![]() |
![]() |
|
Nosači podataka Hard diskovi, optički uređaji (CD/DVD), flash diskovi, floppy... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 21.1.2008.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 10 puta na 10 poruka
|
![]()
Ako temi nije mjesto na ovom pdf-u ja se izvinjavam
![]() kolega je prije neki dan na moj externi hd prebacio neke podatke.krenuo sam da ih obrishem,i nedje pred kraj brisanja dobio sam poruku,standardnu, da su folderi i fajlovi 'in use,zauzeti procesom,poruka 0x0454545-tako nekako' i da se ne mogu brisat.naravno,ranije sam imao iskustva sa tim problemom,odem u safe mode,i obrishem to sto treba,ali...tu nastupa moje vishecasovno muchenje.ne znam sta sve nijesam probao.gugl mi je izbachao razna rjesenja pocev od nekog ownershipa,pa do svakakvih unlock programa,pa do...ne znam.uglavnom nista!ima jedan folder,u njemu josh jedan,a u njemu josh dva.e u ta dva ne mogu da udjem,nego mi izbaci poruku da su corrupted.inache u njima nema nista,nije virus u pitanju,skenirao sam svim i svachim.ne pravi mi sve ovo problem, ali ako ima neko na forumu kakvo rjesenje neka se javi.na ovakav problem stvarno nikad nijesam naleceo.unaprijed zahvalan.evo skrin-a : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 19.10.2011.
Zahvalnice: 107
Zahvaljeno 245 puta na 227 poruka
|
![]()
trebalo bi da proveris sa 'chkdsk C: /F'
mislim da moze i desnim klikom na particiju pa properties, tools, check. (stikliras ono 'fix file system errors') |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku orange47 na korisnoj poruci: | ||
ILEW (12.6.2013) |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
odradio...nishta...eo josh jedne poruke koja mi je izbachena poslije toga:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 730
Zahvaljeno 4.355 puta na 3.596 poruka
|
![]()
Probao si preko CMD?
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Picard na korisnoj poruci: | ||
ILEW (12.6.2013) |
![]() |
#5 | |
Član
|
![]() Citat:
g: dir: DEL ANA upitan sam da li sam siguran za brisanje,odgovorio sam da jesam ![]() restartovao sam explorer.exe ushao sam u hd,i nista,josh je tu...ne znam jesam li dje grijeshio sa ovim komandama u dosu?sve sam ishao po po redu.na linuxu ne znam apsolutno nishta... edit: mozda se ovo treba odradit na XP-u,jer sam ovo probao na 7-ici,a inache su podaci prebacheni sa XP-a,mozda je do toga.vidjecu kad dodjem kuci pa javljam... Poslednja ispravka: ILEW (12.6.2013 u 16:13) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 23.1.2008.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 367 puta na 332 poruka
|
![]()
Skini Unlocker http://www.filehippo.com/download_unlocker/
Desni klik na folder i biras opciju Unlock, probas posle toga da ga obrises. Ako ni on ne pomogne onda izguglaj tu gresku koju ti vrace explorer, mozda je problem kompleksniji ili je taj neki sektor na hardu otiso. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku el_corona na korisnoj poruci: | ||
ILEW (12.6.2013) |
![]() |
#7 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa brisanjem sistema sa drugih particija | neznalica | Operativni sistemi | 6 | 8.8.2011 22:32 |
Problem sa reprodukcijom video fajlova | MODRAG | Video/TV softver | 0 | 20.7.2011 22:00 |
Extremno cudan problem sa RapidShare-om | MarkoT | Internet tehnologije | 8 | 2.4.2010 18:20 |
Problem sa zvukom - da li je do hardware-a ili nesto drugo? | FiresnakE | Kvarovi | 6 | 5.3.2010 12:08 |
Problem sa TASKBAROM | Dapper | Operativni sistemi | 6 | 11.12.2008 17:01 |