![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Veteran
Član od: 25.4.2010.
Zahvalnice: 134
Zahvaljeno 93 puta na 69 poruka
|
![]()
Moras da kupujes placenike po krcmama, da bi kupio po selima, moras da budes vazal ili u dobrim odnosima sa frakcijom. Sto se tice pokretanja preko M&B Warbanda, nisam uspeo, jer me WSE zeza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Novi član
Član od: 9.1.2013.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
da provalio sam glupost sto nema ono u zamku pa da se kupe oni nobbles sto kostaju 200 kao u 1200 modu...
a ovaj rus13 sto je za warbang nemogu nikako poludeo sam a bas mi se igra.. i nemami TAVERN u gradu na ovome starom rus 13 centry...neznam kako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Veteran
|
![]()
Moras da ides take walk around the streets, pa da ga nadjes "rucno".
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku vukodav na korisnoj poruci: | ||
bojan1234 (11.1.2013) |
![]() |
#804 |
Novi član
Član od: 3.10.2006.
Zahvalnice: 17
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Pozdrav ljubiteljima ove sjajne igrice.
Imam par pitanja vezana za multiplayer. Juce sam se nasao sa drugarom da igramo preko lan-a, medjutim kada neko od nas dvojice zeli da se join-uje mapi, iskace prozorcic u trazi serial key. Naravno, mi nemamo taj key, i zbog toga ne mozemo nikako da igramo u multiplayeru. Malopre smo probali preko programa Hamachi (simulira lan preko neta), ali opet trazi taj key. Trazio sam po netu, ali nigde ne mogu da nadjem resenje. Moze li neko da mi objasni sta treba da uradim kako bih omogucio igranje u multiplayeru? I da, postoji li multiplayer kampanja, a ne samo bitka? Unappred hvala na odgovoru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Veteran
|
![]()
Najjednostavnije resenje je da kupite igru. Kosta oko 15 evra. Ima i nekih multyplayer lekica, ali nije zagarantovano da rade. Multyplayer kampanja ne postoji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Veteran
Član od: 2.6.2010.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 76 puta na 57 poruka
|
![]()
@manowar multiplayer nije zamisljen da se igra u LAN-u sto je velika steta... mislim da se uopste ne moze igrati u zatvorenoj mrezi, samo na njihovim serverima koji su na internetu kupio igru ili ne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Veteran
Član od: 2.6.2010.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 76 puta na 57 poruka
|
![]()
jesi probao da igras u LAN MP? posto ja nisam uspeo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Član
Član od: 11.4.2008.
Zahvalnice: 141
Zahvaljeno 86 puta na 51 poruka
|
![]()
Može da se igra i multi sa narodnim samo nađi pravi
![]() Daću ti malu pomoć, neki rusi su to odradili čak i podigli servere koji služe umesto njihovih jer igra radi u multiju bez obzira da li lan ili dedicated tako da prvo se kači na glavni server i tu proverava jel cd key pravi. E sad ludi rusi se iznervirali jer su ovi baš dobro uradili tu zaštitu i sad može igra regularno da se apdejtuje itd ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Novi član
Član od: 4.2.2013.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Vezano za M&B-Napoleonic wars jel moze neko tacno da kaze, kako da se instalira i kako da se igra preko neta, ili samo pricate prazne price....ako neko zna kako se igra sta treba sve da bi igrao preko interneta neka napise...hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#811 |
Novi član
Član od: 16.1.2013.
Zahvalnice: 0
|
![]()
E burazeri, ovako, ja sam 42 lvl igram ovo vec djuture, vitezova kolko os, Tihr, Sargoth, Shariz , Wercheg, Jelkala, Reyvadin,Rivalcheg, Derchios Castle, Kelerdan Castle sve je ovo moje... ima ih jos da ne brajam, e sad, moj odnos sa kraljem je 100, i sa vecinom se slazem odlicno, niko mi nista ne moze, kako da privedem igricu kraju, jer sam istrebio saraida, veagir i rhdok... a nordsi su pri kraju, e kako da sad da zavrsim igru, ja mislim da mogu da osnujem svoje kraljevstvo sada, to mi je jednom poslo za rukom al sam te sejvove pobrisao tj pobrisali se sami zbog pada sistema, pa ako neko moze da me uputi :D :D:n-hang:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Veteran
|
![]()
Da, mozes. Samo sto ces onda morati da ratujes sa kraljem za koga si se borio do malopre. Tako da ti predlazem da istrebis sve zivo, a onda startujes pobunu. I nakupi sto vise poena sa lordovima (odnos: 20+) da bi onda mogao da ih regrutujes za svoje kraljevstvo. I mozes da dajes nekim kompanjonima lordovske titule (na prmier Aalayen ili kako se vec zove onaj Vaegriski lord). Ali nemoj da dajes SVIM kompanjonima titule lordova, jer ce neki od postojecih lordova (vecina) da ti zameri tu odluku.
|
![]() |
![]() |
prodan87 (3.3.2013) |
![]() |
#813 |
Novi član
Član od: 16.5.2011.
Zahvalnice: 12
|
![]()
Ljudi, molim Vas za pomoc
Osvojio sam celu mapu na MB Warband, imam nekoliko gradova, sela, dvoraca pod komandom, vazal sam Norda. Prvo pitanje: da li mogu da skinem ovog kralja i da ja budem umesto njega? Drugo pitanje: Skinem modove ali ne mogu da ih instaliram, tamo pise da ih smestim u folder Modules ali to uopste nemam. Ako neko moze da pomogne neka mi posalje mail ivanprodanovic87@gmail.com Hvala unapred pozzzzzzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Novi član
|
![]()
E ovako, instalirao sam Europe 1200 da li mogu da vec zapamcenu igru iz native presnimim u 1200 i kako, da ne pocinjem opet ispocetka???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Veteran
|
![]()
Ne. Savegame nije kompatibilan jer Europe 1200 ima sadrzaj koji vanilla M&B nema.
|
![]() |
![]() |
prodan87 (16.3.2013) |
![]() |
#816 |
Član
Član od: 6.1.2006.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 56 puta na 48 poruka
|
![]()
izasla je najnovija verzija moda E.1200...
i koliko sam primetio najveca izmena u odnosu na prethodnu sto su ubacili i neke ruske frakcije,knezevine itd... steta sto jos nema i Vizantije,ona bi bila novi geopoliticko-vojni faktor za nas koji igramo za Srbiju.. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku maxx na korisnoj poruci: | ||
PopMilo (6.3.2013) |
![]() |
#818 |
Novi član
|
![]()
Ako se instalira mod 1257AD, jel moze zapamcena igra iz moda 1200 da se prebaci u 1257AD??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#820 | |
Veteran
Član od: 19.11.2005.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 298 puta na 149 poruka
|
![]()
Играм ово годинама и тек сам данас сазнао да постоји неки потез 'couched lance':
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blade, mount, mount & blade, mount and blade |
|
|
![]() |