![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 21.11.2008.
Zahvalnice: 76
Zahvaljeno 9 puta na 9 poruka
|
![]()
Hteo bi da uzmem neke slusalice za devojku za mob..Da budu sto jeftinije jer ih trosi ko maramice,pritom da bude zvuk nekog ``zadovoljavajuceg`` kvaliteta..I cena sto manja moguca..Jer cu verovatno za nedelju dana kupiti iste opet
![]() Da budu in-ear,i ako ne trazim previse,da imaju neku garanciju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo ti preporuka za GENIUS HS-02 Live glavna odlika je Bass koji je bas ono full a i vrlo su snazne mana je pomalo kvalitet izrade i bass mora malo da se smanji ekvilajzerom (da tolko je dominantan). Njih sam imao prilike da cujem.
Druga preporuka za sluske koje nisu nesto prosle na nasem trzistu al kod stranaca jesu, ASUS HS-101 jako ujednacen zvuk u svim tonovima bass cool i pre svega cist mana je kraci kabl sa jedne strane. Njih nisam imao prilike da cujem. Da su ostale na trzistu (sada ih nema vise u radnjama), preporucio bih ti sluske koje ja licno koristim, koje imaju veoma ujednacen zvuk i veoma dobru reprodukciju niskog bass-a, u pitanju su Prestigio Pep 1 (i Pep 2 gr/br serija) od aluminijuma su i pre svega namenjene za ipod iphone i mp3 plejere a imaju konflikt sa vise fonova npr Huawei U8500 mora da se drzi taster, ili kod n95 npr mora pazljivo da se gurne dzek i onda je super, a kod 5130 xpress music rade savrseno. Poslednja ispravka: VojaM (9.10.2012 u 11:18) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku sale94 na korisnoj poruci: | ||
branko78 (9.10.2012) |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 17.5.2007.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 21 puta na 21 poruka
|
![]()
Hvala saletu za predloge, ja isto razmisljam da uzmem neke in-ear sluske da koristim sa HTC Explorer-om i to za 10-20evra max i ova 2 modela sto si preporucio bas ulaze u taj cenovni rang.
Poslednja ispravka: VojaM (9.10.2012 u 11:18) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Pored onih gore spomenutih pomenuo bih i ove panasonic RP-HJE120E ima ih ovde samo u drugoj boji. ![]() Generalno kod panasonica i philipsa nema greske dosta dobro rade . ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Slusalice 50-60e prvenstveno za muziku | Emix | ŠDK - Zvuk na računaru | 34 | 2.6.2012 3:05 |
Kompijuter se cudno ponasa kad su ukljucne slusalice | Flexyy | Kvarovi | 0 | 7.3.2012 23:00 |
Slusalice problem | Rkoma | Zvuk na računaru | 2 | 5.10.2011 23:25 |
Sve sto pusti drug na slusalice to ja njemu cujem preko skajpa | - TERMINATOR - | Zvuk na računaru | 0 | 4.5.2011 21:17 |
Slusalice i zvucnici zajedno? | brajko85 | Zvuk na računaru | 13 | 18.6.2010 20:45 |