![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#701 |
Banned
Član od: 22.1.2011.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 335 puta na 264 poruka
|
![]()
Sta je bre ovo posle poslednjeg update vidim samo dva servera upropastili su nacisto igru.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Starosedelac
Član od: 1.2.2009.
Zahvalnice: 525
Zahvaljeno 1.136 puta na 594 poruka
|
![]()
ko je bre nacista?
![]() nakon patcha, uglavnom dok se na update-uju serveri na noviju verziju prodje pola dana... budi strpljiv ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Starosedelac
|
![]()
Singleplayer samo instaliraj ako hoces onaj SP da igras
|
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Član
Član od: 7.1.2013.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 3 puta na jednoj poruci
|
![]()
Zašto nema Bridges of Druzhina mape ni na jednom serveru. Mnogo je dobra mapa, po meni jedna od najboljih.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#705 | |
Član
Član od: 1.7.2010.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 12 puta na 11 poruka
|
![]() Citat:
Што се тиче Пацифика, ту ми је ноћни Гвадалканал закон. Јесте да не видим ништа и гинем као жути мрав, али некако је гушт када у мраку снајпујеш непријатеља (правом мраку). Мислим да ни Арма не нуди такво уживање. На Павлову волим да са Немцима узмем АТ пушку и снајпујем онај трг. Па наишао тенк или пешадинац, наишао је ![]() ![]() Иначе, да ли имају домаћи сервери, теамспеак или нешто слично ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Član
|
![]()
Volim gađanje na daljinu, a Bridges of Druzhina, Spartanovka i Mamaev Kurgan pružaju takvu mogućnost.
Inače Pavlov House je odlična mapa. Na njoj koristim DP-27, izuzetno oružje, kratkim rafalima tuče precizno i ubistveno. Kažu da je takav bio i u stvarnosti. Špagin koristim na mapi Apartments i Baracks. U bliskoj borbi pa do 50 metara Špagin je prava mašina za ubijanje, mada sam sa njim mogao da pogodim protivnika i na 90 metara, mada daleko teže. Ali na Bridges of Druzhina obožavam da gađam Mosinkom, pogotovu na početnom delu mape gde se pruža veliko prostranstvo između dve obale. Veoma izazovna mapa, na žalost nema je ali valja predložiti Tripewire-u da je ubace. Mape na pacifičkom bojištu (Rising storm) su odlične, sve od reda. Meni je svaka dobra. Nisam kupio igru pa se lomatam sa Arisakom i Springfildom. Nešto i ja pogodim, dok izginem bezbroj puta. Uglavnom me ispraše sa legendarnim Tompsonom ili sa BAR-om. Ali Tompson je stvarno ubitačan. Kratak rafal i gotov si. |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Član
|
![]()
Добри су Спрингфилд и Арисака, само треба мало времена да се навикне
![]() Ја сам већ почео да накрцкавам кинту да је узмем (Пацифик) На Иво Џими, има једно место у трави које гледа (са плаже) на главни пут Јапанаца, ту залегнеш и решеташ. 2 пута ми нестајало муниције. Бар и Томпсон сам узео, али су ме убили одмах тако да нисам стигао да их испробам ![]() Зато М1 Гаранд јесам. Откида. Има велики трзај, али кад ухвати у машину... |
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Član
|
![]()
Dobar je Garand, dobar. Par puta sam ga pokupio sa zemlje i cepao dok nisu cepnuli mene. Ali moram da napomenem, ne znam da li se ostalima to dešava, da mi iznenada igra pukne i pojavi mi se informacija o grešci, da je igra neočekivano prestala da radi. Ne znam šta je, ali to mi se desi gotovo svaki put posle pola sata pošto pokrenem igru. Da li je do servera ili nešto drugo pojma nemam.
Da li se i drugima to dešava, veoma je iritantno. To mi se deliso i na RO i RS serverima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Starosedelac
Član od: 24.8.2009.
Zahvalnice: 768
Zahvaljeno 796 puta na 513 poruka
|
![]()
Meni se to nikada nije desilo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Član
|
![]()
Danas sam igrao i nije se desilo, ali ovih dana bogami skoro svaki put. Sada kada to kažeš posumnjam da nije nešto do mog interneta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#711 | |
Član
|
![]() Citat:
Треба да урадиш неколико ствари. Обично мање драстичне прво. -Нађи новије драјвере за графичку, и звучну што је исто битно. Хоће некад да брља са Реалтековим драјверима, поготово ако су стари. Стандардно, .нет дистрибуције итд итд.. -Верификуј фајлове из Стеам-а директно. (ово је лакше и од драјвера) Ако нађе да има негде зез, сам ће да довнлоадује, -Ако ти се дешава само на појединим мапама, уђеш у фолдер игре нађеш фолдер од мапе уђеш у тај фолдер, обришеш све што видиш ту (дакле оставиш празан фолдер), затвориш све и опет верификујеш преко Стеам-а. Тад ће да скида фајлове мапе поново, тако да мало стрпљења треба. Најдрастичније (питај још неког на форуму око овога за сваки случај!!) -Ако ништа не упали, треба да повећаш количину РАМ-а коју користи поједина апликација (лимит). Подразумевам да имаш 3+ ГБ и Виндовс 7 32 бит Треба да подигнеш командни промпт (цмд.ехе) као администратор, и куцаш следећу команду: bcdedit /set IncreaseUserVa 3072 Пусти да се комп рестартује кад заврши, и после не би требало да има проблема. Ако нешто треба, само пиши ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Član
|
![]()
Hvala Vojo. Pratiću ovih dana kako se ponaša pa ako bude ponovo problema uradiću neku od opcija kako si naveo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Član
|
![]()
Нема на чему.
Само да додам, оно што би требало да урадиш је да у Виндовс Фајервол есплицитно додаш Rising Storm (ROgame.exe) као и Стеам за изузетке. То сам урадио и повећао ми се број доступних сервера. Сад, користим од Телекома АДБ Броадбанд, па не знам да ли и он може да направи проблем? Елем, на форуму од Tripwire Interactive-a јавио се Јоширо, ваљда ради у односима са јавношћу. Рекао је да следеће недеље излази неки јачи апдејт, где ће бити прерађене "Мостови Дружине, Гумрак и Хладни челик" мапе, пар нових мапа за Пацифик, као и Мултиплејер Кампању. Не све одјендом. За сада то је то, пратићу тему па ако још нешто искрсне поставићу овде. |
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Član
|
![]()
Бампујем тему због неколико вести:
-Данас је издата мини-закрпа у коме су балансиране мапе "Хладан Челик" и "Мостови Дружине" Наиме после оваквих промена биће теже Немцима да направе линију одбране код А и Б задатака. Kod:
http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=94618 Search and Destroy, Countdown, Capture The Flag са прилагођеним верзијама мапа. Више на: Kod:
http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=94585 |
![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Član
Član od: 15.3.2009.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 40 puta na 33 poruka
|
![]()
Jel ovo vredi pazariti?
Do 30.09. je na stimu popust 1.75 evra za ovu igry. Ne znam ima li nasih igraca pa da kupim i da se prikljucim. Ajd javite svoje utiske. pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Član
Član od: 27.8.2013.
Zahvaljeno 11 puta na 7 poruka
|
![]()
Free2play je vikend pa probaj. Ja ću najverovatnije pazariti i Rising Storm.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#717 | |
Starosedelac
|
![]()
Free weekend je najgore vreme kada se neko moze odluciti da iole ozbiljno shvati ono sto dozivi u igri.
Obicno izbegavam igranje za free weekend, jer uglavnom se timovi sastoje od 90% run n gun novajlija pri cemu po partiji budes team killed barem 10x Inace, imam oko preko 1000 sati igre, a u RO2 vanila levelovao sve klase na heroja, dok u RS imam lvl 80, i heroja na mortaru i komandiru ![]() Citat:
Learning curve je vertikala, nema jump in, pwn. Tehnicki svako koga znam je prvih 10-15 sati igre pljuvao svoju dzigericu na usta, i posle je mnogo lakse bilo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Veteran
Član od: 9.6.2008.
Zahvalnice: 225
Zahvaljeno 160 puta na 99 poruka
|
![]()
Free weekend
![]() Realno bices mnogo puta TK za vreme free weekenda, ja cu zaobici ro2 vanilla mape dok ne prodje ovo, na rising stormu barem ce biti samo riflemeni(ne daj boze da uzmu heavy mg) |
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Starosedelac
Član od: 8.12.2007.
Zahvalnice: 643
Zahvaljeno 695 puta na 528 poruka
|
![]()
Kum kuoio ovu igru radi MP ali ima problem. Posle nekih 20-ak minuta igre igra zakuca. Primetio je da igra vuče samo jedno jezgro procesora. Postoji li neki fix da ovo reši?
Njegova konfiguracija: Intel i5 750 OC 4.0 GHz Asus P7P55D Pro 16 GB DDR3 1600 nVidia GTX 680 U svim ostalim igrama radi sve kako treba, podjednako vuku sva jezgra. U ovoj igri samo vuče jedno jezgro. Igru je kupio preko Origin-a samo za MP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Starosedelac
|
![]()
Prelistaj unazad, neko se bio zalio na slican CPU usage,..
Sent from my KX-megaTEC 2000, 24 karat gold plated toilet seat. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
drugi svetski rat, red orchestra, red orchestra 2 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Company of Heroes Tales of Valor | masteri | Strateške igre | 107 | 21.6.2011 18:04 |
Heroes over Europe | DeCoy | Simulacije vožnje | 7 | 13.10.2010 20:52 |
Kingdom Heroes | Leon da Vinci | MMORPG igre | 1 | 29.7.2010 12:32 |
Battlefield Heroes - online pucačina | dusski | Brbljaonica | 2 | 16.5.2010 14:08 |
Company of Heroes: Opposing Fronts | shimec | Strateške igre | 106 | 10.4.2009 11:25 |