![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 28.6.2009.
Zahvalnice: 196
Zahvaljeno 29 puta na 24 poruka
|
![]()
Pokidah se ziv, ne mogu osposobiti stampac da radi, t.j. naci pravi driver
![]() Radi se o stampacu iz naslova koji je radio bez problema na racunaru na kojem je Win7 x86, neki dan oborio sistem i kada sam dosao do dijela gdje jos trebam naci i instalirati drajver za stampac, prvo sto nisam mogao naci konkretno za taj stampac i OS, poslije toga nadjem univerzalni driver gdje su jasno podrzani i OS i stampac, instaliram ga, prodje bez problema, u control panelu prijavi Lexmark universal printer, podesi ga na default, idem na print i tu zaglavi, izbaci error... Prije godinu dana sam dizao OS na isti racunar i bez problema instalirao drajver koji je radio evo do neki dan dok nisam ponovo digao sistem. Dakle nije do stampaca, moze izvuci test page, kabl je isto u redu, sve sam testirao, dakle drajver pravi problem. Ne mogu se sjetiti koji sam prije drajver instalirao, sad ga ne mogu naci, sa sajta lexmark u support kada odaberem stampac izbaci mi samo univerzalni drajver, nekoliko njih, sve sam probao i bezuspjesno. Ima li neko neki prjedlog ili mjesto gdje mogu naci samo konkretan drajver E323 i W7 x86? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 14.3.2007.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 25 puta na 18 poruka
|
![]()
ne znam da li si probao sa ovim driverom
http://driverscollection.com/?file_c...25422edfbbec96 takodje se meni desavalo, doduse sa starim kyocera stampacima, da na win7 windows sam instalira svoj driver i da nakon toga stampac ne radi ili "budali". tako da je moja preporuka da ne dozvolis win7 da instalira sam drivere jer obicno zna da pravi probleme, a ako vec jeste, onda moras ukloniti win7 generic driveri i instalirati odgovarajuci driver za tvoj stampac. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa drajverom, ili šta....? | MickeyThug | Grafika | 6 | 5.3.2010 0:54 |
Problem sa TASKBAROM | Dapper | Operativni sistemi | 6 | 11.12.2008 17:01 |
Problem sa drajverom ili... BSOD | ddak | Operativni sistemi | 12 | 1.12.2008 23:08 |
Problem sa drajverom! | M1LK4-C4N1C | Operativni sistemi | 2 | 24.11.2008 22:45 |
Labtec webcam problem sa drajverom | Igor Svraka | Ostale komponente | 1 | 4.3.2008 3:00 |