![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Starosedelac
|
![]()
E tu je i problem, inace ta dva prva sluze samo da malo rasterete server, da bi bio manji lag itd... Inace nisam probao na tom shardu jer koliko znam ne mogu da nastavim igranje na mom sadasnjem accountu nego moram da napravim novi i krenem od lvl 1.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Starosedelac
|
![]()
@Bujosh
ae iskreno koliko si pukao dukata na ovu igru, jer sve sama SB vozila nabudžena do daske bolje da razdvoje SB buržuje od nas običnih free vozača, mda o5 gde ćeš većeg zadovoljstva kada njih pobediš |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Roronoa Zoro na korisnoj poruci: | ||
Boyka (20.8.2012) |
![]() |
#563 |
Starosedelac
|
![]()
Iskreno 0 din
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Banned
Član od: 25.8.2012.
Zahvalnice: 37
Zahvaljeno 7 puta na 6 poruka
|
![]()
Поклањам кодове за "Gold paket" и "Booster", које сам освојио на наградној игри "Дигитал" часописа. Мени је интернет превише спор да бих играо ову игрицу, тако да ко жели нека се јави, а ја ћу одабрати двоје чланова којим ћу поклонити...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.219 puta na 7.174 poruka
|
![]()
Dogovorite se putem ličnih poruka, bez spamovanja teme.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Veteran
Član od: 4.4.2008.
Zahvalnice: 92
Zahvaljeno 143 puta na 117 poruka
|
![]()
Ukoliko zelite da saznate "precicu" za dobijanje 9.999.999 casha , kontaktirajte me preko PM-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Starosedelac
|
![]()
pa nzm, pre da je to prečica do bana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Starosedelac
|
![]()
da li još neko ima ovaj problem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Starosedelac
|
![]()
Imaju ga svi, verovatno će večeras da izbace novi UPDATE pa će biti sređeno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#571 |
Veteran
Član od: 22.11.2006.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 22 puta na 18 poruka
|
![]()
Treba mi pomoc oko izbora automobila
![]() Trenutno za S klasu imam LFA, al se razmisljam i o novom mustangu, al kapiram da je jaci LFA. LFA ima jaci overall od mustanga, ali top speed i acceleration ima jaci mustang E sad, kad se stavljaju delovi, snage se racuna po osnovnim perfomansama, tj kad pise za deo 7% top speed on se racuna na osnovni top speed? Ako je tako onda bi skroz nabudzeni mustang bio jaci od LFA, osim po kontroli ![]() Zanma me A klasa, da li da budzim BMW E46 ili da kupim aston martina. Da li su priblizni po "jacini". Trenutno furam 959 za A klasu team escape, al me smorio porshe. Da li je jaci 959 kad se ostavi u A klasi[posto kad se nabudzi dosta prelazi u S klasu] ili nabudzeni skroz E46 i DBS I kako da vidim koji auto ima cosmos[ili cosmic] NOS ![]() Poslednja ispravka: Nebojsa111 (27.10.2012 u 12:12) |
![]() |
![]() |
![]() |
#572 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Ako hoces dobar auto za A klasu onda uzmi lotusa Europu (ako se nadas da auto bude u A klasi i da pritom ima dobar acc i top speed, onda bolje nista nemoj kupovati). Imao sam tog DBS-a i slican je kao i E46, sem sto E46 ima drasticno jaci nitro i "ramm power". Sta si mislio pod tim "cosmic NOS"? Jacinu nitra? Za to ti treba MURICHELAGO (ukoliko ga jos ima za IGC ![]() Taj 959 sam imao pre oko godinu dana i prodao sam ga. Najvise zbog slabog nistra i loseg acceleration-a ![]() Za sad ni jedan IGC ne moze da pridje GT3-ci ili GT2-ojci ![]() Poslednja ispravka: Bujosh (27.10.2012 u 13:35) Razlog: Pay to win... |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Bujosh na korisnoj poruci: | ||
Nebojsa111 (27.10.2012) |
![]() |
#573 |
Veteran
|
![]()
Za cosmic nos sam citao po netu negde, e sad mislis da je taj lotus bolji od e46?
Da ne bacam pare na lotus, posto vec imam e46 al ga nisam budzio Ja bih auto da bude malo jaci u A klasi. A nisan gt-r SpecV(R35), kad se nabudzi jel on bezi u S klasu? ![]() I sta mislis LFA ili mustang, sta je bolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Korveta i nissan cak i da odu u S klasu to im nista ne znaci, jer su prilicno losi (pogotovu Nissan). 302 i LFA su tu negde po snazi, ja vise volim da vozim mustanga jer mi odgovara heandling, ali tu su negde. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Starosedelac
|
![]()
lotus europe s je najgori krš ne mogu da prežalim 1.3mil bačene na njega.
mda ja se trkam samo u C i B klasi jer tamo uglavnom nema SB igrača i OP Porsche-a a naravno da niko ne moe da priđe GT3 i GT2, a sada i Zondi, jer us oni retardi iz EA primili veliki keš od njih i gledam onaj njihov chat, prosto omalovažavaju free igrače |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Starosedelac
|
![]() ![]() Nisam igrao mesec dana, ali ajde ja da uzmem europu a ti uzmi sta hoces pa da vidimo ![]() Mozda tebi ne odgovara jer nema bas jak acceleration, ali zato u krivinu bolje ulazi od vecine SB auta... P.S. koji bi ti IGC uzeo za A klasu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Veteran
|
![]()
Jos se dvoumim, moracu jos da razmislim. Ne dobijam svaki dan delove sa 4zvezdice pa da mogu tek tako da budzim vise automobila
![]() Dobio sam samo jednom na Late Departure ultra deo. I pre neki dan 2vezana dana po 4zvezdice. Jbg kad nisam imao 500bosta da ****eni niz od nekih 25dana vratim u zivot, sad imam opet od 25 dana novi. Mada gledam i to je izgleda random, kao pise svaki put bolji delovi, kad dzabe, jedan dan ultra deo drugi dan race kesh 1zvezdica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Starosedelac
|
![]()
Ja bih ti preporucio da cuvas pare i delove! Jer ovi kako su krenuli GT3-ojku ce da daju za CASH, cim izbace jedan dobar, odma' dolazi drugi jos bolji! I tako pare samo "kaplju" (bolje receno liju!).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Starosedelac
|
![]()
@Bujosh
na Apex-u ne vozim više samo TH, dok na CHICANE samo vozim u C i B klasi iz već navedenih razloga i ono što mi smeta do evrope nije ubrzanje već upravljivost, jer kako su je ishvalili pomislio sam da je bolja od BMW-a GTR E46, ali ono prc. a ja budala uložio par ultra delova i body kit. ali tako mi treba kada prvo ne isprobam a za ovo ja evropu, a ti šta hoćeš će još da vidimo i takve uvrede se samo na stazi mogu oprati |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Kazem ti imam nabudzena max oba auta, evo ako hoces reci mi u PM dacu ti password od mog accounta da probas ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
need for speed, nfs, world |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
world of dungeons online rpg game | dkdnt | MMORPG igre | 9 | 20.5.2009 16:43 |
Svet kompjutera 12/2008 | oluja | Sadržaj novog broja SK | 147 | 23.12.2008 14:33 |
Pokemon World Online | Thunderman | Mrežne igre | 1 | 25.11.2008 13:08 |
Ten golden rules of online gaming... | fingerprint | Brbljaonica | 2 | 25.3.2008 15:38 |
SWOS - Sensible World of Soccer Online! | Swos | Mrežne igre | 13 | 19.12.2007 23:19 |