![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 2.1.2013.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ljudi pomazite! Laptop je pao na pod i naravno na ekranu su se izlile boje! Sav je u linijama al ipak se naziru neke ikonice sa deska. E sad, sta da radim da prebacim podatke sa laptopa na drugi komp ili externi hard???
![]() Hvala unaprijed na pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.092 puta na 3.804 poruka
|
![]()
ako je monitor razbijen, možeš da povežeš drugi monitor sigurno ima džek za monitor, a kopiranje hard diska možeš na eksterni ili da izvadiš hard disk iz laptopa i da ga povežeš na drugi komp, ili preko mreže da kopiraš.. itd
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku water wizard na korisnoj poruci: | ||
L.A. (2.1.2013) |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 2.1.2013.
|
![]()
Okey, pokusat cu. Ako nesto ne uspije, eto me opet...
Hvala puno!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 28.9.2011.
|
![]()
Mojoj devojci je pao laptop i mora ekran da se menja, u Kraljevu nam traze 120 ili 150 evra u zavisnosti od debiljine ekrana, kao moraju prvo da otvore da vide debljinu pa ce onda znati cenu, pa me zanima da li u BGu moze jeftinije da se prodje jer imamo i tamo mogucnost da nosimo jer tu studiramo??? Laptop je SAMSUNG NP300E5X-A03RS.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Nadji model tog ekrana, izguglaj, ili bar uzmi dijagonalu. Onda skokni na ebay i vidi za kolko se tamo prodaju da bi znao kolko te deru. Mislim da ti cak ne traze mnogo ako je ekran vece dijagonale. Ja sam svoj sam menjao na netbooku, al mi je donela tetka iz kanade posto su mi ovde trazili nesto previse.
Edit: http://www.ebay.com/sch/i.html?_trks...at=0&_from=R40 Sramota je da ti traže više od pola vrednosti laptopa samo za ekran. Ako imaš način, ja ti savetujem da poručiš odnekle preko nekoga za podosta manje para i da sam to zameniš. Nije neka mudrost. Naši "serviseri" će te odrati. Edit2: Evo na kupindu ih ima za 8 hiljada. Naravno proveri dal može za tvoj laptop, ali kolko se ja sećam priključak je univerzalan za sve laptop ekrane. Proveri pre nego što pukneš pare ![]() http://www.kupindo.com/pretraga.php?...op+15.6&Grupa= Poslednja ispravka: SirDuck (12.3.2013 u 10:28) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Laptop za 400-500e max. | doctor | ŠDK - Prenosni računari | 33 | 19.9.2012 23:08 |
Koji laptop kupiti | znemanja | Prenosni računari | 41 | 17.12.2011 1:32 |
Povezivanje LED TV i HP Laptop | milisav | Foto i audio/video | 1 | 2.12.2011 17:05 |
Multimedia-lan laptop | dzena | ŠDK - Prenosni računari | 9 | 25.8.2011 12:13 |
Kup- laptop ? | Peny | ŠDK - Prenosni računari | 2 | 22.2.2009 0:19 |