Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Simulacije vožnje
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Simulacije vožnje Auto-moto + simulacije letenja...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 10.6.2013, 14:43   #6581
ksrele
Veteran

Član od: 16.9.2012.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 585 puta na 266 poruka
Određen forumom Re: Euro Truck Simulator 2

Citat:
Johnny-24 kaže: Pregled poruke
Evo ga i ficko malo mu treba dorade i bice to bombona..

https://mega.co.nz/#!AZxjgRwb!fPdR1k...LEmUF2Ue1Qg6uc

P.S. Fica ima trkacka sedista..
Fin model, samo nema stakla.
ksrele je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.6.2013, 14:44   #6582
Johnny-24
Starosedelac

Član od: 30.6.2012.
Zahvalnice: 327
Zahvaljeno 199 puta na 158 poruka

Evo ga motor Yamaha YZF R1 2012 super je...

https://mega.co.nz/#!dUBCwTRK!KPoqTC...X4xZjdxry5dGYw

Jos nestu tu sam samo kazite..
Johnny-24 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.6.2013, 15:14   #6583
ksrele
Veteran

Citat:
Johnny-24 kaže: Pregled poruke
Evo ga motor Yamaha YZF R1 2012 super je...

https://mega.co.nz/#!dUBCwTRK!KPoqTC...X4xZjdxry5dGYw

Jos nestu tu sam samo kazite..
Wow, svidja mi se motor, ali nemam blagu ideju kako bi se mogao ubaciti u igru. Mogu pokusati nesto ali...
Stara 10.6.2013, 15:41   #6584
Jovan4
Član

Član od: 9.5.2012.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 23 puta na 19 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku Jovan4

Citat:
Laxi kaže: Pregled poruke
...или си једноставно убацио неки мод који у себи има лимит на 90 и ето белаја...
Додај "zzzz" испред назива тог мода па пробај опет.
Ubacio jedan mod koji je imao 90 limit i onda sam napisao zzzz ispred i radi
Jovan4 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.6.2013, 17:06   #6585
Laxi
Veteran

Član od: 12.3.2010.
Zahvalnice: 527
Zahvaljeno 278 puta na 194 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Laxi Slanje poruke preko Skypea korisniku Laxi

Citat:
jovan4 kaže: Pregled poruke
ubacio jedan mod koji je imao 90 limit i onda sam napisao zzzz ispred i radi
Рекох ти ја...
Laxi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.6.2013, 18:08   #6586
soneje
Veteran

Član od: 6.9.2011.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 65 puta na 51 poruka

Majko kakva je ona Scania koncept grozna.
soneje je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 11.6.2013, 12:35   #6587
Debeli
Član

Član od: 21.10.2012.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 209 puta na 93 poruka

Ako to znaci da ce se promeniti ponasanje AI kamiona, to ce onda biti potpuno drugacija igra, mnogo bolja.
Valjda ce biti nesto od toga.
Debeli je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 11.6.2013, 13:14   #6588
moravatz
Član

Član od: 14.10.2010.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 326 puta na 164 poruka

@Debeli
SCS je postujuci zabranu voznje kroz grad vise hteo sebi da skrati posao, nego sto im je stalo do propisa. Vec si pomenuo tupavost AI kamiona, a ni automobili nisu mnogo bolji kad pocnu da se vucaraju 60 po auto-putu.
Ukusi su razliciti, ali voznja kroz centar grada je bas preterana. Beograd moze vrlo lepo da se osmotri sa tranzitnog puta ispod Kalemegdana, moze se proci Savskom pored zelesnicke stanice do Mostara, a sa auto-puta se veoma dobro vide i stari i novi deo grada. ETS je ipak "simulacija" kamiona, a ne dostavnih kombija do 3,5t
Ovo je samo dobronameran savet, a vi radite kako hocete.
moravatz je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku moravatz na korisnoj poruci:
ton_majstor (11.6.2013)
Stara 11.6.2013, 13:27   #6589
Debeli
Član

Član od: 21.10.2012.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 209 puta na 93 poruka

Naravno da shvatam da su saveti dobronamerni, a i dobrodosli su...

Svako ce moci da vozi kuda zeli, moze iz Zemuna obilaznicom do Pancevca, ne mora preko Gazele. Pogotovo sto imam neke ideje o prednosti obilaznice, videcemo kako ce to izgledati. Testiram, nesto ce valjda ispasti.

Za SCS i mislim da je sebi skratio posao, a ne da je brinuo o propisima.
Debeli je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 11.6.2013, 13:38   #6590
ksrele
Veteran

Ma SCS je lenj do bola. Od pocetka mi tako igra izgleda, kao da ju je zapoceo neko vredan i pametan a zavrsili Crnogorci (bez uvrede bilo koga, to je unuverzalna sala). Trebalo je samo sesti i ljudski to odraditi odma a ne da puste igru u prodaju i nadaju se "valjda se niko nece zaliti na to, a i ako se zale ispravku ce dobiti tek u tamo nekom patchu".
Znam ja da im je plan da mogu jos dugo da zaradjuju od ove igrice stalno je postepeno poboljsavajuci, ali ako su volji da poboljsavaju igricu zar nije bilo bolje da je prvo izbace onako solidno dobru i onda dodaju jos onako extra dobre stvari u patchevima? Ali ne, oni su izbacili relativno OK (vuce na losu) igru i onda jaaaaaaako polako izbacuju patcheve za nju koji je polaaaako popravljaju.
Ako budu hteli 5 godina da rade na ovo igri tek ce posle tog vremena da lici na nesto.

A sto se tice voznje direktno kroz krad, meni je to cool. Ja sam, svojevremeno, sa ujakom (sa sleperom) prosao pola Beograda. Isao je i tuda kuda ne sme. Jednom su nas zaustavili panduri i kao "Pa gde ces ti junace, znas da je ovuda zabranjeno kamionima" a ujak je uvek imao neki strasno dobar izgovor kao "pa nisam mogao da se okrenem tamo i jbg morao sam proci ovuda" ili "Pa tamo su se neki sudarili i zakrcili saobaraj a ja moram sto pre stici na odrediste jer u protivnom ode posao"
Bilo je jako cool, ali moj ujak je bio strasno dobar vozac. Gde se sve on provlacio bez i ogrebotine...

Da skratim pricu, meni se svidja mogucnost prolaska kroz grad, ali bi ja predlozio da ukradete jednu ideju iz one Europe Rebuild mape, da pored puta (pola na ulici, pola na trotoaru) postavite parkirane AI automobile. Pa se ti onda sa sleperom provlaci kroz grad ako si maher.
Stara 11.6.2013, 14:54   #6591
ton_majstor
Član

Član od: 24.11.2005.
Zahvalnice: 355
Zahvaljeno 574 puta na 209 poruka

Што се тиче АИ, Лакси је написао да је скроз нов, али то није сасвим тачно. Тачније је да је код из 1.3.1. врло измењен набоље, али је једнако тачна информација да се пише скроз нови АИ, од нуле, који неће стићи за 1.4, колико засад знам.
ton_majstor je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ton_majstor na korisnoj poruci:
Laxi (11.6.2013)
Stara 11.6.2013, 18:18   #6592
ksrele
Veteran

Evo ga i Stojdzo za probu

Download
link:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/...Srele_1.0b.zip
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku ksrele na korisnoj poruci:
PREDATOR 011 (12.6.2013), Wile E. Coyote (12.6.2013)
Stara 11.6.2013, 21:29   #6593
ksrele
Veteran

Da li bi ste hteli da u igri vidite ovako nesto?

http://3dexport.com/3dmodel-fap-1118-cab-58145.htm

Ako da, skupite pare (20$) i neko ko ima karticu za kupovinu sa internet-a da kupimo ovo pa ubacimo u igru.

Poslednja ispravka: ksrele (11.6.2013 u 21:51)
Stara 12.6.2013, 1:23   #6594
ksrele
Veteran

Citat:
PREDATOR 011 kaže: Pregled poruke
@ksrele
Ogromne pohvale za rad ,101 si mnoooogo bolje odradio nego jugica ,pohvale za 101 ali mi je zao sto jugic nije bolji
Hoces li da ih sredjujes unutra?Vidim da 101 ima detaljnu unutrasnjost ali u 1 boji
Primetio sam da poneki 101 idu pobodeni na pred ,dali se jos nekome desava?
E hvala.

Sto se kaze ono narodski "bas sam se napalio" na ovo 'konvertovanje' modela. Jedva cekam da vidim kako ce Golf da ispadne a Lada ima da oduva sve GARANT! Em sto je najbolji model, em sto cu ja do tad skontati mnoge fore. Kao sto sam tek kod Stojdze skontao kako se radi sa "lamp_mask.dds" teksturom pa sam se onda morao vracati na Yuga i to ispravljati.

Meni se Yugo zna nekad zabosti u asfalt ali 101 nije nikad. Yugo mi se zabode samo kada ga ja gurnem ili kada se sam spuca sa drugim AI vozilom. Uspeo sam jednom slucajno to da vidim. Mislim da sam ja prouzrokovao saobracajku. Udario jedan drugog u bocnu stranu. Onda se taj jedan povukao u rikverc (zao mi je sto nisam stigao da vidim da li rade rikverc svetla) i onda krenuo napred i poceo da propada.

Sta kod Yugica nije OK?
Napravio sam noviju verziju veceras ali imam jos nekih sitnica da sredim pa cu sutra da uploadujem oba vozila malo novije verzije, ali jos uvek beta, sto znaci da se jos uvek na njima radi. Tek kada vise vas bude zadovoljno (a pre svega ja) onda cu da kazem "e sada je gotov" i da mogu da se prave kao nova AI vozila (onda ce moci i da imaju originalne svoje tockove) i da da budu spremni za integraciju u nasu mapu.

Ajde pisite slobodno utiske. Znam da je Yugic nekako kockastiji vise nego sto bi trebalo ali... prvobitno je bio previse obao i nije mi se nikako svidjao.

Sto se tice unutrasnjosti kod 101-a tu moze da se boji kako hocete i zaista jeste dosta detaljno uradjena, bilo je tu jos sitnica kao sto je konzola sa radijom i jos neke sitnice, ali nisam hteo da preopterecujem model. (kod Gofla ima Pizza na zadnjem sedistu, mis u gepeku itd)
Znaci koju boju da stavim za sedista, volan? Moze i tekstura, mada nema potrebe da opterecujemo igru sa tim. Ipak je to AI vozilo.

A kog Yugica se ne secam kakva je unutrasnost... tj instrument tabla kakva je i da li je ima uopste... Znam da je bila jako siromasna, nije imao ni tapacirunge na vratima ni pod, nista. Onda sam se posluzio malim trikom, uzeo sam duplirao karoseriju, malo je smanjio (iz centra) i obrnuo normale, tako da je Yugo dobio i drugu stranu karoserije. Tako sam morao jer igra ne zna da prihvati dvostrane materijale.
Stara 12.6.2013, 1:26   #6595
ksrele
Veteran

Citat:
Alchemist kaže: Pregled poruke
Daj reci mi da se zaje*avas. ETS mapa Srbije sa predefinisanim i tipskim drvecem, putevima, krvinama, zgradama i svim ostalim ce upoznati strance "sa pravom Srbijom i njenim lepotama"??
Mozemo izaci na teren i uslikati pravo drvece. Vec sam imao iskustva sa ubacivanjem istih u ovu igru (eh kad se setim problema sa tim zimskim modom... ali ipak je moj na kraju bio najbolji... i dan danas mi stizu mejlovi sa pohvalama ili pitanjima gde mogu da skinu taj mod).
Onda ce biti realnija mapa sa njima.

Ma daj, ne pali se covece. Vidis da se sali, a i da je ozbiljan nece mnogo pogresiti. Videce se da imamo reke, planine, ravnice... neki deo amtosfere se moze preneti, naravno da nece moci sve do detalja ali ajd.
Stara 12.6.2013, 2:55   #6596
Alchemist
Član

Član od: 6.12.2012.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 116 puta na 79 poruka

Citat:
ksrele kaže: Pregled poruke
Ma daj, ne pali se covece. Vidis da se sali, a i da je ozbiljan nece mnogo pogresiti. Videce se da imamo reke, planine, ravnice... neki deo amtosfere se moze preneti, naravno da nece moci sve do detalja ali ajd.
Ti ko Brena u onoj pesmi "Jugoslovenka" - "..oci su mi more Jadransko, kose su mi klasje panonsko..." Znas sta, ko iz ETS-a bude saznao da Srbija ima reke, planine i ravnice, a da to nije prethodno znao - najbolje da se sam ošiša do glave.

Deo atmosfere se moze preneti, naravno, ali iskljucivo onim cega nema na drugim mapama, a to su gradovi koje su uradili detaljnije (bar ovih par vecih) sa svojim karakteristicnim gradjevinama i ovim vozilima na kojima bas ti radis, a koja se retko mogu videti na drugim putevima - Yugic, kec i ostalo. I mozda jos upotrebom cirilice na putokazima, ne znam da li je to u planu.
Alchemist je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.6.2013, 8:05   #6597
Wile E. Coyote
Član

Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 339
Zahvaljeno 326 puta na 94 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Wile E. Coyote Slanje poruke preko AIM-a korisniku Wile E. Coyote Slanje poruke preko MSN-a korisniku Wile E. Coyote Slanje poruke preko Yahooa korisniku Wile E. Coyote Slanje poruke preko Skypea korisniku Wile E. Coyote

Bilo bi lepo kad bi mogli putokazi da budu na oba pisma, ali bilo bi suviše sitno. Videćemo, ali bojim se da ćirilica neće moći da stane. Ksrele se već muči da ugura po 3 grada na portale. Videćemo kako će ispasti, pa ćemo videti šta dalje.
Wile E. Coyote je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.6.2013, 9:57   #6598
DeCoy
Intel Inside

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.219 puta na 7.174 poruka

Da se stranci upoznaju sa Srbijom, al` sa tablama na ćirilici
DeCoy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.6.2013, 11:02   #6599
Alchemist
Član

Član od: 6.12.2012.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 116 puta na 79 poruka

Citat:
Wile E. Coyote kaže: Pregled poruke
Bilo bi lepo kad bi mogli putokazi da budu na oba pisma, ali bilo bi suviše sitno. Videćemo, ali bojim se da ćirilica neće moći da stane. Ksrele se već muči da ugura po 3 grada na portale. Videćemo kako će ispasti, pa ćemo videti šta dalje.
Ne znam koliki je to posao, ali kad bi imena gradova na mapi bila na cirilici, onda bi i na putokazima mogla samo cirilica, kao na ruskoj mapi? Ako neko to ne ume da procita, nije problem, jer mu GPS pokazuje pravac, a koriscenjem mape moze i sam da izabere zeljenu trasu, jer bi sve bilo na cirilici.

Citat:
DeCoy kaže: Pregled poruke
Da se stranci upoznaju sa Srbijom, al` sa tablama na ćirilici
Nije upoznavanje zemlje samo da stanes ispred ETS putokaza na cirilici i utvrdis da ne umes da procitas, pa ne mozes dalje (a mozes), vec postoje i korisne informacije opsteg tipa - covek otvori mapu, vidi cirilicu i nesto nauci - "aha, znaci u Srbiji se koristi cirilica."
Alchemist je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.6.2013, 12:18   #6600
moravatz
Član

Član od: 14.10.2010.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 326 puta na 164 poruka

Citat:
Alchemist kaže: Pregled poruke
Ne znam koliki je to posao, ali kad bi imena gradova na mapi bila na cirilici, onda bi i na putokazima mogla samo cirilica, kao na ruskoj mapi? Ako neko to ne ume da procita, nije problem, jer mu GPS pokazuje pravac, a koriscenjem mape moze i sam da izabere zeljenu trasu, jer bi sve bilo na cirilici.

Nije upoznavanje zemlje samo da stanes ispred ETS putokaza na cirilici i utvrdis da ne umes da procitas, pa ne mozes dalje (a mozes), vec postoje i korisne informacije opsteg tipa - covek otvori mapu, vidi cirilicu i nesto nauci - "aha, znaci u Srbiji se koristi cirilica."
Tesko da ce iko spolja hteti da se toliko cima da bi skapirao sta pise na putokazu. ako bi putokazi bili samo na cirilici onda bolje da se zovu путозбун
Najrealnije je da se stave latinicni i cirilicni natpisi, kao sto jeste, ako mogu da stanu na tablu.
Inace, ova Satanova mapa EuropeRebuild bi trebala da bude za primer svakome. Granicni prelazi, rupe na putu, odlicni gradovi, siroke magistrale... Sjajno.
moravatz je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
ets2, euro truck simulator 2

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Hard Truck Apocalypse dodgeme Simulacije vožnje 19 4.3.2014 19:22
Truck Simulator 2009 La.Prestige Simulacije vožnje 81 22.3.2012 23:47
18 WoS Euro Truck Simulator dallyborr Simulacije vožnje 619 21.3.2012 22:49
Konf od 1600 euro *ukupno* ... ZLO na duge staze... pinojle Šta da kupim? 76 25.12.2007 16:11

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 16:55.