![]() |
![]() |
![]() |
#6581 | |
Veteran
Član od: 16.9.2012.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 585 puta na 266 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6582 |
Starosedelac
Član od: 30.6.2012.
Zahvalnice: 327
Zahvaljeno 199 puta na 158 poruka
|
![]()
Evo ga motor Yamaha YZF R1 2012 super je...
https://mega.co.nz/#!dUBCwTRK!KPoqTC...X4xZjdxry5dGYw Jos nestu tu sam samo kazite.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6583 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6584 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6585 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6586 |
Veteran
Član od: 6.9.2011.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 65 puta na 51 poruka
|
![]()
Majko kakva je ona Scania koncept grozna.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6587 |
Član
Član od: 21.10.2012.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 209 puta na 93 poruka
|
![]()
Ako to znaci da ce se promeniti ponasanje AI kamiona, to ce onda biti potpuno drugacija igra, mnogo bolja.
Valjda ce biti nesto od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6588 |
Član
Član od: 14.10.2010.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 326 puta na 164 poruka
|
![]()
@Debeli
SCS je postujuci zabranu voznje kroz grad vise hteo sebi da skrati posao, nego sto im je stalo do propisa. Vec si pomenuo tupavost AI kamiona, a ni automobili nisu mnogo bolji kad pocnu da se vucaraju 60 po auto-putu. Ukusi su razliciti, ali voznja kroz centar grada je bas preterana. Beograd moze vrlo lepo da se osmotri sa tranzitnog puta ispod Kalemegdana, moze se proci Savskom pored zelesnicke stanice do Mostara, a sa auto-puta se veoma dobro vide i stari i novi deo grada. ETS je ipak "simulacija" kamiona, a ne dostavnih kombija do 3,5t ![]() Ovo je samo dobronameran savet, a vi radite kako hocete. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku moravatz na korisnoj poruci: | ||
ton_majstor (11.6.2013) |
![]() |
#6589 |
Član
Član od: 21.10.2012.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 209 puta na 93 poruka
|
![]()
Naravno da shvatam da su saveti dobronamerni, a i dobrodosli su...
Svako ce moci da vozi kuda zeli, moze iz Zemuna obilaznicom do Pancevca, ne mora preko Gazele. Pogotovo sto imam neke ideje o prednosti obilaznice, videcemo kako ce to izgledati. Testiram, nesto ce valjda ispasti. Za SCS i mislim da je sebi skratio posao, a ne da je brinuo o propisima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6590 |
Veteran
|
![]()
Ma SCS je lenj do bola. Od pocetka mi tako igra izgleda, kao da ju je zapoceo neko vredan i pametan a zavrsili Crnogorci (bez uvrede bilo koga, to je unuverzalna sala). Trebalo je samo sesti i ljudski to odraditi odma a ne da puste igru u prodaju i nadaju se "valjda se niko nece zaliti na to, a i ako se zale ispravku ce dobiti tek u tamo nekom patchu".
Znam ja da im je plan da mogu jos dugo da zaradjuju od ove igrice stalno je postepeno poboljsavajuci, ali ako su volji da poboljsavaju igricu zar nije bilo bolje da je prvo izbace onako solidno dobru i onda dodaju jos onako extra dobre stvari u patchevima? Ali ne, oni su izbacili relativno OK (vuce na losu) igru i onda jaaaaaaako polako izbacuju patcheve za nju koji je polaaaako popravljaju. Ako budu hteli 5 godina da rade na ovo igri tek ce posle tog vremena da lici na nesto. A sto se tice voznje direktno kroz krad, meni je to cool. Ja sam, svojevremeno, sa ujakom (sa sleperom) prosao pola Beograda. Isao je i tuda kuda ne sme. Jednom su nas zaustavili panduri i kao "Pa gde ces ti junace, znas da je ovuda zabranjeno kamionima" a ujak je uvek imao neki strasno dobar izgovor kao "pa nisam mogao da se okrenem tamo i jbg morao sam proci ovuda" ili "Pa tamo su se neki sudarili i zakrcili saobaraj a ja moram sto pre stici na odrediste jer u protivnom ode posao" ![]() Bilo je jako cool, ali moj ujak je bio strasno dobar vozac. Gde se sve on provlacio bez i ogrebotine... Da skratim pricu, meni se svidja mogucnost prolaska kroz grad, ali bi ja predlozio da ukradete jednu ideju iz one Europe Rebuild mape, da pored puta (pola na ulici, pola na trotoaru) postavite parkirane AI automobile. Pa se ti onda sa sleperom provlaci kroz grad ako si maher. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6591 |
Član
Član od: 24.11.2005.
Zahvalnice: 355
Zahvaljeno 574 puta na 209 poruka
|
![]()
Што се тиче АИ, Лакси је написао да је скроз нов, али то није сасвим тачно. Тачније је да је код из 1.3.1. врло измењен набоље, али је једнако тачна информација да се пише скроз нови АИ, од нуле, који неће стићи за 1.4, колико засад знам.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ton_majstor na korisnoj poruci: | ||
Laxi (11.6.2013) |
![]() |
#6592 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku ksrele na korisnoj poruci: | ||
PREDATOR 011 (12.6.2013), Wile E. Coyote (12.6.2013) |
![]() |
#6593 |
Veteran
|
![]()
Da li bi ste hteli da u igri vidite ovako nesto?
http://3dexport.com/3dmodel-fap-1118-cab-58145.htm Ako da, skupite pare (20$) i neko ko ima karticu za kupovinu sa internet-a da kupimo ovo pa ubacimo u igru. Poslednja ispravka: ksrele (11.6.2013 u 21:51) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6594 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Sto se kaze ono narodski "bas sam se napalio" na ovo 'konvertovanje' modela. ![]() Meni se Yugo zna nekad zabosti u asfalt ali 101 nije nikad. Yugo mi se zabode samo kada ga ja gurnem ili kada se sam spuca sa drugim AI vozilom. Uspeo sam jednom slucajno to da vidim. Mislim da sam ja prouzrokovao saobracajku. Udario jedan drugog u bocnu stranu. Onda se taj jedan povukao u rikverc (zao mi je sto nisam stigao da vidim da li rade rikverc svetla) i onda krenuo napred i poceo da propada. Sta kod Yugica nije OK? Napravio sam noviju verziju veceras ali imam jos nekih sitnica da sredim pa cu sutra da uploadujem oba vozila malo novije verzije, ali jos uvek beta, sto znaci da se jos uvek na njima radi. Tek kada vise vas bude zadovoljno (a pre svega ja) onda cu da kazem "e sada je gotov" i da mogu da se prave kao nova AI vozila (onda ce moci i da imaju originalne svoje tockove) i da da budu spremni za integraciju u nasu mapu. Ajde pisite slobodno utiske. Znam da je Yugic nekako kockastiji vise nego sto bi trebalo ali... prvobitno je bio previse obao i nije mi se nikako svidjao. Sto se tice unutrasnjosti kod 101-a tu moze da se boji kako hocete i zaista jeste dosta detaljno uradjena, bilo je tu jos sitnica kao sto je konzola sa radijom i jos neke sitnice, ali nisam hteo da preopterecujem model. (kod Gofla ima Pizza na zadnjem sedistu, mis u gepeku itd) Znaci koju boju da stavim za sedista, volan? Moze i tekstura, mada nema potrebe da opterecujemo igru sa tim. Ipak je to AI vozilo. A kog Yugica se ne secam kakva je unutrasnost... tj instrument tabla kakva je i da li je ima uopste... Znam da je bila jako siromasna, nije imao ni tapacirunge na vratima ni pod, nista. Onda sam se posluzio malim trikom, uzeo sam duplirao karoseriju, malo je smanjio (iz centra) i obrnuo normale, tako da je Yugo dobio i drugu stranu karoserije. Tako sam morao jer igra ne zna da prihvati dvostrane materijale. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6595 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Onda ce biti realnija mapa sa njima. ![]() Ma daj, ne pali se covece. Vidis da se sali, a i da je ozbiljan nece mnogo pogresiti. Videce se da imamo reke, planine, ravnice... neki deo amtosfere se moze preneti, naravno da nece moci sve do detalja ali ajd. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6596 | |
Član
Član od: 6.12.2012.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 116 puta na 79 poruka
|
![]() Citat:
![]() Deo atmosfere se moze preneti, naravno, ali iskljucivo onim cega nema na drugim mapama, a to su gradovi koje su uradili detaljnije (bar ovih par vecih) sa svojim karakteristicnim gradjevinama i ovim vozilima na kojima bas ti radis, a koja se retko mogu videti na drugim putevima - Yugic, kec i ostalo. I mozda jos upotrebom cirilice na putokazima, ne znam da li je to u planu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6597 |
Član
|
![]()
Bilo bi lepo kad bi mogli putokazi da budu na oba pisma, ali bilo bi suviše sitno. Videćemo, ali bojim se da ćirilica neće moći da stane.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6598 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.219 puta na 7.174 poruka
|
![]()
Da se stranci upoznaju sa Srbijom, al` sa tablama na ćirilici
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6599 | |
Član
Član od: 6.12.2012.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 116 puta na 79 poruka
|
![]() Citat:
Nije upoznavanje zemlje samo da stanes ispred ETS putokaza na cirilici i utvrdis da ne umes da procitas, pa ne mozes dalje (a mozes), vec postoje i korisne informacije opsteg tipa - covek otvori mapu, vidi cirilicu i nesto nauci - "aha, znaci u Srbiji se koristi cirilica." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6600 | |
Član
Član od: 14.10.2010.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 326 puta na 164 poruka
|
![]() Citat:
![]() Najrealnije je da se stave latinicni i cirilicni natpisi, kao sto jeste, ako mogu da stanu na tablu. Inace, ova Satanova mapa EuropeRebuild bi trebala da bude za primer svakome. Granicni prelazi, rupe na putu, odlicni gradovi, siroke magistrale... Sjajno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
ets2, euro truck simulator 2 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Hard Truck Apocalypse | dodgeme | Simulacije vožnje | 19 | 4.3.2014 19:22 |
Truck Simulator 2009 | La.Prestige | Simulacije vožnje | 81 | 22.3.2012 23:47 |
18 WoS Euro Truck Simulator | dallyborr | Simulacije vožnje | 619 | 21.3.2012 22:49 |
Konf od 1600 euro *ukupno* ... ZLO na duge staze... | pinojle | Šta da kupim? | 76 | 25.12.2007 16:11 |