![]() |
![]() |
|
Web razvoj Sve u vezi sa razvojem Internet sajtova: programi, dizajn, usluge hostinga, administracija... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 17.3.2011.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
kako znati kada si spreman da sa html-a i css-a predjes na javascript????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Када дизајнираш неку страницу онако како си замислио.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Član od: 25.7.2013.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Zanimljivo pitanje. Moje misljenje da ako zelis da ucis nesto posle html i css, i ako je to po nekom nevidljivom redosledu javascript, onda si pitanjem jako sebi postavio cilj da ucis i javascript. I zelim ti da ga dobro naucis - mada mozda bi vise korisit imao ako krenes jQuery, pet zavisi sta zelis u zivotu da radis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 17.3.2011.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
pa ja i hocu da ucim javascript, ali prvo da naucim html i css. ja sam poceo html i css, stigao do negde i hteo sam da pitam kako cu da znam kada je vreme da se predje na javascript, a za jquery, svi mi govore za njega, cim naucim osnove javascripta pocinjem sa jquery-jem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 18.7.2012.
Zahvalnice: 105
Zahvaljeno 238 puta na 210 poruka
|
![]()
Onda kada mozes da dizajniras neku stranicu na papiru (crtez), i istu takav dizajn realizujes u obliku stranice, u nekom razumnom vremenskom roku. Takodje stranica koju si zamislio mora da bude staticka i da, naravno, nema elemente koji zahtevaju JS.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 15.12.2009.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
"Ko pise JavaScript, taj nije bas normalan."
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
HTML/CSS bi najmanje morao nedelju dana sam na svoju ruku da ispraksiraš sam kako bi se uverio da znaš nešto više od prosečnog korisnika, ako ti se desi da nešto zaboraviš što se tiče tagova u HTML ili CSS-u nemoj misliti da nisi savladao jer se svima nama to ponekad desi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Novi član
Član od: 13.9.2013.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]() Citat:
Probaj da radis iz text editora kao sto je notepad++ ili gvim, nemoj da koristis copy/paste jer ponavljanje je majka nauke a kad savladas kod lako ces ubrzati sa kopiranjem elemenata. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Test Drive Unlimited | .:GoRaNStEin:. | Simulacije vožnje | 534 | 27.4.2013 23:53 |
Pitanje u vezi LAN-a | Prief Lirator | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 19 | 11.1.2012 9:30 |
Pitanje u vezi telekom ADSL-a i lokalne mreze | NinoJovic | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 28.4.2010 12:38 |
Pitanje u vezi s hostingom... | Wastelander | Web dizajn | 10 | 4.12.2009 13:25 |
Pitanje u vezi s ventilatorom | bojanh | Ostale komponente | 31 | 1.12.2009 19:05 |