Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 11.4.2013, 0:36   #761
Shonkas
Banned

Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 1.248
Zahvaljeno 618 puta na 468 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Shonkas
Određen forumom Re: Bioshock Infinite

Niste me razumeli, evo citiram se..
Citat:
Shonkas kaže: Pregled poruke
Iskreno...ravnodusan sam nakon zavrsetka..
-znaci ne desavanjima na kraju igre, vec utiscima nakon predjene igre
Shonkas je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Shonkas na korisnoj poruci:
Emix (11.4.2013)
Stara 11.4.2013, 0:59   #762
pentraksil
Deo inventara foruma

Član od: 14.4.2007.
Zahvalnice: 4.593
Zahvaljeno 3.925 puta na 2.444 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pentraksil

Citat:
Shonkas kaže: Pregled poruke
Niste me razumeli, evo citiram se.. -znaci ne desavanjima na kraju igre, vec utiscima nakon predjene igre
Aha, e onda ja se izvinjavam, pogresno sam razumeo
pentraksil je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 11.4.2013, 10:19   #763
srdjan_t
Novi član

Član od: 10.4.2013.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

Citat:
Oskar_Vajld kaže: Pregled poruke
Realna recenzija

Kako pise u naslovu, ima spojlera.
Slazem se sa likom koji je napravio recenziju...

Po meni - igra je bas bezveze!!!
Jako je lepa, ok....ali, ovo je jedan obicni, klasicni, glupi, linearni shooter za decu!! To je samo moje misljenje....Koliko vidim, mnogima je odlicna.
srdjan_t je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 11.4.2013, 10:53   #764
dex3108
V.I.P. Test Play

Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.668 puta na 4.100 poruka

Citat:
srdjan_t kaže: Pregled poruke

Jako je lepa, ok....ali, ovo je jedan obicni, klasicni, glupi, linearni shooter za decu!! To je samo moje misljenje....Koliko vidim, mnogima je odlicna.
dex3108 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 10 korisnika se zahvaljuje korisniku dex3108 na korisnoj poruci:
dekidak (11.4.2013), Feferedon (11.4.2013), JAZO (11.4.2013), Leonida (11.4.2013), Lord Of Midnight (11.4.2013), nexexcalibur (11.4.2013), pentraksil (11.4.2013), shin-bojan (11.4.2013), stef1985a (11.4.2013), stefanko (11.4.2013)
Stara 11.4.2013, 10:59   #765
Leonida
Deo inventara foruma

Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka

Procitao sam svasta na ovom forumu ( pogotovo u proteklih par nedelja ), ali ovo je vrhunac svega.
Leonida je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Leonida na korisnoj poruci:
flamingos (11.4.2013)
Stara 11.4.2013, 11:31   #766
JAZO
Deo inventara foruma

Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
Određen forumom Re: Re: Bioshock Infinite

Citat:

Vrati se CS-u u igraonici jer je to za tebe

Poslednja ispravka: JAZO (11.4.2013 u 11:52)
JAZO je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku JAZO na korisnoj poruci:
flamingos (11.4.2013), Leonida (11.4.2013), Skenderevo (11.4.2013)
Stara 11.4.2013, 11:48   #767
Oskar_Vajld
Član

Član od: 28.7.2010.
Zahvalnice: 45
Zahvaljeno 106 puta na 38 poruka

Citat:

Nije bas tako. Preterujes. Ili si se lose izrazio. Igra kao igra je dobra. Jako dobra, zapravo, ali pre svega zbog price i likova. To je "vadi". Borba je problem. Borba je uproscena, zaglupljena i dosadna. Mada je Kevin Levine sam rekao da im je ciljna publika "frat boys". Zato je borba takva. Ljudi su jos pod utiskom "hajpa" i price, pa ne sagledavaju realno stvari. Jer zaista prica i likovi su beskonacno bolji od ostatka igre. Meni jednostavno takav gameplay ne lezi, i zato nisam mogao preci. Samo sam odgledao pricu i cut scene na youtube.

Poslednja ispravka: Oskar_Vajld (11.4.2013 u 12:15)
Oskar_Vajld je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 11.4.2013, 12:06   #768
Exia
Deo inventara foruma

Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.168 puta na 1.335 poruka

Ma ovo se Ronin registrovao pod drugim imenom Salu na stranu...

Citat:

Exia je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 11.4.2013, 12:16   #769
r0nIn
Banned

Član od: 17.1.2007.
Zahvalnice: 1.520
Zahvaljeno 1.007 puta na 520 poruka

Citat:
Exia kaže: Pregled poruke
Ma ovo se Ronin registrovao pod drugim imenom
r0nIn je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku r0nIn na korisnoj poruci:
Exia (12.4.2013)
Stara 11.4.2013, 12:27   #770
Leonida
Deo inventara foruma

Citat:
Nije bas tako. Preterujes. Ili si se lose izrazio. Igra kao igra je dobra. Jako dobra, zapravo, ali pre svega zbog price i likova. To je "vadi". Borba je problem. Borba je uproscena, zaglupljena i dosadna. Mada je Kevin Levine sam rekao da im je ciljna publika "frat boys". Zato je borba takva. Ljudi su jos pod utiskom "hajpa" i price, pa ne sagledavaju realno stvari. Jer zaista prica i likovi su beskonacno bolji od ostatka igre. Meni jednostavno takav gameplay ne lezi, i zato nisam mogao preci. Samo sam odgledao pricu i cut scene na youtube.
Nemoj predstavljati tvoje subjektivno misljenje kao neku objektivnu cinjenicu. Po cemu je borba i sama gameplay mehanika problem? Po cemu zaostaje za legendarnim naslovima tipa Half Life 2, ili danasnjim igrama ( da ih ne nabrajam )?

Jel osecaju oruzja nesto fali? Jel su vigori beskorisni ili OP? Ne razumem zaista kritike na racun gameplay-a, ali ok.
Stara 11.4.2013, 13:06   #771
Neutrino
Deo inventara foruma

Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 3.397 puta na 2.043 poruka

Citat:
Leonida kaže: Pregled poruke
Nemoj predstavljati tvoje subjektivno misljenje kao neku objektivnu cinjenicu. Po cemu je borba i sama gameplay mehanika problem? Po cemu zaostaje za legendarnim naslovima tipa Half Life 2, ili danasnjim igrama ( da ih ne nabrajam )?

Jel osecaju oruzja nesto fali? Jel su vigori beskorisni ili OP? Ne razumem zaista kritike na racun gameplay-a, ali ok.
Ja sam o tome već pisao ali izgleda da niko ne čita

http://www.sk.rs/forum/showpost.php?...&postcount=713
Neutrino je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 11.4.2013, 13:20   #772
Oskar_Vajld
Član

Citat:

To sto kazem nesto, ili ti, bilo ko nesto kaze, ne znaci da automatski postaje cinjenica, ma koliko se misljenja razlikovala. Svako je misljenje subjektivno, samo sto u slucaju Infinite moje se misljenje poklapa sa cinjenicama. Gameplay ima mnogo problema, to je cinjenica. Prostim poredjenjem sa prvim Bioshock-om(da ne idem dalje u proslost) se dolazi do tog zakljucka.

Da neko kaze da je prica losa, znas da je rekao glupost. Da ne temelji misljenje na cinjenicama, jer prica je zaista kvalitetna. Ima onaj poseban osecaj, bez kojeg kvalitetna prica ne postoji. Ako mi ne verujes, imas recenziju(postavio sam na prosloj strani), gde covek secira gameplay u najsitnije detalje, a ne kaze da je prica losa. Argumentovano.
Stara 11.4.2013, 13:41   #773
Neutrino
Deo inventara foruma

@Oskar_Vajld
Ponoviću još jednom - ogroman deo tog videa nema veze s vezom jer čovek kritikuje gameplay zbog nelogičnosti koje on lično nije shvatio. Kritikuje gameplay zato što policija napada Bukera sa pajz sad, citiram, "napadaju ga čisto reda radi zato što je to akciona igra" Nigde veze s vezom. Susret sa Handymanom opisuje kao previše besmislen i slučajan. Pa šta trebao je da pozove Bukera telefonom i da mu kaže "e bate sa'ću te za minut-dva tu ispred radionice razbucam k'o svinja masan džak, nemoj da mi pobegneš pliiiiz"?

Sa nekim stvarima se slažem (vidi post odmah iznad tvog i link koji vodi na moju kritiku) ali ovaj video se maši za potpuno pogrešne stvari ako već hoće da kritikuje gameplay.
Stara 11.4.2013, 13:55   #774
Leonida
Deo inventara foruma

Citat:
To sto kazem nesto, ili ti, bilo ko nesto kaze, ne znaci da automatski postaje cinjenica, ma koliko se misljenja razlikovala. Svako je misljenje subjektivno, samo sto u slucaju Infinite moje se misljenje poklapa sa cinjenicama. Gameplay ima mnogo problema, to je cinjenica. Prostim poredjenjem sa prvim Bioshock-om(da ne idem dalje u proslost) se dolazi do tog zakljucka.

Da neko kaze da je prica losa, znas da je rekao glupost. Da ne temelji misljenje na cinjenicama, jer prica je zaista kvalitetna. Ima onaj poseban osecaj, bez kojeg kvalitetna prica ne postoji. Ako mi ne verujes, imas recenziju(postavio sam na prosloj strani), gde covek secira gameplay u najsitnije detalje, a ne kaze da je prica losa. Argumentovano.
Pogledao sam review i ne slazem se sa 90% stvari. Decko se uhvatio par sitnica i o tome filozofira nekih 20 minuta. Isto lupa gluposti kao i onaj kvazi gamer Halibut ili kako god se zove.

Evo par puta kvalitetniji review, gde covek ne lupa ceo klip da bi ispao neki pametnjakovic:

http://www.youtube.com/watch?v=jchIi-vR_js
Stara 11.4.2013, 14:23   #775
pentraksil
Deo inventara foruma

Citat:

Ja razumem ljude koje gameplay smori, nije nista posebno ni revolucionarno i nece svakome odgovarati. Meni licno nije bio problem, zabavio je taj deo koliko je mogao i nisam video preteran problem u njemu, ali razumem da moze nekog da smori. Sa druge strane ne razumem uporedjivanje sa klasicnim pucacinama, jer je to van svake pameti. Ima dosta slicnosti naravno (ipak je ovo pucacina) ali ima mnogo vise raznovrsnosti nego sto danasnji mainstream ima. Dal' je hajp ucinio svoje, ja ne znam, ja iskreno nisam ocekivao neki pomak sto se tice gameplay-a, tako da me taj deo nije niti razocarao niti odusevio.
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci:
Oskar_Vajld (11.4.2013)
Stara 11.4.2013, 14:36   #776
Oskar_Vajld
Član

Citat:
Pogledao sam review i ne slazem se sa 90% stvari. Decko se uhvatio par sitnica i o tome filozofira nekih 20 minuta. Isto lupa gluposti kao i onaj kvazi gamer Halibut ili kako god se zove.

Evo par puta kvalitetniji review, gde covek ne lupa ceo klip da bi ispao neki pametnjakovic:

http://www.youtube.com/watch?v=jchIi-vR_js
Ne znam kako da ti objasnim da mi se ne dopada gameplay. Ima li svrhe da ponovo pisem sve? Nemam nameru da ovo prelazi u besmislenu raspravu. Prosto je, meni je gameplay dosadan. Ne lezi mi, ne svidja mi se. Slazem se sa recenzijom koju sam postavio, jer decko je analticki i kriticni prisao igri, i jednostavno, jer se moje iskustvo u igri poklapa sa onim sto je on istakao. Ne sa svim stvarima, ali sa vecinom. Nema razloga da se ljutis zbog toga sto mi se ne dopada gameplay koji se tebi dopada.

To da li Halibut kvazi gejmer(o, glupe klasifikacije) nije vezano za ovu temu. Ako imas problem s njim, otvori temu, ili mu se obrati.

Sesler je uradio dobru recenziju. Sto se price tice, tu nemam nikakvih zamerki. Na borbu imam. Pisao sam vec.

Citat:
Neutrino kaže: Pregled poruke
@Oskar_Vajld
Ponoviću još jednom - ogroman deo tog videa nema veze s vezom jer čovek kritikuje gameplay zbog nelogičnosti koje on lično nije shvatio. Kritikuje gameplay zato što policija napada Bukera sa pajz sad, citiram, "napadaju ga čisto reda radi zato što je to akciona igra" Nigde veze s vezom. Susret sa Handymanom opisuje kao previše besmislen i slučajan. Pa šta trebao je da pozove Bukera telefonom i da mu kaže "e bate sa'ću te za minut-dva tu ispred radionice razbucam k'o svinja masan džak, nemoj da mi pobegneš pliiiiz"?

Sa nekim stvarima se slažem (vidi post odmah iznad tvog i link koji vodi na moju kritiku) ali ovaj video se maši za potpuno pogrešne stvari ako već hoće da kritikuje gameplay.
Kritikuje ne zato sto policija, nego vatrogasci. Handyman nije slucajan, skriptovan je. To je tip zamerio. Tako da je lagano mogao Bukera da zvrcne i da se najavi. Ali u redu, iz tvog ugla nije tako, i to je sasvim u redu. Nece svi isto doziveti, ne trazi svako isto od igre, ali sam siguran da smo svi uzivali u prici, sto je po meni najbitniji deo igre.

Poslednja ispravka: Oskar_Vajld (11.4.2013 u 15:01)
Stara 11.4.2013, 22:31   #777
nexexcalibur
Deo inventara foruma

Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.796 puta na 1.855 poruka

Predjoh

Bukvalno ovo

nexexcalibur je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 11.4.2013, 23:15   #778
Neutrino
Deo inventara foruma

Ovakve stvari kad igra tera ljude da iznose svoje teorije su vrhunske.

Odmah da upozorim - OGROMAN spoiler! Ko nije igrao igru nek prespava sadržaj spoilera.
Spoiler za Spojler:
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Neutrino na korisnoj poruci:
doctor (12.4.2013), Skenderevo (11.4.2013)
Stara 11.4.2013, 23:46   #779
pentraksil
Deo inventara foruma

Citat:

Odmah da upozorim - OGROMAN spoiler! Ko nije igrao igru nek prespava sadržaj spoilera.
Spoiler za Spojler:
Malo je verovatno da je ovo u klipu istina. Cak sam 100% siguran da to nije to. Bilo bi kul, ali ne verujem.
Stara 11.4.2013, 23:47   #780
nexexcalibur
Deo inventara foruma

Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.796 puta na 1.855 poruka

Citat:

Spoiler za Spojler:
Spoiler za ...:
Lik je odsvirao songbird melodiju na klaviru mozda A mozda je Fitzpatrick songbird...

Takodje, "XxXAnna Culpepper Presents Ryan's Songbird" je ime ploca u kecu...
nexexcalibur je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
bioshock, infinite

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Bioshock 2 White Ripper Akcione igre 711 11.11.2021 14:51
Bioshock ... i bidi fin Akcione igre 1214 9.1.2018 19:21
ASUS ENGTX460 nv4_disp.dll Infinite Loop (Graficka kartica riknjava part 2) Shlaymara Kvarovi 7 24.11.2010 18:09
Pričanje na mikrofon = infinite loop strajo Zvuk na računaru 1 27.6.2008 15:05
7600gt infinite loop sergejus3 Grafika 2 10.3.2008 9:41

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 9:54.