![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Deo inventara foruma
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 947
Zahvaljeno 1.398 puta na 678 poruka
|
![]()
Ne igram je ali sumnjam da ces nesto postici igrajuci na public serverima sa nepoznatim ljudima sa kojima ne komuniciraš.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Veteran
Član od: 22.2.2010.
Zahvalnice: 87
Zahvaljeno 259 puta na 141 poruka
|
![]()
Za pravi doživljaj ti treba dobra komuna, koja se okuplja bar jednom nedeljno i radi custom misije. Dakle uglavnom se igra protiv AI-a. PvP u Armi skoro da ne postoji i ne možeš igrati po prinicpu upadanja na random servere sa random likovima. Mislim možeš ali glavnom se završi tako kako si opisao u postu.
Ako znaš engleski (osnove) pridruži se nekoj aktivnoj komuni i uživaj. P.S. Igraš li RO2? |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Član
Član od: 7.1.2013.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 3 puta na jednoj poruci
|
![]()
Naravno. RO2 je dosada najbolji multiplayer koji sam igrao. Vratio sam se posle godinu dana prekida na RO2 i nisam se pokajao. Ima novih mapa i ima dosta igrača na serverima. Dosta je popularna igra iako je prošlo dve godine od pojavljivanja.
Hteo bih na ovom mestu da pitam u vezi Arma 2 da li mogu na običnu Arma 2 koju sam skinuo sa Steam-a (nisam skidao ekspanzije Armed assault i Combined operations) da instaliram DayZ mod ili neki ruski mod. I da li postoje neki besplatni modovi. Muka mi je od Američkih kampanja i marinaca, to je po hiljadu puta ispričana priča. Hteo bih da imam neki mod koji prikazuje i drugu stranu, to jest protivnike Američkih marinaca. Znam da u okviru igre postoji editor na kojem možeš da radiš šta ti je god volja, da sam formiraš misije, jedinice i sl. Probao sam, ali mi je brzo dosadilo, sve je manje više predvidivo. Ja postavljam svoje, a i protivnike tako da znam odakle dolaze i koliko ih je, to je dosadno. Drugo sve su to botovi, nisu glupi ali nisu ni naročito inteligentni, predvidivi su kao i svi botovi. Očigledno je da se i na serverima borimo protiv botova. Pa zar nema mogućnosti podele timova i borbe između timova, to jest između živih igrače bez Al. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Član
|
![]()
Ipak pravo uzbuđenje doživim kada igram Red orchestra 2. Ali neću da se udaljavam od teme, o RO2 možemo da diskutujemo u okviru foruma namenjenog RO2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | ||
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 899
Zahvaljeno 1.190 puta na 639 poruka
|
![]() Citat:
Gomila. http://www.armaholic.com/ Citat:
Ima, mislim da se zove warface ili warzone, tako nesto,nisam dugo igrao. U sustini slicno kao Battlefield zauzimaju se "zastavice". Slabo su oni (BI) podrzali MP PvP, moralo je to mnogo bolje. Rekli su da ce im za ArmA III to biti jedan od prioriteta. Videcemo kad izadje. Poslednja ispravka: Bascelik (16.1.2013 u 11:43) |
||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Bascelik na korisnoj poruci: | ||
birokrata (18.1.2013) |
![]() |
#86 |
Član
|
![]()
Bascelik, hvala na iscrpnim informacijama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Član
|
![]()
Kako sam razumeo (mada slabo baratam sa engleskim) ako hoću da skinem neku već formiranu misiju (dodatak igri ili addons - valjda se to tako zove?) skinem izvesni .pbo files, onda ga kopiram u folder Arma 2 Campaigns i tamo raspakujem, restartujem Armu i to je to, ako sam ja to uopšte dobro shvatio. Samo se plašim da nešto ne poremetim pa da mi sama Arma 2 pobrljavi. Da li sam dobro shvatio i da li je to pravilan način instalacije.
I da li isti mogu da funkcioništu na Arma 2 (ja je zovem obična Arma 2) jer nisam skinuo Arma 2 combined operations, već imam samo Arma 2. Izgleda da sam se zeznuo, trebao sam da skinem Arma 2 combined operations jer za neke modove , npr. Russian armed forces ili Srpski mod moram da imam Arma 2 combined operations, nije dovoljna Arma 2. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
ArmA 3 | miregrobar | Akcione igre | 307 | 7.10.2021 21:56 |
Arma 2: Free | Grimm_SBL | Mrežne igre | 6 | 5.7.2011 7:43 |
Win 7 i disk free space | lord_slawe_ | Operativni sistemi | 3 | 26.10.2010 19:46 |
Koji free antispyware sa real time zaštitom? | wog326 | Zaštita | 8 | 14.10.2010 22:28 |
Kako kontaktirati Blizzard. | kreator_ | MMORPG igre | 0 | 15.2.2009 15:09 |