem tako što izvade bateriju iz matične ili jumper-om...Ali pošto je moj laptop (msi) još uvek pod garancijom, ja ne smem da ga otvaram
![]() Unapred zahvalan ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2.588 puta na 1.856 poruka
|
![]()
Teško ćeš to rešiti a da ne otvoriš laptop.
Vidi ko je trenutno ovlašćeni servis za MSI, nazovi ih i konsultuj se sa njima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Otvorio sam laptop, i izvadio bateriju sa maticne ploce ali opet kad ulazim u bios trazi mi password i opet ne mogu da je iskljucim niti bilo sta drugo da menjam u biosu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Posle vadjenja baterije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Ne verujem da niko ne zna? Raspitivao sam se i po stranim sajtovima ali oni misle da sam tako glup da samo ne znam da promenim sifru tjs. iskljucim...Problem je sto su ta slova sive boje umesto plave i samim tim ne mogu da menjam nista niti reaguje na F9 (load defaults)
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa puštanjem HD filmova sa eksternog HDD-a | Pipboy | Foto i audio/video | 0 | 24.12.2010 21:09 |
Nokia e71 i problem sa USB konekcijom | PsyDuck | Aparati i oprema | 5 | 1.12.2010 15:17 |
Problem sa PLAVIM EKRANOM | backo87 | Kvarovi | 7 | 25.10.2010 18:12 |
WBR-3408 11g Wireless Broaband Router- Problem sa umrežavanjem | Hich | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 19.2.2010 9:42 |
HP DeskJet f4180 - problem sa instalacijom | vanila | Ostale komponente | 3 | 12.3.2009 19:22 |