Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Mrežne igre > MMORPG igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 16.12.2006, 23:54   #441
Dragišić Nikola
Član

Član od: 14.12.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Dragišić Nikola
Određen forumom Re: WOW kutak

Citat:
pil€ kaže:
wow, naravno. a sto se tice horde i alijanse, mislim da nas ima najvise u alijansi, na realm-u dragonmaw. inace, ja sam HORDA
p.s. ti bese nidzonson?
da ,ja sam nidzonson,pa sutra wow dobijam pa ....
Dragišić Nikola je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.12.2006, 17:41   #442
Telepatic
Starosedelac

Član od: 26.8.2006.
Zahvalnice: 769
Zahvaljeno 224 puta na 131 poruka
Slanje poruke preko Yahooa korisniku Telepatic

Ja uzeo prvo GW...razocarao se ...uzeo WoW...i nisam se razocarao ....E sad postoji problem posto WoW mogu da igram samo u igraonici,jer kako mi se skidaju patch-evi,ne znam da li cu ih skinuti do kraja godine
Telepatic je sada online   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.12.2006, 21:29   #443
Phoenix
Član

Član od: 11.7.2006.
Zahvalnice: 1
Exclamation Re: WOW kutak

Ljudi reba welika pomoc!!!!
Unstiu komp Kad udjem u bg jednostavno lik mi neprati wrijeme naredbe ...npr. kada mau kazem da baci fireball on ceka 5 sec i onda tek krce da je baci Ubicu se molim was pomoc
Phoenix je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.12.2006, 22:51   #444
Vujakralj
Član

Član od: 4.12.2005.

Lag ti je veliki...

Srecom, izvan si delokruga Telekoma Srbije, i ja ti na tome iskreno zavidim.

Mada, mozda vas pred sledece (predsednicke izbore) ovde, ta kompanije kolonizuje kao RS.
Vujakralj je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.12.2006, 23:58   #445
Dragišić Nikola
Član

Citat:
telepatic kaže:
Ja uzeo prvo GW...razocarao se ...uzeo WoW...i nisam se razocarao ....E sad postoji problem posto WoW mogu da igram samo u igraonici,jer kako mi se skidaju patch-evi,ne znam da li cu ih skinuti do kraja godine
WoW KOSTA 4.000 HILJADE DIN.,TAKO ??
Stara 17.12.2006, 23:59   #446
pil€
Veteran

Član od: 21.10.2006.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 44 puta na 41 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pil€

Citat:
Dragišić Nikola kaže:
WoW KOSTA 4.000 HILJADE DIN.,TAKO ??
ahaaaaaaaaaa. oces uzeti?
pil€ je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.12.2006, 8:29   #447
)-(itmaN
Član

Član od: 6.12.2006.
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku )-(itmaN

Cena WOW-a je momentalno 1999,00 din.
)-(itmaN je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.12.2006, 12:27   #448
genius
Deo inventara foruma

Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka

I to je sada vec normalna cena i nemoj da placas vise, jer bi to bilo glupo

Inace, sinoc sam zavrsio DM po prvi put

Internet mi je zacudo bio dobar, bez laga, ali zato grupa je bila katastrofa. Nasao sam ih preko one nove fore za trazenje grupe i nasao sam ih za pet sekundi, ali bolje da nisam. Ladno ih bilo 3 Rogue i ja jedan Paladin. I onda nasli jos jednog, takodje Rogue. Nikad ih pre nisam ni video, nemam pojma koji su, i ladno oni kao udare u juris i pitaju me dal dobro lecim. Mislim, dal ja mogu da lecim njih cetiri sa lvl 18 (sada 19) - ne bih rekao da je to bas normalno. Jos likovi ladno svaki udario na svoju stranu i udarili agro, pa svaki bije po trojicu i vicu HEAL !!! Malo sutra heal, kad pola njih se zavukli u neke tunele, nisam ih uopste imao u line of sight. Jos ih rezujem non stop posto nemaju pojma da igraju. Umesto da idu sap i jednog po jednog da skidaju oni navalili ko mutavi da ih pobiju sve odjednom. I jos kao ja lose igram posto ih ne lecim sve. Pa nemam ja manu 10.000 pa da ih lecim sve odjednom. I onda dvojica pobegnu iz grupe da idu sa nekim 51 lvl likom. I sta im to znaci. Koliki XP dobijaju sa njim. Iznervirali me zesce. I onda nas troje krenemo dalje, pa sam nasao iz gilda jednog da nam se pridruzi a i on bio rogue, i dosla jos jedna Night Elf Druid ali samo lvl 16. I lepo ocistimo sve i dodjemo do pred kraj potpuno sami, bez ikakvih problema. Jedino na kraju posto nas ostalo troje, nismo mogli sami da ocistimo Van Clifa pa dosao jedan lvl 60 Mag da nas provuce, ali vecinu smo odradili sami.

Jedino sto sam bio baksuz pa nisam dobio nijedan cool drop. Dobio sam samo dva sugava stapa i par wandova i jedne osrednje cizme. Sve ostalo uzeli ovi drugi. Nema veze, ici cu opet. Ali ovaj put sa probranim drustvom

Dakle, pazite sa kim idete u grupu. Ima svakakvih ljudi...
genius je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.12.2006, 12:34   #449
Dragišić Nikola
Član

Citat:
)-(itmaN kaže:
Cena WOW-a je momentalno 1999,00 din.
Ti to mene lazes ili sta,gde zivis ???
Stara 18.12.2006, 12:50   #450
)-(itmaN
Član

Po petstoti put na ovom forumu idi na www.pyramid.co.yu,
naruci phonom, uplati, sutra dan je imas na kucnoj adresi, create account, unesi neku "fake" visu, i onda mesec dana nema spavanja (kao u mom slucaju, vec nevidim dobro, a glava... ).
Al' posle mesec dana, jbg, 13e... , ovo 2k nije skupo, ali mesecno za net+pretplata, to je malo veca stavka.
Stara 18.12.2006, 14:29   #451
Phoenix
Član

Član od: 11.7.2006.
Zahvalnice: 1
Exclamation Re: WOW kutak

Citat:
Vujakralj kaže:
Lag ti je veliki...

Srecom, izvan si delokruga Telekoma Srbije, i ja ti na tome iskreno zavidim.

Mada, mozda vas pred sledece (predsednicke izbore) ovde, ta kompanije kolonizuje kao RS.
sta je Lag??
Phoenix je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.12.2006, 14:40   #452
)-(itmaN
Član

Ajde, jedno kratko objasnjenje sa wikipedie, mada je to neki osnovni pojam , tj. to je odziv servera (kasnjenje) ka tvom kompu.

From Wikipedia, the free encyclopedia

Within computing, Lag refers to the time taken for a packet of data from the sending application to the receiving application. This includes both transit time over the network, and computer processing time at both the source and destination computers.

Whilst in the strictest sense every packet experiences lag, the term lag is implied to refer to noticeable delays to the user caused as a result of extended or unexpected delay. As the time taken for a packet to travel from a server in Europe to a client nearby in the same region is likely to differ from a trip from Europe to the Americas or Asia, it is possible that two users may experience connections to the same server with a different extent of network lag.

Stara 18.12.2006, 14:57   #453
genius
Deo inventara foruma

Svud je 2000 dinara, cak i u manjim gradovima (poput mog)...

Lag je zapravo desinhronizacija tvog racunara sa serverom. To znaci da ti kasnis oko 2-5 sekunde u odnosu na ostale. Kada je losa konekcija to moze da bude i gore, nakon cega obicno puca konekcija sa serverom.

Kada je veliki lag, to sto ti radis se desava kod tebe ali ne i kod drugih, a i takodje to sto oni rade ti ne mozes da vidis... Gadna stvar....
Stara 18.12.2006, 23:17   #454
3LANCER
Starosedelac

Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.000
Zahvaljeno 401 puta na 248 poruka

dajte nek jos neko kreira Taurena na Dragonmaw-u, vec dva dana igram sam, a uskoro ce mi isteci trial nalog
3LANCER je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.12.2006, 23:42   #455
Dragišić Nikola
Član

Citat:
Phoenix kaže:
sta je Lag??
Lag...ispravite me ako gresim,lag je kada ti igrica koci,bolje reci secka i usporeno radi,to je to.
Stara 18.12.2006, 23:43   #456
Dragišić Nikola
Član

Citat:
pil€ kaže:
wow, naravno. a sto se tice horde i alijanse, mislim da nas ima najvise u alijansi, na realm-u dragonmaw. inace, ja sam HORDA
p.s. ti bese nidzonson?
Glupo pitanje ,šte je dragonmaw ???
Stara 18.12.2006, 23:54   #457
genius
Deo inventara foruma

OK, pre svega LAG se odnosi na promet podataka izmedju tebe i servera a ne kako tebi igra radi (brzo ili sporo zavisno od RAMa, graficke i ostalo). Na los LAG najvise utice losa internet konekcija. Hardwer je tu sekundarna stvar. A kada iskombinujes slab hardver sa losom internet konekcijom dobijes jednu lepu nocnu moru...

Dragonmaw je realm, jedan od mnogo koje mozes da biras. Nekada se to jos i kaze server. Znaci ako si ti usao u Dragonmaw realm/server, moci ces da igras samo sa drugima koji su takoje usli tamo. Igra je potpuno identicna na svim realmima (jedina razlika je u pravilima PVP-a) ali ako je neko tvoj na recimo Sylvanas ili Darksorrow a ti na Dragonmaw, necete moci da se vidite tamo...
Stara 19.12.2006, 0:53   #458
alex92
Član

Član od: 22.7.2006.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci

Evo mene opet.... nije me bilo par dana imam nekih problema sa net-om i svi zivim ... a + me i zezaju za ovaj ADSL (serbia is here) sta da se radi.

Fora kad te vodi veliki lvl kao 60 nije u XP nego u itemima jer ti dobijes sve !

Potrudi se da iznindzas nesto u DM nije tesko samo cepas need i nesto ti se padne .

Vodio bih te ovih dana Genius ali nikako da te uhvatim online a i ja kad sam online samo idem u raid-ove tako da ..... Ovih dana ne mogu da te vodim isto, jer moram da uradim neke istance da zavrsim Onixya pre q .... a u rl life-u jedva cekam net tako da se bacim na WoW u kucnoj atmosferi.

Trudim se takodje da izgrindam sto vise golda na ovom liku tako da cim nabavim kuci i napravim lika posaljem mu jedno 100-200 golda i sve torbice od 16 slota da mi bude lakse.Trenuto imam sve torbice i 80g (nije lose).
alex92 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 19.12.2006, 9:29   #459
)-(itmaN
Član

Sad gledam spellove za mage-a, i vidim da na 20lvl-u dobijam Teleport: Storwind, ali ja sam 23lvl, i nisam imao tu opciju za ucenje kod trainera. Nije mi jasno zasto, jel su to izbacili sa novim patchom?
Stara 19.12.2006, 14:00   #460
genius
Deo inventara foruma

Brate, mene nije bilo nedelju dana jer mi SBB bukvalno nije radio uopste. Ali izgleda da su radili neki upgrade posto danas i juce (a cak i prekjuce) radi perfektno. Latency 84 (to nikada nije bilo).

U pravu si ovo za instance ali ja nisam tad isao za iteme pa mi nije bilo bitno da ih bas sve pokupim ali brate, mnogo mi glupo da ne dobijem bas nista. Ali sledeci put cu da uzmem nesto i za mene. Znam da si u guzvi, i kod mene je slicno. Retko kad imam i dobar internet i vremena za instance, ali kad budes krenuo od kuce bice vise vremena. A sad ide i zimski raspust pa cu tada sigurno moci da igram cesce...

Sad sam se tamo bas zdruzio sa onim Thetwinkerom (Ficpaladin) posto on non-stop igra tamo i slicni smo level. Nasao sam jos par stalnih drugara a i primili nas u neki gild za male lvl-e sto nije lose posto svi radimo slicne questove i idemo u iste instance tako da je bas super... Videcemo da li ce da opstane gild...

Ali kada krenes sa novim likom tamo, ima da bude ekstra posto cu ja da budem jaci od tebe Jedno pet sest dana, najmanje Posle ces da me presisas opet...
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
blizzard, mmo, mmorpg, world of warcraft, wow

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
PD kutak G.G. Tekstovi u SK 17 1.11.2005 23:01

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 18:24.