![]() |
![]() |
|
Male igre Igre sa Interneta, Flash, online, igre „za kancelariju” i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 | |||
Član
Član od: 20.1.2010.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 215 puta na 125 poruka
|
![]()
Evo jedne 2D platformske igre u stilu starijih igara sa Nintenda i Sege od sada dostupna i na sajtu GOG.
http://www.gog.com/en/gamecard/mutant_mudds http://www.renegadekid.com/mutantmudds.htm |
|||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku sloba89 na korisnoj poruci: | ||
citizenx (16.11.2012) |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 5.7.2008.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 5 puta na 3 poruka
|
![]()
Ja OBOZAVAM 2D platforme. Kao klinac igrao sam super marija, giana sisters, rick the dangerous, wonderboy na komodoru 64, super marija na NES-u i SNES-u, alex the kid na sega masters konzoli i jos goooooomilu 2D platformi na raznoraznim sistemima. U nedostatku novih dobrih 2D platformi kupio sam nintendo wii samo da bih igrao New Super Mario Bros koji je me odusevio. Kad sam igru presao 10 puta poklonio sam konzolu sa sve hard diskom. Godinama sam trazio neku noviju dobru platformu koja bi me vratila u te dane. Nasao sam Bud Redhead koja je dobra igra. Super Cow i Super Granny nisu mi se svidele. Ova igra koju si postavio je upravo ta platforma koja mi je trebala. Odlicna muzika i efekti, pikselizovana grafika da docara taj old school fazon, odlicno osmisljeni nivoi i tajne prostorije. Presao sam igru i svih 20 bonus nivoa sa bakom
![]() Imas veliki pozdrav od mene za ovu igru. Ako naletis na jos neku dobru 2D platformu, javi da znam. Sve najbolje, pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]() Citat:
![]() sasvim je najs, sa smenama sestara odnosno idilicnog i kosmarnog sveta u toku igre. ![]()
|
||||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku polarnimeda na korisnoj poruci: | ||
citizenx (21.11.2012) |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Tnx na infu. Stavljeno je da se skida
![]() Javljam utiske za par dana kad je predjem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
iako je igra obecavala, moram da kazem da mi se ne svidja. ideja je dobra, muzika takodje, ali suvise je sareno za moj ukus i fizika nije onakva kakvu sam ocekivao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Član
|
![]()
Evo jedne igre koja me je odusevila, ali ima 1 manu. Naime kontrole su jako konfuzne i ne postoji mogucnost da se promeni default control settings. toliko mi se svidja igra da cu najverovatnije kupiti gamepad za pc
The Return of Rocket Knight
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
Član od: 14.5.2008.
Zahvalnice: 897
Zahvaljeno 560 puta na 421 poruka
|
![]()
Znam da se o ukusima tesko raspravlja... ...ali molicu vas lepo : Ne dirajte mi uvrnute snove Djajana sestre - po meni ova igra je pravo remek delo i totalno osvezenje u dzungli slicnih nazoviretro platformi ovih dana.
Ja Giana Sisters: Twisted Dreams stavljam u isti kosh sa : - New Super Mario Bros. Wii - Donkey Kong Country Returns - Rayman Origins - Kirby's Epic Yarn ...koje smatram vrh platformi svih vremena ! (mozda sam neku ispustio, al uglavnom su ove navedene) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
Član od: 6.5.2007.
Zahvalnice: 1.040
Zahvaljeno 1.005 puta na 635 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
Moram priznati da nisam ni cuo za tu igru ranije, ali sudeci po klipu na yt koji sam upravo pogledao deluje dobro
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Umetničke slike i slavni slikari | [Imzadi] | Opšta kultura | 55 | 23.2.2023 22:30 |