Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Simulacije vožnje
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Simulacije vožnje Auto-moto + simulacije letenja...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 7.6.2013, 22:15   #181
sens988
Banned

Član od: 30.10.2012.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku sens988 Slanje poruke preko AIM-a korisniku sens988 Slanje poruke preko Yahooa korisniku sens988 Slanje poruke preko Skypea korisniku sens988
Određen forumom Re: Euro Truck Simulator 2

Citat:
PREDATOR 011 kaže: Pregled poruke
odlican ovaj IVECO ,nadam se da ce zadrzati i stari

imam ja domace prikolice koje sam radio ,stavljao sam slike ovde imam ih oko 30
evo nekih da imam jos neke

a i racunajte na mene oko skinova za kamione
mozes li dati link da i mi imademo?
sens988 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.6.2013, 1:14   #182
vboba89
Član

Član od: 29.3.2013.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 33 puta na 25 poruka

Citat:
Laxi kaže: Pregled poruke
Колико знам, рекли су да им се допада, вероватно планирају да нас убаце, ако направимо нешто своје, као што је тон_мајстор рекао, 5-6 градова.
Pa zasto se onda pravi onolika mapa mislim lepo je da imamo samo nasu mapu ali meni bi bilo gotivnije da recimo odvezem turu Beograd-Pariz recimo ali dobro wile se veoma trudi oko te mape i svaka mu cast na tome Nego laxi jel ti koristilo sta ono sto sam postavio za masku?
vboba89 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku vboba89 na korisnoj poruci:
BuckyBGD (11.4.2014)
Stara 9.6.2013, 8:15   #183
Wile E. Coyote
Član

Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 339
Zahvaljeno 326 puta na 94 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Wile E. Coyote Slanje poruke preko AIM-a korisniku Wile E. Coyote Slanje poruke preko MSN-a korisniku Wile E. Coyote Slanje poruke preko Yahooa korisniku Wile E. Coyote Slanje poruke preko Skypea korisniku Wile E. Coyote

Citat:
vboba89 kaže: Pregled poruke
Pa zasto se onda pravi onolika mapa mislim lepo je da imamo samo nasu mapu ali meni bi bilo gotivnije da recimo odvezem turu Beograd-Pariz recimo ali dobro wile se veoma trudi oko te mape i svaka mu cast na tome Nego laxi jel ti koristilo sta ono sto sam postavio za masku?
Pa vidi, ja i nemam pretenziju da ovo bude zvanična mapa. Prvo sam i imao ideju da dolepim Srbiju na mapu Evrope, ali kad sam shvatio da na nju neće moći puno toga da stane i da tu neće moći da bude puno detalja, zamislio sam zasebnu mapu tipa rumunske.

A što se tiče dodavanja Srbija na evropsku mapu, to će moći da se relativno lako odradi. Debeli je uradio deo mape u toj razmeri i tu treba dodati još par gradova. Ali onda treba sačekati taj patch i videti koliko je sve upotrebljivo.
Wile E. Coyote je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.6.2013, 16:20   #184
Alchemist
Član

Član od: 6.12.2012.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 116 puta na 79 poruka

Kojote, samo vi radite tu mapu Srbije sa 40 gradova. Ja cu je sigurno debelo izvoziti, a i ostali koji je cekaju. Kad pocnes da vozis neku mapu, ne ostavljas je na pola. Ovo sto kaze Ton majstor da mapa mora biti manja da bi je uklopili u originalnu SCS je razumljivo, ali daleko je to, a vi ste najgrublji deo radova oko mape Srbije vec skoro zavrsili. Plus, pitanje je sta ce SCS sve ubaciti - Skandinaviju, Poljsku, Balkan, Spaniju, sto je opet dosta manje od recimo, TSM mape, koje se siri brzom dinamikom od originalne SCS. Pitanje je sta ce tu ljudi izabrati da voze, originalnu prosirenu SCS ili big TSM map. Ovo oko menjanja "definicija" u novom patchu ne razumem, ali verovatno nece moci u isto vreme da se voze stare mape (na starim osnovama - TSM, nasa koju vi pravite, rumunska itd.) i ova nova SCS, sto ce izbor uciniti jos tezim. Nisam siguran da cu bas tako lako sve ove prvopomenute mape zavrljaciti preko ograde, odnosno pozuriti na 1.4 patch, ako znam da time zatvaram vrata svim prethodnim mapama.

Sa druge strane, svakako treba uraditi i pristojnu mapu Srbije sa 7-8 gradova za novu SCS mapu, jer kad vec postoji mogucnost da nas ubace, zasto bi to propustili?

Poslednja ispravka: Alchemist (9.6.2013 u 20:18) Razlog: TCM - TSM
Alchemist je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Alchemist na korisnoj poruci:
BuckyBGD (11.4.2014), Laxi (9.6.2013), Wile E. Coyote (9.6.2013)
Stara 9.6.2013, 17:22   #185
Debeli
Član

Član od: 21.10.2012.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 209 puta na 93 poruka

Ako nesto nisam propustio, originalna mapa ce biti prosirena za 13 novih gradova po ceni od oko 10 evra. Tako da ko ne plati, nece videti prosirenje (osim ako nije snalazljiv). E sad, ako idemo nekom logikom da to originalno prosirenje na istok nece biti besplatno, kolika je mogucnost da originalna mapa Srbije bude besplatna?

Sto se tice TSM i ostalih mapa, po najavi sa bloga SCS, bice dovoljno u editoru samo "buildovati" mapu u novom rezimu i ona ce raditi. Jedino sto ce verovatno morati novi profil. Ali nova verzija TSM (za koju svakako treba novi profil) je tek na 50 posto i oni sigurno ne zure da je izbace pre novog patcha. Samo je bitno da SCS odradi taj novi rezim kako treba.

Sto se tice price da mi napravimo mapu, pa da se oni upoznaju sa vecim gradovima, putevima i blizom okolinom puteva preko te mape, pa da onda prave svoju mapu sve gledajuci u nasu, to mi tek deluje nelogicno. Mislim nismo mi neko udaljeno ostrvo na Pacifiku pa da ne znaju (ili preko interneta saznaju) koji su veci gradovi ili glavni putevi.
Meni je cak lakse, evo mogu i sam to da odradim, da krenem od Subotice do Nisa, ponesem fotoaparat i da slikam okolinu na svakih 50 km i posaljem slike u Prag ili jos bolje da ih licno odnesem (da bih opet video Prag). Lakse nego da preko sat vremena (sto upravo radim) pokusavam da otkrijem zasto kamion udara u "nevidljivi zid" na mostu.

Edit: Ako bih ja pravio tu mapu za pokazivanje SCS-u, morao bih da se oslanjam na google earth, bing maps i slicno (zato sto sam u poslednjih par godina tek nekoliko puta bio juzno od Beograda). Na isti nacin bi i SCS mogao da napravi mapu (uz pomoc google eartha). Sigurno bi je brze i bolje uradili, ipak oni bolje poznaju svoju igru i editor od mene.
Ako bi tu mapu za pokazivanje pravili neki drugi ljudi, koji bolje poznaju teritoriju Srbije, mogu slobodno da nam se prikljuce i u pravljenju ove velike mape.
Konkurs je otvoren...

Poslednja ispravka: Debeli (9.6.2013 u 17:56)
Debeli je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.6.2013, 19:22   #186
Wile E. Coyote
Član

Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Wile E. Coyote Slanje poruke preko AIM-a korisniku Wile E. Coyote Slanje poruke preko MSN-a korisniku Wile E. Coyote Slanje poruke preko Yahooa korisniku Wile E. Coyote Slanje poruke preko Skypea korisniku Wile E. Coyote

Citat:
Debeli kaže: Pregled poruke
Lakse nego da preko sat vremena (sto upravo radim) pokusavam da otkrijem zasto kamion udara u "nevidljivi zid" na mostu.
Verovatno sam ja na nekom terenu što prolazi ispod zaboravio da čekiram „No boundary”...
Stara 9.6.2013, 21:47   #187
el92
Novi član

Član od: 14.2.2013.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka

Pozz dobri ljudi .. Ako treba kakvu sliku , ili putokaz uraditi u PhotoShopu , tu sam na raspolaganju .. Imate Private Message !
el92 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku el92 na korisnoj poruci:
Wile E. Coyote (9.6.2013)
Stara 10.6.2013, 18:32   #188
Wile E. Coyote
Član

Prvi grad je kompletno završen. Evo malo slika (by me & Debeli), čisto da vidite kako će otprilike sve izgledati i pogađajte šta je šta...
Priložene slike
Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	Untitled-1.jpg
Viđeno:	319 puta
Veličina:	98,9 KB
ID:	46595  
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku Wile E. Coyote na korisnoj poruci:
BuckyBGD (11.4.2014), Johnny-24 (10.6.2013), ksrele (10.6.2013), Laxi (10.6.2013), moravatz (11.6.2013)
Stara 10.6.2013, 18:44   #189
Johnny-24
Starosedelac

Član od: 30.6.2012.
Zahvalnice: 327
Zahvaljeno 199 puta na 158 poruka

Ovo je super,nemam reci...
Sto se tice ikarbusovog busa nigde ne mogu da ga nadjem el moze neki drugi sto je slican kao on.?
Johnny-24 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.6.2013, 18:47   #190
Wile E. Coyote
Član

Ma može, ja sam samo nabacio ideju. Ima li neka slika tog busa?
Stara 10.6.2013, 18:51   #191
Johnny-24
Starosedelac

Evo slika busa..

Sta kazes el bi mogo da se uradi i posle nek mu neko napravi skin GSP-a i eto.
Stara 10.6.2013, 18:53   #192
Wile E. Coyote
Član

Pa lici pomalo...
Stara 10.6.2013, 18:54   #193
Johnny-24
Starosedelac

Sad cu da probam da nadjem neki drugi...
Stara 10.6.2013, 19:01   #194
Johnny-24
Starosedelac

A ovaj man..?

Izvini za onaj prethodni u izradi je jos...
Stara 10.6.2013, 19:25   #195
ksrele
Veteran

Član od: 16.9.2012.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 585 puta na 266 poruka

Ne moze da se uzme model iz onog Bus Simulatora OMSI OSMI kako li vec?
ksrele je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.6.2013, 20:20   #196
Johnny-24
Starosedelac

Nisu to ti modeli!!!
Stara 10.6.2013, 20:26   #197
Alchemist
Član

Citat:
Wile E. Coyote kaže: Pregled poruke
Prvi grad je kompletno završen. Evo malo slika (by me & Debeli), čisto da vidite kako će otprilike sve izgledati i pogađajte šta je šta...
Prva slika levo bi trebalo da je blok 21 i Sava centar, na dnu levo Genex, u sredini desno neki ljuti blokovi, izgleda kao blok 45 na Bezaniji , dole desno stari zeleznicki most, a u pozadini novi, gore desno i sredina levo ne znam sta je.

Poslednja ispravka: Alchemist (10.6.2013 u 20:33)
Stara 10.6.2013, 20:29   #198
Wile E. Coyote
Član

Citat:
Alchemist kaže: Pregled poruke
Prva slika levo bi trebalo da je blok 21 i Sava centar, na dnu levo Genex, u sredini desno neki ljuti blokovi, izgleda kao blok 45 na Bezaniji , na dnu desno novi most, gore desno i sredina levo ne znam sta je.
U stvari tek sad videh pazljivije most, ovo je verovatno stari zeleznicki most, a iza njega je drugi.
Gore desno su Sava Centar i Interkont, a sredina levo je Belvil. A na prvoj slici nije SC nego Hajat.
Stara 10.6.2013, 21:46   #199
Alchemist
Član

Citat:
Gore desno su Sava Centar i Interkont, a sredina levo je Belvil. A na prvoj slici nije SC nego Hajat.
Na Hajat sam i mislio, lapsus, a gore desno nikad ne bih pogodio, ali sad kad si rekao da je SC, tacno lici, samo sto je pogled iz suprotnog pravca, pa je SC desno. I Belvil je ok kad si rekao, ovako ne bih pogodio.

Sve u svemu, odlicno je, moje apetite bi zadovoljilo i mnogo manje detalja.

Poslednja ispravka: Alchemist (11.6.2013 u 0:34)
Stara 11.6.2013, 11:36   #200
moravatz
Član

Član od: 14.10.2010.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 326 puta na 164 poruka

Citat:
Odlicno izgleda, svaka cast. Jedino me zbunjuje sto mi izgleda kao da ce se kamionom prolaziti pored Hajata i kroz blokove, a dobro znate da je tuda zabranjen teski saobracaj. Malo ga preteraste
moravatz je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
[Android] Offline mapa Srbije (i Evrope)? ZoNi Programi za mobilne telefone 12 28.4.2013 15:31
18 WoS Euro Truck Simulator dallyborr Simulacije vožnje 619 21.3.2012 22:49
Konferencija mladih lidera iz dijaspore i Srbije 2011, Beograd, 15. i 16. jul Dukes Dešavanja i događaji 7 9.7.2011 17:05
GPS mapa Srbije Alek92 Programi za mobilne telefone 52 20.8.2009 22:06
Projekat: GNU/Linux mapa Srbije Eni Slobodni softver 18 20.5.2008 21:54

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 1:14.