![]() |
![]() |
|
Simulacije vožnje Auto-moto + simulacije letenja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#181 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Član
Član od: 29.3.2013.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 33 puta na 25 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku vboba89 na korisnoj poruci: | ||
BuckyBGD (11.4.2014) |
![]() |
#183 | |
Član
|
![]() Citat:
A što se tiče dodavanja Srbija na evropsku mapu, to će moći da se relativno lako odradi. Debeli je uradio deo mape u toj razmeri i tu treba dodati još par gradova. Ali onda treba sačekati taj patch i videti koliko je sve upotrebljivo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Član
Član od: 6.12.2012.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 116 puta na 79 poruka
|
![]()
Kojote, samo vi radite tu mapu Srbije sa 40 gradova. Ja cu je sigurno debelo izvoziti, a i ostali koji je cekaju. Kad pocnes da vozis neku mapu, ne ostavljas je na pola. Ovo sto kaze Ton majstor da mapa mora biti manja da bi je uklopili u originalnu SCS je razumljivo, ali daleko je to, a vi ste najgrublji deo radova oko mape Srbije vec skoro zavrsili. Plus, pitanje je sta ce SCS sve ubaciti - Skandinaviju, Poljsku, Balkan, Spaniju, sto je opet dosta manje od recimo, TSM mape, koje se siri brzom dinamikom od originalne SCS. Pitanje je sta ce tu ljudi izabrati da voze, originalnu prosirenu SCS ili big TSM map. Ovo oko menjanja "definicija" u novom patchu ne razumem, ali verovatno nece moci u isto vreme da se voze stare mape (na starim osnovama - TSM, nasa koju vi pravite, rumunska itd.) i ova nova SCS, sto ce izbor uciniti jos tezim. Nisam siguran da cu bas tako lako sve ove prvopomenute mape zavrljaciti preko ograde, odnosno pozuriti na 1.4 patch, ako znam da time zatvaram vrata svim prethodnim mapama.
Sa druge strane, svakako treba uraditi i pristojnu mapu Srbije sa 7-8 gradova za novu SCS mapu, jer kad vec postoji mogucnost da nas ubace, zasto bi to propustili? Poslednja ispravka: Alchemist (9.6.2013 u 20:18) Razlog: TCM - TSM |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Alchemist na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#185 |
Član
Član od: 21.10.2012.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 209 puta na 93 poruka
|
![]()
Ako nesto nisam propustio, originalna mapa ce biti prosirena za 13 novih gradova po ceni od oko 10 evra. Tako da ko ne plati, nece videti prosirenje (osim ako nije snalazljiv). E sad, ako idemo nekom logikom da to originalno prosirenje na istok nece biti besplatno, kolika je mogucnost da originalna mapa Srbije bude besplatna?
Sto se tice TSM i ostalih mapa, po najavi sa bloga SCS, bice dovoljno u editoru samo "buildovati" mapu u novom rezimu i ona ce raditi. Jedino sto ce verovatno morati novi profil. Ali nova verzija TSM (za koju svakako treba novi profil) je tek na 50 posto i oni sigurno ne zure da je izbace pre novog patcha. Samo je bitno da SCS odradi taj novi rezim kako treba. Sto se tice price da mi napravimo mapu, pa da se oni upoznaju sa vecim gradovima, putevima i blizom okolinom puteva preko te mape, pa da onda prave svoju mapu sve gledajuci u nasu, to mi tek deluje nelogicno. Mislim nismo mi neko udaljeno ostrvo na Pacifiku pa da ne znaju (ili preko interneta saznaju) koji su veci gradovi ili glavni putevi. Meni je cak lakse, evo mogu i sam to da odradim, da krenem od Subotice do Nisa, ponesem fotoaparat i da slikam okolinu na svakih 50 km i posaljem slike u Prag ili jos bolje da ih licno odnesem (da bih opet video Prag). Lakse nego da preko sat vremena (sto upravo radim) pokusavam da otkrijem zasto kamion udara u "nevidljivi zid" na mostu. Edit: Ako bih ja pravio tu mapu za pokazivanje SCS-u, morao bih da se oslanjam na google earth, bing maps i slicno (zato sto sam u poslednjih par godina tek nekoliko puta bio juzno od Beograda). Na isti nacin bi i SCS mogao da napravi mapu (uz pomoc google eartha). Sigurno bi je brze i bolje uradili, ipak oni bolje poznaju svoju igru i editor od mene. Ako bi tu mapu za pokazivanje pravili neki drugi ljudi, koji bolje poznaju teritoriju Srbije, mogu slobodno da nam se prikljuce i u pravljenju ove velike mape. Konkurs je otvoren... Poslednja ispravka: Debeli (9.6.2013 u 17:56) |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Novi član
Član od: 14.2.2013.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Pozz dobri ljudi .. Ako treba kakvu sliku , ili putokaz uraditi u PhotoShopu , tu sam na raspolaganju .. Imate Private Message !
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku el92 na korisnoj poruci: | ||
Wile E. Coyote (9.6.2013) |
![]() |
#188 |
Član
|
![]()
Prvi grad je kompletno završen. Evo malo slika (by me & Debeli), čisto da vidite kako će otprilike sve izgledati i pogađajte šta je šta...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Starosedelac
Član od: 30.6.2012.
Zahvalnice: 327
Zahvaljeno 199 puta na 158 poruka
|
![]()
Ovo je super,nemam reci...
![]() Sto se tice ikarbusovog busa nigde ne mogu da ga nadjem el moze neki drugi sto je slican kao on.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Član
|
![]()
Ma može, ja sam samo nabacio ideju. Ima li neka slika tog busa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Starosedelac
|
![]()
Evo slika busa..
![]() Sta kazes el bi mogo da se uradi i posle nek mu neko napravi skin GSP-a i eto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Član
|
![]()
Pa lici pomalo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Starosedelac
|
![]()
Sad cu da probam da nadjem neki drugi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Starosedelac
|
![]()
A ovaj man..?
![]() Izvini za onaj prethodni u izradi je jos... |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Veteran
Član od: 16.9.2012.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 585 puta na 266 poruka
|
![]()
Ne moze da se uzme model iz onog Bus Simulatora OMSI OSMI kako li vec?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Starosedelac
|
![]()
Nisu to ti modeli!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() Poslednja ispravka: Alchemist (10.6.2013 u 20:33) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Član
|
![]() Citat:
Sve u svemu, odlicno je, moje apetite bi zadovoljilo i mnogo manje detalja. Poslednja ispravka: Alchemist (11.6.2013 u 0:34) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Član
Član od: 14.10.2010.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 326 puta na 164 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
[Android] Offline mapa Srbije (i Evrope)? | ZoNi | Programi za mobilne telefone | 12 | 28.4.2013 15:31 |
18 WoS Euro Truck Simulator | dallyborr | Simulacije vožnje | 619 | 21.3.2012 22:49 |
Konferencija mladih lidera iz dijaspore i Srbije 2011, Beograd, 15. i 16. jul | Dukes | Dešavanja i događaji | 7 | 9.7.2011 17:05 |
GPS mapa Srbije | Alek92 | Programi za mobilne telefone | 52 | 20.8.2009 22:06 |
Projekat: GNU/Linux mapa Srbije | Eni | Slobodni softver | 18 | 20.5.2008 21:54 |