Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Simulacije vožnje
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Simulacije vožnje Auto-moto + simulacije letenja...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 16.11.2012, 3:34   #2921
Ivkemon
Član

Član od: 25.7.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 13 puta na 8 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku Ivkemon
Određen forumom Re: Euro Truck Simulator 2

Citat:
Laxi kaže: Pregled poruke
Друже, ако хоћеш да све у преводу буде тачно, скини верзију 1.2.5 јер је ту све исправљено, то је још кад је игра изашла па превод није био потпун, сад је потпун на верзији 1.2.5
na ovom sajtu ima samo 1.2.5.1 ili 1.1.3 a kod mene ta ne radi tj instalira se ali nemogu da pokrenem igricu tj krashuje mi igrica (http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php)

PS. nasao sam 1.2.5, instalirao i opet pise Delete umesto Obrisi (nije ispravljena greska na srpski latinica, dok na cirilici pise Obrisi). I takodje mi izbacilo da neke modove moram da izbacim pa cu sutra da testiram jedan po jedan da vidim koji mu to mod smeta...

Poslednja ispravka: Ivkemon (16.11.2012 u 4:09)
Ivkemon je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.11.2012, 4:13   #2922
Boris Lozac
Veteran

Član od: 31.1.2007.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 171 puta na 98 poruka

Progres.. ima jos posla, bice i verzija bez mahagonija, i iphone je cisto privremeno, stavicu neku Nokiu verovatno.

Poslednja ispravka: Boris Lozac (16.11.2012 u 4:31)
Boris Lozac je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku Boris Lozac na korisnoj poruci:
batakpudla (16.11.2012), Djonta (16.11.2012), Laxi (16.11.2012), Markob85 (16.11.2012), neusatz (16.11.2012)
Stara 16.11.2012, 4:59   #2923
mikitruck
Član

Član od: 6.11.2012.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 17 puta na 13 poruka

oooooo kolege kamiondzije i kolege modelari ima li budnih dje vam kamioni borave trenutno modelari kazem jer u mojoj gradjevinskoj bio jedan deo gde su isle ove zenske tekstilke pa bio smer modelar odece,modelar obuce, modelar dekorativnih zidova zato kazem kolege modelari ja ne pravim ove modove samo vozim

nego vozim ja mog tamica skaniju kad ono naidje kaminon blica ajd reko moj vozac pa me prepozno opet drugi kamion opet blica e slucajnosti opet moj radnik,ajd dobro bar rade ljudi valja gazdi zaraditi

kad ono naidje auto i blica kontam policija vozim dalje
nema ih, kad opet neka budala blica stanem ja kontam nageo mi se bager na prikolici pa mi blicaju izadjem vidim ono stoji sve utegnuto,nastavim dalje opet blicanje eeeeeee duga svjetla jutros stavio nove sijalice pa malo jace svetle

odoh da vozim ljuti se direktor kad kasnim sa isporukom jbg finska ladno al standard
mikitruck je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku mikitruck na korisnoj poruci:
Markob85 (16.11.2012)
Stara 16.11.2012, 8:29   #2924
paka
Član

Član od: 3.4.2008.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 13 puta na 6 poruka

Dalibore, pohvale za mod .. Narandzasta svetla na suncobranu su ok, interesuje me ako je to u mogucnosti kako ukloniti ona dva s prednje maske kod znaka, koje fajlove da obrisem?

Poslednja ispravka: DeCoy (16.11.2012 u 14:54)
paka je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.11.2012, 8:42   #2925
Laxi
Veteran

Član od: 12.3.2010.
Zahvalnice: 527
Zahvaljeno 278 puta na 194 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Laxi Slanje poruke preko Skypea korisniku Laxi

Citat:
audi_rs6 kaže: Pregled poruke
na ovom sajtu ima samo 1.2.5.1 ili 1.1.3 a kod mene ta ne radi tj instalira se ali nemogu da pokrenem igricu tj krashuje mi igrica (http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php)

ps. Nasao sam 1.2.5, instalirao i opet pise delete umesto obrisi (nije ispravljena greska na srpski latinica, dok na cirilici pise obrisi). I takodje mi izbacilo da neke modove moram da izbacim pa cu sutra da testiram jedan po jedan da vidim koji mu to mod smeta...
Грешка ЈЕ исправљена и пише "Обриши" и исправљене су друге грешке. Ако си инсталирао печ 1.2.5 онда је немогуће да није исправљено. Гледај како да провериш. Уђеш лепо у игру и испод оног прозорчића где мењаш профиле, пише ти 1.1.3 или 1.2.5, у зависности коју си верзију инсталирао, ако ме разумеш
Laxi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.11.2012, 10:09   #2926
wroomster
Banned

Član od: 7.7.2007.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 150 puta na 87 poruka

Citat:
Edit kaže: Pregled poruke
Ne moras da prodas kamion, nego samo vratis menjac na default, izadjes i obrises mod, i radice igra. Ja sam imao isti problem, pa sam tako resio.
A koji je default? Ja sam sve kamione isprebacivao na onaj prvi menjač i puca i dalje čim izbrišem mod.
wroomster je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.11.2012, 12:01   #2927
batakpudla
Veteran

Član od: 23.5.2008.
Zahvalnice: 614
Zahvaljeno 148 puta na 86 poruka

Citat:
laxi kaže: Pregled poruke
Грешка ЈЕ исправљена и пише "Обриши" и исправљене су друге грешке. Ако си инсталирао печ 1.2.5 онда је немогуће да није исправљено. Гледај како да провериш. Уђеш лепо у игру и испод оног прозорчића где мењаш профиле, пише ти 1.1.3 или 1.2.5, у зависности коју си верзију инсталирао, ако ме разумеш
Мислим да је проблем у ономе што је један од колега мени предочио. Ја сам купио игру и инсталирао је са диска, и након печа 1.2.5 и даље немам српски. Како је тај колега предложио, требало би са сајта скинути игру и онда је активирати и биће и српски језик, а у печу ће бити без недостатака.

Ја по навици енглески нећу мењати па се нисам упуштао у ове авантуре.
batakpudla je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.11.2012, 12:32   #2928
neusatz
Član

Član od: 12.11.2012.
Zahvalnice: 100
Zahvaljeno 59 puta na 22 poruka

Ја вала уживам што коначно могу да играм игру на свом језику и свом писму, и захвалан сам им што су нам то омогућили.
neusatz je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku neusatz na korisnoj poruci:
Laxi (16.11.2012), Markob85 (16.11.2012), minist@r (23.11.2012), Nikola16789 (16.11.2012)
Stara 16.11.2012, 13:19   #2929
mrDoca
Član

Član od: 13.11.2012.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 33 puta na 21 poruka

Drugari, imam neku ideju. Video sam da već postoji WinterMod za ETS2, ali mi je drug koji je probao, rekao da se vozi kao po suvom. Palo mi je na pamet: Može li se fizika kamiona promeniti na takav način da se može simulirati vožnja u snežnim, klizavim uslovima? Znam da se sila kočenja može smanjiti, ali me interesuje koji je string zaslužan za trakciju? Ako bi to smanjili, kamioni bi morali da hvataju dobar zalet za uzbrdicu, ne bi mogli da se zaustave na vreme, ne bi moglo kroz krivine da se proleće sa 423km/č..
Još kad pomislim koja bi to muka bila da se izvuku iz kamenoloma..
Odoh da pravim šasije sa pogonom na svim točkovima..
mrDoca je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.11.2012, 13:23   #2930
kolinsb
Član

Član od: 19.8.2012.
Zahvaljeno 52 puta na 37 poruka

sta je ovo, vidim ima i 1.2.5.1 kakva je razlika u odnosu na 1.2.5, posto ne vidim changelog posebno za 1.2.5.1
kolinsb je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.11.2012, 13:27   #2931
Laxi
Veteran

Slanje poruke preko MSN-a korisniku Laxi Slanje poruke preko Skypea korisniku Laxi

Citat:
mrdoca kaže: Pregled poruke
drugari, imam neku ideju. Video sam da već postoji wintermod za ets2, ali mi je drug koji je probao, rekao da se vozi kao po suvom. Palo mi je na pamet: Može li se fizika kamiona promeniti na takav način da se može simulirati vožnja u snežnim, klizavim uslovima? Znam da se sila kočenja može smanjiti, ali me interesuje koji je string zaslužan za trakciju? Ako bi to smanjili, kamioni bi morali da hvataju dobar zalet za uzbrdicu, ne bi mogli da se zaustave na vreme, ne bi moglo kroz krivine da se proleće sa 423km/č..
Još kad pomislim koja bi to muka bila da se izvuku iz kamenoloma.. :d
odoh da pravim šasije sa pogonom na svim točkovima.. :d
Видео сам неки клип на јутјубу да један лик прави такав мод, баш је стао на узбрдици и једва је пошао, прколизава, шета приколица, реалистично урађено, само док заврши и док нађемо линк :d
Stara 16.11.2012, 13:35   #2932
ksrele
Veteran

Član od: 16.9.2012.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 585 puta na 266 poruka

Po meni bi bilo glupavo da napraviti da je non-stop i svugde sneg... stvarno smor... Trebalo bi videti nekako da li moze da se samo na neki delovima mape pojavi sneg. Negde gore severno ili na nekim uzvisenjima i prevojima.

Nisam nikad editovao mape ali koliko sam skontao iz nekog video clipa lose vreme se moze lokalizovati na odredjeni ragion i (verovatno) za odredjeni deo dana.

E sad, u igri je samo kisa ukljucena. Podeseno je da je po kisnim putevima teze kociti mada mozda i nije toliko primetno u igri. Mada, isti za volju, ni u stvarnosti obicna kisa ne predstavlja uvek neku veliku poteskocu. Osim kada je ima previse ili padne na masnu podlogu.

Dalje, razgledajuci glavnu base.scs arhivu primetio sam da postoje teksture za sneg ali ih, moram reci na moju DUBOKU ZALOST, nisu nigde ukljucili. Zasto? Nemamo pojma.
Imam neki utisak, tako mi izgleda, kao da su poceli praviti i sneg pa su onda iz nekog cudnog razloga odustali.

Izlaz iz ove situacije? Pa ja imam jedan predlog kad vec nece da sami ubace sneg u igru, da upute nas kako to sami da uradimo.
Bilo bi jako lepo kada bi na blogu objavili nesto u stilu

"Dragi moderi,
Zao nam je sto nisu ubacili i sneg u igru, vidimo da ima puno zahteva za njim. Jednostavno <navesti neki razlog> nismo imali vremena <recimo>.
Zato vam pruzao uputstva kako to sami da dodate.

Imate tu teksturu tamo, one stringove tamo. Tamo dodajte ovo, nacrtajte ovo, podesite boju ovoga, prepravite ovo.

Zelimo vam svu srecu u pravljenju ovog moda za sneg i nudimo nagradu za onog ko napravi najbolji.

Vas SCS tim.
"
ksrele je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.11.2012, 13:36   #2933
Edit
Član

Član od: 14.1.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 17 puta na 15 poruka

Citat:
wroomster kaže: Pregled poruke
A koji je default? Ja sam sve kamione isprebacivao na onaj prvi menjač i puca i dalje čim izbrišem mod.
Odes u servis i odaberes opcju gearbox, stiklirana ti je verovatno poslednja opcija, ti odaberi prvu, koja je ja mislim default, izadji brisi mod i vrati se u igru trebalo bi da radi. Ja sam tako isto uradio, i sve je bilo ok.
Edit je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.11.2012, 13:39   #2934
mrDoca
Član

Član od: 13.11.2012.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 33 puta na 21 poruka

Citat:
Видео сам неки клип на јутјубу да један лик прави такав мод, баш је стао на узбрдици и једва је пошао, прколизава, шета приколица, реалистично урађено, само док заврши и док нађемо линк :d
Daj link ako možeš da ga nadješ..

A što da ne bude i preko cele mape? Interesantno će biti.. A ako ti se ne svidi, samo skloniš mod, i voziš po suvom..
Mada, dobra ti je ideja @ksrele..
Video sam i ja u game fajlovima da ima opcija za sneg, a zašto u igri nema, ne znam.. Možda čekaju da padne prvi sneg kod njih, pa da izbace update i da ga omoguće?

Naleteh na ovaj klip:

Pre Alpha ETS2 Sneg

Kad bi ovo stvarno ubacili u igru..

Poslednja ispravka: mrDoca (16.11.2012 u 13:46) Razlog: dodatak klipa
mrDoca je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku mrDoca na korisnoj poruci:
ksrele (16.11.2012)
Stara 16.11.2012, 13:52   #2935
wroomster
Banned

Član od: 7.7.2007.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 150 puta na 87 poruka

Citat:
Edit kaže: Pregled poruke
Odes u servis i odaberes opcju gearbox, stiklirana ti je verovatno poslednja opcija, ti odaberi prvu, koja je ja mislim default, izadji brisi mod i vrati se u igru trebalo bi da radi. Ja sam tako isto uradio, i sve je bilo ok.
Baš sam to i uradio, što je i bilo najlogičnije, ali nije vredelo. Ništa, vratio sam nazad taj mod, šta da se radi. Valjda neće biti veće štete

Sada 1.2.5.1 radi uglavnom ok sa skoro svim starim modovima. Jednio što osećam problem je nagli pad fps za skoro 50% čim se poziciona svetla upale. Čim ih skroz ugasim igra malo 'poskoči', krene za delić sekunde ubrzano posle čega se fps vrati na normalu. Toga nema u skroz nemodovanoj igri, a nisam uspeo da provalim koji mod to pravi. Eksperimentisao sam sa svim koji imaju neke veze sa svetlima, ali kao da nije jedan od njih. Ima li iko pojma šta bi moglo da bude?
wroomster je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.11.2012, 13:54   #2936
sens988
Banned

Član od: 30.10.2012.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku sens988 Slanje poruke preko AIM-a korisniku sens988 Slanje poruke preko Yahooa korisniku sens988 Slanje poruke preko Skypea korisniku sens988

da li bi neko mogao da mi pomogne i promeni ovu zelenu boju na prednjoj maski ili resetki u crno jer ova zelena mi ide na zivce
evo linka od moda
HTML kod:
http://www21.zippyshare.com/v/44503884/file.html
hv unapred
sens988 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.11.2012, 14:04   #2937
ksrele
Veteran

Član od: 16.9.2012.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 585 puta na 266 poruka

Citat:
mrDoca kaže: Pregled poruke
Naleteh na ovaj klip:

Pre Alpha ETS2 Sneg

Kad bi ovo stvarno ubacili u igru..
E ovo mi se svidja!

Treba pratiti ovog lika, bice nesto od ovog snega koliko ja vidim. Svaka cast.
ksrele je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.11.2012, 15:02   #2938
Ivkemon
Član

Citat:
@Laxi druze nisam toliko glup da tvrdim nesto sto nije, skinuo sam igricu (ponovo) sa njihovog oficijalnog sajta (nije mi trazio pass pri pokretanju igrice) i instalirao prvo 1.1.3 patch pa 1.2.5 i usao u igricu i na srpski latinica pise "Delete" a na srpski cirilica pise "Obrisi" a evo i slike kao dokaz sta pise i koja je ver. patch-a stavljena
Priložene slike
Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	ets2_00027.jpg
Viđeno:	40 puta
Veličina:	61,4 KB
ID:	44742   Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	ets2_00028.jpg
Viđeno:	38 puta
Veličina:	87,1 KB
ID:	44743  
Stara 16.11.2012, 15:14   #2939
Laxi
Veteran

Citat:
Audi_RS6 kaže: Pregled poruke
@Laxi druze nisam toliko glup da tvrdim nesto sto nije, skinuo sam igricu (ponovo) sa njihovog oficijalnog sajta (nije mi trazio pass pri pokretanju igrice) i instalirao prvo 1.1.3 patch pa 1.2.5 i usao u igricu i na srpski latinica pise "Delete" a na srpski cirilica pise "Obrisi" a evo i slike kao dokaz sta pise i koja je ver. patch-a stavljena
Не знам стварно у чему је проблем, ево доказа да је преведено:
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Laxi na korisnoj poruci:
Markob85 (16.11.2012)
Stara 16.11.2012, 15:20   #2940
Ivkemon
Član

Citat:
Не знам стварно у чему је проблем, ево доказа да је преведено:
neznam, mozda sto sam ranije imao pirata, mada sam ga komplet izbrisao (ali stvarno komplet) osim savegame da ne bih izgubio muziku i napredak, mada mi to ne smeta sto pise na eng jer to je samo na ulasku u igricu, takodje mi izbacuje da su modovi "neautorizovani" tj bilo koji mod da stavim to izbacuje pa neznam dal ce smetati nesto igrici da ih ostavim, posto koristim nekoliko modova na svom kamionu a i od kamionima od svojih radnika
Priložene slike
Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	ets2_00029.jpg
Viđeno:	27 puta
Veličina:	69,9 KB
ID:	44744  
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
ets2, euro truck simulator 2

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Hard Truck Apocalypse dodgeme Simulacije vožnje 19 4.3.2014 19:22
Truck Simulator 2009 La.Prestige Simulacije vožnje 81 22.3.2012 23:47
18 WoS Euro Truck Simulator dallyborr Simulacije vožnje 619 21.3.2012 22:49
Konf od 1600 euro *ukupno* ... ZLO na duge staze... pinojle Šta da kupim? 76 25.12.2007 16:11

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 21:04.