![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Da li neko igra ovu igru? Nasao sam link na forumu i slucajno pogledao. Nisam zazalio. Stvarno dobra igra. Lici mnogo na WOW. Skroz je besplatna tj 420mb fajl za instalaciju i oko 80mb patchovi. igranje je naravno besplatno. Meni je fenomenalna grafika, sa kineskim/japanskim motivima.
Na pocetku se lvl-i dobijaju krljanjem vukova, divljih svinja bas kao u WOW-u. Ako nemate para za WOW ovo je sigurno odlican izbor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Pa lepo kazem da se nista ne placa. Znaci sve FREE.
Instalacija se moze besplatno downloadovati sa sajta a i igranje je besplatno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
neko je trazio besplatne mmorpg igre i neko mu je predlozio ovu i ja slucajno pogledam, i zarazim se.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo meni proradio google
![]() http://hero.netgame.com/ Download klijenta: http://www.download.com/3000-7541_4-10608504.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Jel postoje rase,i koje su?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Hmm, probajte i 9 Dragons. Slicna stvar samo mozda malo bolje. Problem sa tim free MMORPG igrama je sto su sve mnogo slicne i sve pate od slicne boljke. Bolesno grindovanje, svi likovi lice jedni na druge (doduse u 9 Dragons imate malo vecu slobodu kod pravljena lika - vise lica, frizura i odece u startu dok kod HERO imas samo cetiri lika ukupno). Zatim kod 9 Dragons imate desetak frakcija i zavisno kod koje ste imate drugaciji stil borbe. Mozete da naucite na desetine tehnika sa i bez oruzja i grafika je lepa (relativno). Ali grind ubija u pojam. Doduse opet manje nego kod HERO.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Skinuo ja danas Hero, registrovao se tamo na sajtu. Startovao, update-ovao mi se na verziju 1.20 valjda. Na kraju da pokrenem igru ono nista, na trenutak se pojavi ikonica dole u tray-u, posle nestane i nista se ne desava. Konekcija na net radi, posto se igra updateovala iz onog auto updatera. Jel se ovo desavalo jos nekome? Kako se ovo cudo pokrece?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meni je radila normalno i sve je bilo ok. Nemam ideju sta bi moglo da bude. Jesi probao da je ponovo instaliras?
Inace i HERO i 9 Dragons i Rappelz i jos mali milion igara kao da je radio isti covek... Znaci bukvalno sve 99% isto. Malo kao drugaciji questovi, par detalja i to je to. Svi meniji su isto dizajnirani, kretanje sa klikom misa po mapi i ostalo sve isto. Ubijas veprove (ili lisice ili neku drugu zivinu) dok ne nabijes level vise da bi dobio jedan quest pa onda opet u krug.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jesi li proverio da li je kompatibilna sa tvojim hardwareom?
Uostalom, ne bih da zvucim pesimisticki, ali ta igra i pored toga sto je besplatna nije bas nesto... Ako volis istocnjascki fazon i Kung Fu onda bolje probaj 9 Dragons. Bolja je od HERO. Ako ti to nije bitno onda ce igra samo da te smori. Barem je meni tako bilo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Novi član
Član od: 18.10.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Od juce zvanicno postoji srpski klan u herojima online.
Ko zeli da pristupi moze nas naci na Dragon2 serveru i potrazi vodju klana Ratnik80. Jedini uslov je da nije Shao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
|
![]()
skidam neki fajl bez pocetnog intra 566 mb
![]() ![]() ![]() nadam se da ce vredeti probacu da udjem u klan sta je shao (neka rasa or what) ![]() ![]() ![]() bilo kako bilo probacu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
DDonline - Dragons and Dungeons online (MMORPG) Beta! (0.91) | Nosf | Mrežne igre | 11 | 12.11.2007 0:53 |
U vezi sa "Ko je online" | holodoc | Forum o forumu | 11 | 29.9.2006 6:01 |
Freelancer online | rexma | Mrežne igre | 40 | 20.9.2006 21:06 |
Online igranje... | dzambo | O igrama uopšte | 7 | 28.12.2005 0:57 |