![]() |
![]() |
![]() |
#3161 |
Član
Član od: 14.7.2010.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 17 puta na 11 poruka
|
![]()
Probao i ja sada na VBox. Prvo sto sam video je BSoD
![]() Sledeci put, nije bilo BSoD-a, ali je ceo racunar zakucao na Win Logo-u. Treci put necu pokusavati, gledao sam reviewe na YT... |
![]() |
![]() |
#3162 |
Starosedelac
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 945 puta na 701 poruka
|
![]()
A ti si neko cojones koje je Bill Gates-a učio osnovama programiranja, glavni arhitekta za Windows programiranje, pa je sad tvoje mišljenje iznad svih drugih.
|
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku bachi na korisnoj poruci: | ||
Ivan_86 (4.2.2014) |
![]() |
#3163 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
![]()
A tvoje? Smisao foruma je da svako iznese misljenje. Ukusi su razliciti,i definitivno smatram da ova tema treba da se zatvori posto je samo pljuvomet ovde jedina radnja,mozda 5 stranica u vrh glave ima korisnih.
|
![]() |
![]() |
#3164 | |
Član
Član od: 8.2.2008.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 63 puta na 45 poruka
|
![]() Citat:
Ja bar cutim ako nesto ne znam - ne lupetam. A ovde vecina lupeta jer ne mogu da se pomire sa tim da je izasao novi sistem i pokusavaju na sve moguce nacine da opravdaju postojanje starih sistema jer ih jbg, oni koriste. Ko da ih neko dira, ili ne daj Boze fizicki maltretira sto koriste Windows XP ili Windows 7. Pa koristi bre sta ti volja, a ne tu gubis vreme na pisanje gluposti i nekih totalno nebitnih stvari. Ne moze tamo neko da upotrebljava Windows 8 na desktop masini jer je isti napravljen da radi na touch ekranima. Po meni, taj neko ne zna da upotrebljava misa i tastaturu, a to nije za hvaljenje. Onda tamo neko spominje neku poslovnu upotrebu, kao ne moze Windows 8 za neki ozbiljan/profesionalan posao, da se radi npr u photoshop-u jer kao otezano je. Taj ocigledno nikada nije ni pokrenuo W8 i photoshop, a sumnjam da ima pojma kako se racunari koriste u poslovne/profesionalne svrhe. Mislim, gluposti na sve strane, da ne nabrajam ... Problem ove teme je sto se ovde javljaju i najglasniji su ljudi koji uopste ne koriste Windows 8 sistem vec prenose i sire gluposti (to je ko da ja upadnem u Linux sekciju i raspalim sve najgore a (samo) Linux Mint i Ubuntu sam koristio sve ukupno mesec dana i to je celo moje iskustvo)... mada ih ni malo ne razumem zasto to rade. I onda, umesto da procitamo bar mi koji koristimo ovaj sistem nesto pametno i interesantno u ovoj temi, da razmenjujemo iskustva ili sta vec, mi citamo nesto totalno glupo i nesto sto nema veze sa vezom. |
|
![]() |
![]() |
#3165 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 87
Zahvaljeno 199 puta na 141 poruka
|
![]()
ovo je prilicno tacno...
|
![]() |
![]() |
#3166 |
Veteran
Član od: 8.8.2007.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 152 puta na 104 poruka
|
![]()
Pre bih rekao sasvim tacno. Ja i dalje ne shvatam ljude kako govore da win 8 nije za ozbiljan rad. Ybog cega? Zbog dodatka zvani metro?
|
![]() |
![]() |
#3167 |
Starosedelac
|
![]()
pa koliko sam ja shvatio nema start dugme i onda je znatno otezano pokretanje programa zbog toga... i nema aero sto dodatno utice na smanjenje produktivnosti.
iskreno: win button + par slovca imena programa + enter. ja ne vidim brzi nacin pokretanja, al ajde. cak ne moras ni da pokreces nikakav run, search nista.... samo krenes da kucas dok si u novom startu. to ne znam kako je izvodljivo sa starim startom. ljudi imaju otpor prema novom jednostavno... vista kad je izasla svi do jednog su pljuvali po aeru, a sad se kunu u isti i ne mogu da zive bez njega... cudna je psihologija ljudi |
![]() |
![]() |
#3168 |
Starosedelac
Član od: 20.5.2012.
Zahvalnice: 674
Zahvaljeno 1.841 puta na 1.181 poruka
|
![]()
A sto vama smeta ,ako neko kritikuje ovde Windows 8 ? Nije ova tema samo za Fan Klub korisnika Windows 8. Ako nekome ne odgovara ovaj sistem (a ne odgovara vecini ,sto se vidi po prodaji), a Microsoft bude insistirao (a hoce) da ovakav bude i neki buduci Windows ,onda gledajte to kao kritiku na buducnost Windowsa ,a ne na Windows 8.
Ako je Windows 8 namenjen touch uredjajima kao sto kazete ( sa neba se vidi da jeste i to je OK) i ako neki Windows 9 bude namenjen touch uredjajima ,a ljudi ce mozda jos 15 godina koristiti ovakve racunare ,kakve danas koristimo ,zasto vam smeta ,ako neko ima animozitet prema tome ? Pa ljudi treba da kritikuju i Windows XP i Vistu i 7 i 8. U tome nema nista lose. Kao sto kazete da oni pljuju Windows 8, toliko ga neki u nebesa fale ,kao da je ne znam sta ,a ne obicno prepravljena sedmica. I nije to stvar samo Metroa i Startnog menija. To je problem celog User Interface ,koji moze da se koristi na desktop racunaru ,ali nije bas najprihvatljivije. Mozes ti voziti i mercedesa kroz njivu, pa ce ti biti udobnije sa traktorom. Vidis ? Windows 8 nije bas novi OS, prosli su meseci i meseci i dugo je bio u beta stage, ali ako ima 3,17% trzisnog udela i manje od te Viste ,nesto tu mnogo ne valja sa njim. I kao sto je neko gore rekao ,nemam ni ja nista od toga da li ce neko koristiti Windows XP ,7 ,8... ali ako neko kritikuje Windows 8 ,ne kritikuje samo Windows 8, vec i sledeci OS koji je vec najavljen kao jos "gori". Nece imati ni desktop. Zato sto sta ce ti desktop ,kad vec imas Metro ? Ako ja ,Pera ,Sima ili neko nesto budu napisali protiv toga, bice WOW ne mozemo da zivimo, jer neko koristi Windows 8. Ne ,samo nam se ne svidja Microsoft pravac. U kritici ,bilo pozitivnoj ,bilo negativnoj nema nista lose. I ovo nije Fan Klub ,vec uopstena tema o ovom OS. |
![]() |
![]() |
#3169 |
Starosedelac
|
![]()
ma sta je tebi, ko je bre pravljen za touch, win8 je win ko i svaki drugi, ima desktop, ima sve, koji interfejs je promenjen sta ti je?
|
![]() |
![]() |
#3170 |
Starosedelac
|
![]()
Cuj koji je interfejs promenjen
![]() |
![]() |
![]() |
#3171 |
Starosedelac
|
![]()
NISTA NIJE PROMENJENO U DESKTOP MODU SAMO JE DODAT METRO
sta ti nije jasno? |
![]() |
![]() |
#3172 |
Starosedelac
|
![]()
Riboni ,Explorer ,Start Menu, Teme (nema cak ni cuvene klasik)....
Sad jos reci da si koristio Windows Server sa metro i secem vene. No ne bih da polemisem sta mislim o Windows 8 ,to sam rekao vise puta, ali nema razloga da kritikujete ljude kojima se ne svidja ovaj Microsoft pravac. Trzisni udeo od 3% sve govori ! Ja necu da prosipam neke tu cinjenice i finese. Kao sto rekoh briga me ko koristi Windows 8 ,ali ako u Windows 9 bude isto, pa jos skinu desktop ,kao sto se shuska, bice crno po Windows trziste, bar po ljude koji drugacije barataju podacima ,osim besomucnog skrolovanja levo-desno. |
![]() |
![]() |
#3173 |
Član
|
![]()
@Sladjan85
Decko, preterano smaras. To mogu samo da ti kazem. Ti sa tvojom teorijom zavere si jednostavno dosadio. Imas svoje misljenje, svi smo ga naucili napamet, jasno je potpuno. Izvolte, produzi dalje i ne spominji to sto spominjes vise jer mi se (garantujem da nisam jedini) povraca kad procitam jedno isto od tebe. Ti bre covece, ko da ne znas nesto drugo da napises. Sto je najjace ... jednom sam ti vec svaku tvoju recenicu argumentovano ispravljao jer to sto piskaras nema veze sa vezom i mislio sam da si sve shvatio jer mi nakon toga nisi vise odgovarao ali sada vidim da opet teras po svom. Znas ti kolika je prodaja Windows-a? Da bre. Znas samo ono sto piskaraju raznorazni casopisi i neke analize nekih tamo analiticara. To je ko da si izjavio: znam ja koliko se kg kokaina prodaje u Srbiji. Da da ... znas. Mada verovatno postoji neki analiticar koji i to istrazuje pa ce da lupi neku cifru koju ces ti da upijes kao sundjer. Nisu sve vesti tacne i istinite. Novine moraju da se prodaju, o necemu mora da se pise, mora da se zaradjuju pare ... pa i na lazi i neistinama, nema veze. Mislis da je MS toliko glup da ide protiv sebe? Da pravi sistem koji se ne prodaje i koji ljudi ne vole? Da prodaje i markentiski podize sistem koji je bzw i koji nema svoju buducnost? Ma da, glupi su .. Oni su sve prvo lepo isplanirali i u njihove planove uopste nemoj da sumnjas. Oni postavljaju standarde, a drugi samo mogu da ih prate - tako je bilo i bice. Zbog toga kazem 'ograniceno razmisljanje' ... Ako vec hoces da napravis neku teoriju zavere gde cete vas nekolicina (3-4) da pisete jedno isto ko u ovoj temi, i da se ponavljate, otvori novu temu, nazovi je "Svi mi protivnici Windows 8" i pisite do mile volje - mislim da je to puno bolje resenje ... Ja i dalje ponavljam ... problem ove teme je sto su najglasniji ljudi koji ne koriste Windows 8. Poslednja ispravka: goran988 (5.4.2013 u 17:05) |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku goran988 na korisnoj poruci: | ||
NjegovaWisost (6.4.2013) |
![]() |
#3174 |
Veteran
Član od: 21.4.2010.
Zahvalnice: 240
Zahvaljeno 206 puta na 138 poruka
|
![]()
Dobro ajde da ispostujemo Windows 8 korisnike malo...
![]() Primetio sam da mi je Fifa 11 bolje radila na XPu nego na 7ici. Moze li neko da kaze kakvo je iskustvo sa 8icom sto se tice Fife 11? Eventualno 12 ili 13... |
![]() |
![]() |
#3175 |
Član
|
![]()
Fifa 2013 igram na W8 sasvim normalno. Nisam primetio nista cudno. Radi normalno.
|
![]() |
![]() |
#3176 |
Veteran
Član od: 21.4.2010.
Zahvalnice: 240
Zahvaljeno 206 puta na 138 poruka
|
![]()
Da, ali na kojoj masini? Ja u sustini nemam toliko staru i slabu konfu (amd 5000+ , radeon 6570, 2gb rama), ali negde sam procitao da dual core procesori i 7ica ne nose Fifu 11 bas kako treba... Zato sam mislio da cujem neko iskustvo...
|
![]() |
![]() |
#3177 | |
Član
|
![]() Citat:
Imam i3-2100 i amd 6770. Ako imas neki link da procitam o kakvim se problemima radi. I drug ima W8 na G550 (cistokrvni dvojezgras) i amd 7750, takodje radi Fifa 2013 normalno. Igramo svremena na vreme. |
|
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku goran988 na korisnoj poruci: | ||
Osbourne (5.4.2013) |
![]() |
#3178 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#3179 | |
Veteran
Član od: 8.8.2007.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 152 puta na 104 poruka
|
![]() Citat:
![]() Vidi nedostatak teme, ribboni i to sto si naveo nikako ne uticu na smanjenu produktivnost. Koristim gomilu programa i radim isto kao sto sam radio na sedmici. Ovo sto sam boldovao ne govori da je osmica los sistem, nego da je donela minimaln novine i zato ljudi nece da bacaju pare i prelaze na skoro isto. Dodaj windosu 7 metro i sta si dobio? Ta ta ra ta ta ra aaaa WINDOWS 8 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3180 | |
Član
|
![]() Citat:
Ok, tebi izgleda vise odgovara neznanje. Ocigledno obozavas da uzivas u tome da gledas pravo, i da te levo i desno uopste ne interesuje. To sto tebi smeta da te ljudi ispravljaju, to je vec tvoja stvar. A da te ignorisem, to bas i ne mogu jer si uocljiv i previse. |
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
fail, nefunkcionalno, ruzno, surface, tablet, windows |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Windows Live Messenger? | mick | Aplikativni softver | 532 | 19.11.2012 20:36 |
Windows 7 (64) problem!!! Hitno!!! | Nastaaki98 | Operativni sistemi | 4 | 9.7.2012 14:05 |
Windows 7 BETA | Mr.Eco | Operativni sistemi | 2277 | 20.2.2010 8:58 |
Windows 8 | saleSK | Operativni sistemi | 37 | 19.8.2009 11:40 |
Windows services se ne pokreću | 4th Dimension | Operativni sistemi | 4 | 15.3.2008 14:07 |