![]() |
![]() |
![]() |
#5501 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.4.2008.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 1.135 puta na 897 poruka
|
![]()
Sipaj na vrijeme, ne čekaj rezervu. A sada zovi službu iz menija ili Load game ako si sačuvao još prije.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Prief Lirator na korisnoj poruci: | ||
Borko Motorko (3.3.2013) |
![]() |
#5502 |
Veteran
|
![]()
Suma sumarum, da dam moje misljenje o igri...
Evo prvo pozitivno: - Naplatne rampe ponegde imaju i dobro su uradjene; - Vise gradova nego u prvom delu; - Pravljenje firme i zaposleni, to u prvom delu nema koliko se secam; - Budzenje kamiona i mnostvo zezalica koje cine igru zanimljivom; - Auti na putu - Audi A6, BMW 5 i ostatak, mali detalj ali veoma interesantan; - Ima jos toga ali ne mogu da se setim... E sad lose stvari: - Granice ne postoje, tj ima ih samo obelezene ali nema carine; - Majestic budjavi, kad su mogli sve ostale kamione sto nece Mercedesa? - Nema onih kamiona bez prikolice, obican znate na koji mislim? ![]() - Mogli su da ubace DAFa i neke americke kamione, Mack itd... Sve u svemu, nije toliko losa igra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5503 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Мерцедес им није дао лиценцу и због тога пише Мајестиц. Мислиш само на камион, у саобраћају и тако то или ? ДАФ је већ убачен у игру (не знам како ниси приметио), а ово је EURO Truck Simulator, тако да, ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5504 |
Starosedelac
Član od: 6.7.2007.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 776 puta na 399 poruka
|
![]()
Nema ni naplatnih rampi, osim na auto putevima gde placas putarinu. Bar ih izmdju Madjarske, Austrije i Nemacke nema a idem tamo svakog leta kod burazera. Odprilike su prelazi isti kao u ETS, zastava zemlje i veliki parking gde je nekad bila carina.
@Borko, neznam koliko bi bilo pametno da se u EURO truck simulator ubace Americki njuskasi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5505 |
Član
Član od: 14.10.2010.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 326 puta na 164 poruka
|
![]()
A bilo bi zanimljivo ako bi americki kamioni postojali u nekom mizernom procentu barem kao AI saobracaj, jer ne mozemo poreci da ih ima na evropskim putevima
![]() I steta sto ko god napravi novi kamion, replaceuje nesrecnog Iveca. Ok, Iveco jeste nedonosce i nikakav kamion, ali postaje mi zao. Pretpostavljam da je veeeelika zaebancija dodati novi kamion u igru, nisam se time bavio posto ionako ne mogu da napravim kamion jer nemam Z-mdlr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5507 |
Član
Član od: 6.12.2012.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 116 puta na 79 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5508 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5509 |
Član
|
![]()
Hm.. onda sam ja nesto drugo zaje*ao, jer prvo sto sam promenio je ovo sto si ti rekao i ovo po sredini, trece odozdo, jer je jedino to odgovaralo po obliku. Videcu sutra gde je greska.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5510 |
Veteran
|
![]()
Pa mora bar da ima neko zaustavljanje na granici
![]() Za DAFa nisam video iskreno, promaklo mi je, izvinjavam se... Americki kamioni, pa mogli bi makar u voznji... A kad sam rekao onaj drugi tip kamiona, mislio sam na ovo: ![]() ili nesto slicnog tipa, na koji se ne kaci ova velika prikolica... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5511 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Провери боље... ![]() Па могли би, али искрено, кад погледамо шта све треба, то би било на дну листе ![]() Водила се полемика о томе и на крају не знам шта би, изгледа да их неће никад ни бити у игри.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5513 |
Član
|
![]()
I bilo mi je cudno da je to ovo sto je Moravac pomenuo, jer sam to menjao i nista se nije dogodilo sa natpisom.
Dalibore, zanima me jos ovo: u onom tvom modu da "Globetrotter" bude osvetljeno, da li ce ako ubacim taj mod, a promenim natpis iznad soferke (recimo "Globetrotter" u "Srbija"), novi natpis takodje svetleti? Da li je to univerzalni mod za osvetljavanje natpisa na tom delu ili to vazi samo za "Globetrotter" natpis? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5514 | |
Starosedelac
Član od: 6.7.2007.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 776 puta na 399 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dallyborr na korisnoj poruci: | ||
Alchemist (4.3.2013) |
![]() |
#5515 |
Član
|
![]()
jbga, zaebah se u proceni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5516 |
Novi član
Član od: 19.1.2013.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Dalibore moze link u inbox za volva sto si postavio?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5517 |
Banned
Član od: 6.2.2013.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5518 |
Veteran
Član od: 16.9.2012.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 585 puta na 266 poruka
|
![]()
Napravio covek programce koje otpakuje zasticene modove.
![]() Ali, ja nemam .exe ali imam samo izvorni kod. Meni to programce sad za sad ne treba ali kome treba neka malo proceslja ovu temu: http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?p=11199#p11199 Ala me smara ova reklama na vrhu svake stranice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5519 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5520 |
Veteran
|
![]()
ljudi koja je razmera vremena u igri?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
ets2, euro truck simulator 2 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Hard Truck Apocalypse | dodgeme | Simulacije vožnje | 19 | 4.3.2014 19:22 |
Truck Simulator 2009 | La.Prestige | Simulacije vožnje | 81 | 22.3.2012 23:47 |
18 WoS Euro Truck Simulator | dallyborr | Simulacije vožnje | 619 | 21.3.2012 22:49 |
Konf od 1600 euro *ukupno* ... ZLO na duge staze... | pinojle | Šta da kupim? | 76 | 25.12.2007 16:11 |